Acılara yürüyorum korkmuyorummmmmmmCalciiii ❤❤ ama şimdi tüm gün çalacak bu
Korkmadığını biliyorumAcılara yürüyorum korkmuyorummmmmmm
Cennetten çiçeekkmmii ttooopppllluuuyyoorrruuummmm
ezberleteceğim sana bunuKorkmadığını biliyorum
bir de tamamı ezberimde yok. Aynı şey dönüp duruyor
Araştırma hastanesinde ben 87.sırada idim ilk teşhis günü.İnşaallah tertemiz sonuçlarla çıkarsınız oradan. Senin de kontrolün yapılır❤❤
Size test yapamayız kit sınırlı demişler miydi?
Hoşgeldin ,döndüğüne çok sevindimGünaydın kızlarrrSamdan uyarmasa farketmedim banımın bittiğini
kk birinci noteri
Bal0ncuk
@Judy_K
Jawlensky
C Cay6
olive_bluto
Mehfam
Limonsuzzcay
@HayatSevinceGuzel
@Elhan
@Seridina
M mehlika nur
Bana bunu yapmaezberleteceğim sana bunu
Evet ya çok garip. Test yaptırmak bile zor baksana... Bir bitse şu durumAraştırma hastanesinde ben 87.sırada idim ilk teşhis günü.
Benden önce çıkanlar test bitmiş dedi. Sonra benim girmeme yakın geldi test. Ama zaten benim tomografide pozitif denmişti. Yine de hastaneye yatma durumum olunca yaptı Dr sürüntü testini. Sonra yer olmadığı için alamadılar. Ve o yapılan testin sonucu hiç açıklanmadı. Çok garip..
Gitmişken onu da sor istersen reyyanım. Hadi inşallah anneciğin de sen de negatif çıkarsınızAraştırma hastanesinde ben 87.sırada idim ilk teşhis günü.
Benden önce çıkanlar test bitmiş dedi. Sonra benim girmeme yakın geldi test. Ama zaten benim tomografide pozitif denmişti. Yine de hastaneye yatma durumum olunca yaptı Dr sürüntü testini. Sonra yer olmadığı için alamadılar. Ve o yapılan testin sonucu hiç açıklanmadı. Çok garip..
Canım hiç haberim yoktuAraştırma hastanesinde ben 87.sırada idim ilk teşhis günü.
Bu klibi hiç izlememiştim. İlk defa izledim sen attın diye veeebence günün şarkısı bu olsun
türkiyede tıklanma rekoru kırmıştı zamanında limonsuzum nasıl izlemedin yeaaaaaBu klibi hiç izlememiştim. İlk defa izledim sen attın diye veee
E nabızdan görüntülenebiliyor cnm test sonucuAraştırma hastanesinde ben 87.sırada idim ilk teşhis günü.
Göz doktorumun parasını gönder. İBan atıyorum TR25 06500bence günün şarkısı bu olsun
Gülerek kurtulamazsın. O para saat 12 kadar hesabımda olsun
ama gününüz aydınlandı itiraf edinGülerek kurtulamazsın. O para saat 12 kadar hesabımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?