bizde özledik calcimAy özledim hepiniz valla. Bazı konularda yazmak bile istedim. İşte o zaman daha çok üzüldüm. Neyse samdan la teselli buldum. Beni yalnız bırakmadı nausicaa
Bak çocuk olunca pişman olacaksın acele ettiğineCalci baloncuk haklı bebek diye balatayı sıyırdımGitmeden önce çoluğumu çocuğumu hazır edeydim iyiydi.
hoşbuldum azeri kızı ❤Oy oy ateş böcüğüm gelmiş. Hoşgelmişözlettin kendini
İnan acele etmiyorum cancağzım sağlık sorunu beni korkutuyorBak çocuk olunca pişman olacaksın acele ettiğine
aman harika görünüyorlarhoşbulduk canım ❤ dikkat ederim. Ama polemik vs. değildi. Biraz fazla geyik yaptımKitaplarım geldi bu arada
Eki Görüntüle 2681043
olmayız olmayızBak çocuk olunca pişman olacaksın acele ettiğine
sağlık sorunu derken. ne sıkıntı var ?İnan acele etmiyorum cancağzım sağlık sorunu beni korkutuyorGeç kalmak istemiyorum
Öyle değil Baloncuğum olsun yeterk iolsun. Bak sana ne söyleyeyim. Bir arkadaşım var büyük kızı 10 yaşını geçti. Kızın 2. çocuğu olmuyor. senelerce uğraştı. 6 ay önce aşılama yaptı tutmadı. 2 ay sonra peşinden normal yollarla hamile kaldı ve ikiz ❤ umudunu asla kaybetme ama kendini de strese sokma. stres bu konuda hormonları çok etkiliyoraman harika görünüyorlar
olmayız olmayız
stres etkiliyor calcim.. farkındayım.. inan neşe doluyum stres yaopmazdım.. ama eşte bilinen sorunun olunca insan acaba birgün olacakmı diyor.. hani kaderimde varsa olacak inş.. ama bu acı bazen özellikle geceleri çok oturuyorÖyle değil Baloncuğum olsun yeterk iolsun. Bak sana ne söyleyeyim. Bir arkadaşım var büyük kızı 10 yaşını geçti. Kızın 2. çocuğu olmuyor. senelerce uğraştı. 6 ay önce aşılama yaptı tutmadı. 2 ay sonra peşinden normal yollarla hamile kaldı ve ikiz ❤ umudunu asla kaybetme ama kendini de strese sokma. stres bu konuda hormonları çok etkiliyor
Gebeliği zorlaştıracak bir sorun calcimsağlık sorunu derken. ne sıkıntı var ?
stres etkiliyor calcim.. farkındayım.. inan neşe doluyum stres yaopmazdım.. ama eşte bilinen sorunun olunca insan acaba birgün olacakmı diyor.. hani kaderimde varsa olacak inş.. ama bu acı bazen özellikle geceleri çok oturuyor
birde benim eşim gidecek 4 sene ayrı kalacaz.. yaşta 35 olcak o zaman.. eşimin değerleri çok değişken
doktor elinizi çabuk tutun diyor.. yani kısmet... hiç bilmediğim bir şehirde tek başıma evladım için ekimde tempo başklıyor
Size böyle diyorum ama insan istediği zaman ister istemez stresleniyor. Ben de bebek düşündüğüm zaman hemen olacak sandım. İlk ay olmadı sonraki ay da olmadı beni aldı bir telaş. Olmuyor mu niye böyle diye ki öncesinde doktora da gittim kontrollerimi yaptırdım. Sonra eşim kızdı neye stres yapıyorsun olursa olur ne acelen daha kaç ay oldu dedi. Sonra bana bir rahatlama geldi. O ay hamile kaldımGebeliği zorlaştıracak bir sorun calcim
oyy Allah sana bağışlasın calcimSize böyle diyorum ama insan istediği zaman ister istemez stresleniyor. Ben de bebek düşündüğüm zaman hemen olacak sandım. İlk ay olmadı sonraki ay da olmadı beni aldı bir telaş. Olmuyor mu niye böyle diye ki öncesinde doktora da gittim kontrollerimi yaptırdım. Sonra eşim kızdı neye stres yapıyorsun olursa olur ne acelen daha kaç ay oldu dedi. Sonra bana bir rahatlama geldi. O ay hamile kaldım
Size böyle diyorum ama insan istediği zaman ister istemez stresleniyor. Ben de bebek düşündüğüm zaman hemen olacak sandım. İlk ay olmadı sonraki ay da olmadı beni aldı bir telaş. Olmuyor mu niye böyle diye ki öncesinde doktora da gittim kontrollerimi yaptırdım. Sonra eşim kızdı neye stres yapıyorsun olursa olur ne acelen daha kaç ay oldu dedi. Sonra bana bir rahatlama geldi. O ay hamile kaldım
Çoookkk güzelllllhoşbulduk canım ❤ dikkat ederim. Ama polemik vs. değildi. Biraz fazla geyik yaptımKitaplarım geldi bu arada
Eki Görüntüle 2681043
aynı fikirdeyimbi tane olsun sös stres yapmıcam
onları görümceme aldım doğum günü hediyesi. Adalet Ağaoğlu'nu da merak ediyordum. Bu ara çok okuyamasam da karar verdim her ay kitap alıp koyacağım kütüphaneme. Ben okumazsam çocuklarım okur ❤Çoookkk güzelllll
Ordaki Stefan zweig kitablarını hep okudumama altta olanları çok merak ettim
Ne güzel Bi düşünce cnmonları görümceme aldım doğum günü hediyesi. Adalet Ağaoğlu'nu da merak ediyordum. Bu ara çok okuyamasam da karar verdim her ay kitap alıp koyacağım kütüphaneme. Ben okumazsam çocuklarım okur ❤
Bende daha iyiyim şükür cnm.Ben çok iyiyim canım. Dinlendim zaman ayırdım kendime. Sen nasılsın asıl?
Ben de öyle kitap görünce unutuyorum her şeyi ❤
Al gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 2681060
Çok akıcı aslında biliyor musun. Ben onu yeni doğum yaptığımda okumuştum.Bende daha iyiyim şükür cnm.
Ahhh yakın olaydım sana ne vardıııı
Savaş ve barışı çok merak ediyorum ama okumak korkutuyor ağır gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?