yyaaa biliyorum bunuu azçok hatırlıyorummm :)Harikasınız
Ben de her birimiz ayrı hayattan ayrı diyarlardaaaaan diye başlayan kuzenlerim jeneriğini ekliyorum. Hepimiz kardessek bir yerlerden de kuzenizdir
ben gelemeden gitmişsin samdanımm amaaolduğu kadar artık nihalim demi
bu müzikte aklıma hep ramazan ayı gelir nurum
hoşgeldin iyi yaptın gelerek özlem giderelim biraz demi
sorma neler paylaşıyoz bu aralar ya
aaaa bu diziyi de cok severdim
öğrencem öğrencem çayımBilmemki nur ya anne babana sor bakimm biliyolardir onlar belki
ooff vallahii koptum ya bugüünortada böcek var mok yok ya bişey olmaz diye
düşünmüştüm sorry beybi
çayyıımı içiyoruumm :))Siz ne isler pesindesiniz bakalim
Yoksa keyif kahveleri caylari mi iciliyor
afiyet olsun mehlikam :)Çayım demleniyor sipamin uyumasını bekliyorum,kahvemizi de kızım yaptı, içmem için bekliyor
Benim de garip filmindeki pirzolayı canım çekerdii :) bir dee aşağıya ekliyorumm onuEvdeki sahnede O tabaktaki tavuğu çok canım çekerdi
Şuan oynayan filminde de kebap yeme sahnesi var ya acili adana yiyor benimde onu canim cekiyor
Çocuğun yemeğini nasıl iştahla yiyor pis zilliyyaaa biliyorum bunuu azçok hatırlıyorummm :)
ben gelemeden gitmişsin samdanımm amaa( ben de seviyorum senii
öğrencem öğrencem çayım
ooff vallahii koptum ya bugüün
çayyıımı içiyoruumm :))
afiyet olsun mehlikam :)
Benim de garip filmindeki pirzolayı canım çekerdii :) bir dee aşağıya ekliyorumm onu
off çok güzel değil miisevmeyene sevdirir
nasıll nasıll küüüçükken nasıl canım çektiyse bunu da aslaa unutmuyorum aslaaaÇocuğun yemeğini nasıl iştahla yiyor pis zilli
Benimde scooby nin hamburgerinden canım cekerdinasıll nasıll küüüçükken nasıl canım çektiyse bunu da aslaa unutmuyorum aslaaa
Taze fasulyeyi sevme nedenimyyaaa biliyorum bunuu azçok hatırlıyorummm :)
öğrencem öğrencem çayım
Benim de garip filmindeki pirzolayı canım çekerdii :) bir dee aşağıya ekliyorumm onu
off gece gece çok tehlikeli sularda yüzüyoruzzBenimde scooby nin hamburgerinden canım cekerdi
Herkes hayaleti bulmaya gidiyor scoobla shagy yemek bulmaya gidiyoroff gece gece çok tehlikeli sularda yüzüyoruzz
demi seridinam eminim pek çok çocuğun da öyledir :) bende Perihan Savaş gibi yemeye çalışırdımm :)))Taze fasulyeyi sevme nedenim ☺
hamburgere mii giderdinn hayalete mii zuhalimHerkes hayaleti bulmaya gidiyor scoobla shagy yemek bulmaya gidiyor
Karın her zaman doyar men hayalete giderdimhamburgere mii giderdinn hayalete mii zuhalim
Ben dedemi seridinam eminim pek çok çocuğun da öyledir :) bende Perihan Savaş gibi yemeye çalışırdımm :)))
ben çok kararsız kalırdım ya düşebilirdim hamburger peşineKarın her zaman doyar men hayalete giderdim
O an ki ruh halime bağlı sanırımben çok kararsız kalırdım ya düşebilirdim hamburger peşine
senin başka var mı böyle unutamadığın sahneler serinidam, önceden yeşilçam tv vardı ordan izlerdim ben :) şuan var mı bilmiyorumBen de ☺
Yaa nurumm nasıl güzel bir sahne bu. Benim de canım çekti ve kaç kez yedim bu sahne yüzünden bilmiyorumyyaaa biliyorum bunuu azçok hatırlıyorummm :)
öğrencem öğrencem çayım
ruh halim çok değişken zuhaliim çizgi filmlerde hayaleti severim ama gerçeğini aratmayanlarda no no noO an ki ruh halime bağlı sanırım
ben onu ilk başta biber kızartması sanmıştım küçükken gülnihalım :) onu da yerim öyle iştahlaYaa nurumm nasıl güzel bir sahne bu. Benim de canım çekti ve kaç kez yedim bu sahne yüzünden bilmiyorum
Çok parlak olduğu için değil miben onu ilk başta biber kızartması sanmıştım küçükken gülnihalım :) onu da yerim öyle iştahla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?