Mizahşörler Çıkmazı

aman harika görünüyorlar

olmayız olmayız
Öyle değil Baloncuğum olsun yeterk iolsun. Bak sana ne söyleyeyim. Bir arkadaşım var büyük kızı 10 yaşını geçti. Kızın 2. çocuğu olmuyor. senelerce uğraştı. 6 ay önce aşılama yaptı tutmadı. 2 ay sonra peşinden normal yollarla hamile kaldı ve ikiz ❤ umudunu asla kaybetme ama kendini de strese sokma. stres bu konuda hormonları çok etkiliyor

stres etkiliyor calcim.. farkındayım.. inan neşe doluyum stres yaopmazdım.. ama eşte bilinen sorunun olunca insan acaba birgün olacakmı diyor.. hani kaderimde varsa olacak inş.. ama bu acı bazen özellikle geceleri çok oturuyor
birde benim eşim gidecek 4 sene ayrı kalacaz.. yaşta 35 olcak o zaman.. eşimin değerleri çok değişken
doktor elinizi çabuk tutun diyor.. yani kısmet... hiç bilmediğim bir şehirde tek başıma evladım için ekimde tempo başklıyor

Gebeliği zorlaştıracak bir sorun calcim
Size böyle diyorum ama insan istediği zaman ister istemez stresleniyor. Ben de bebek düşündüğüm zaman hemen olacak sandım. İlk ay olmadı sonraki ay da olmadı beni aldı bir telaş. Olmuyor mu niye böyle diye ki öncesinde doktora da gittim kontrollerimi yaptırdım. Sonra eşim kızdı neye stres yapıyorsun olursa olur ne acelen daha kaç ay oldu dedi. Sonra bana bir rahatlama geldi. O ay hamile kaldım

oyy Allah sana bağışlasın calcim

bi tane olsun sös stres yapmıcam

Çoookkk güzelllll
Ordaki Stefan zweig kitablarını hep okudum ama altta olanları çok merak ettim
onları görümceme aldım doğum günü hediyesi. Adalet Ağaoğlu'nu da merak ediyordum. Bu ara çok okuyamasam da karar verdim her ay kitap alıp koyacağım kütüphaneme. Ben okumazsam çocuklarım okur ❤

onları görümceme aldım doğum günü hediyesi. Adalet Ağaoğlu'nu da merak ediyordum. Bu ara çok okuyamasam da karar verdim her ay kitap alıp koyacağım kütüphaneme. Ben okumazsam çocuklarım okur ❤
Ne güzel Bi düşünce cnm benimde okumadığım birsürü kitap var ama dayanamayıp alıyorum yine
Ayyy kitap görünce yine herşeyi unuttum.
Nasılsın sennn?

Ne güzel Bi düşünce cnm benimde okumadığım birsürü kitap var ama dayanamayıp alıyorum yine
Ayyy kitap görünce yine herşeyi unuttum.
Nasılsın sennn?
Ben çok iyiyim canım. Dinlendim zaman ayırdım kendime. Sen nasılsın asıl?
Ben de öyle kitap görünce unutuyorum her şeyi ❤
Al gözün gönlün açılsın

Ben çok iyiyim canım. Dinlendim zaman ayırdım kendime. Sen nasılsın asıl?
Ben de öyle kitap görünce unutuyorum her şeyi ❤
Al gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 2681060
Bende daha iyiyim şükür cnm.
Ahhh yakın olaydım sana ne vardıııı
Savaş ve barışı çok merak ediyorum ama okumak korkutuyor ağır gibi

Bende daha iyiyim şükür cnm.
Ahhh yakın olaydım sana ne vardıııı
Savaş ve barışı çok merak ediyorum ama okumak korkutuyor ağır gibi
Çok akıcı aslında biliyor musun. Ben onu yeni doğum yaptığımda okumuştum.
İstanbul'a yolun düşerse beklerim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…