Sevgiliyken bende oyleydim telefonu isiim var diye kapatir aglardimBen niye bunu silah olarak kullanamıyorum yaaresmen evde kendi kendime ağlarım belli etmem modundayım
Amiin inşallah Kuzucuum inşallah nasip olurTamam tamam olur o iş.
Heee o zmn başka doğruuSevgiliyken bende oyleydim telefonu isiim var diye kapatir aglardim
Evlenince bunu hakettigini anladim
Vay ellerine saglk ne zamandr cnm istiyor ama almiyorum kendimde denemedim hicRengi için isota teşekkür ederim.
Kızlar sizler de çiğköfte yapacaksanız aklınız da bulunsun bulgurunuza domates rendesi ekleyin (köftenin icinde tadını hissettirmiyor)
Daha kolay ve hızlı hazırlanıyor (su kullanmak o kadar da iyi degil benzeee) bir dip not daha yazayım "isotu bol bol kullanın"
Hep mi benim şişecek az da siz sisin
ooo ellerine sağlık reiiissRengi için isota teşekkür ederim.
Kızlar sizler de çiğköfte yapacaksanız aklınız da bulunsun bulgurunuza domates rendesi ekleyin (köftenin icinde tadını hissettirmiyor)
Daha kolay ve hızlı hazırlanıyor (su kullanmak o kadar da iyi degil benzeee) bir dip not daha yazayım "isotu bol bol kullanın"
Hep mi benim şişecek az da siz sisin
Çok kolay en fazla yarim saat on dkya hazırVay ellerine saglk ne zamandr cnm istiyor ama almiyorum kendimde denemedim hic
ooo ellerine sağlık reiiiss
Çiğköfte bi tarafa diğer şeyler bi tarafa benim için
Şişerse görürsünafiyet olsuunn
Sağolasın reis bilgilendirme içinHatunlar sağlık bakanlığı bedava maske dağıtıyor haftalık kişi başına (65 yaş altı-20 yaş ustu) 5 maske veriyor ptt kargo ile bedavaya gönderiyor.
Ihtiyacı olan, almak isteyen akrabalarına yakınlarına duyursun
Reis hayattasın dimiEşim yemek yapmış beni yemeye zorladı
Biliyor musun hayatım boyunca 2 kez içtim o da halamın zoruyla sırf kokusu güzel diye (bergamotlu)Çayımı da aldım geldimmmmmmm Allah'ım sana şükürler olsun ne güzel bir nimettir bu çay ❤❤
Ben bazen keşke bu çay damar yoluyla alınabilse daha mı kestirme olur diye düşünüyorum.Biliyor musun hayatım boyunca 2 kez içtim o da halamın zoruyla sırf kokusu güzel diye (bergamotlu)
Koca kazık oldum halen süt içiyorum..
Reis naaptin. Çay bu yavvBiliyor musun hayatım boyunca 2 kez içtim o da halamın zoruyla sırf kokusu güzel diye (bergamotlu)
Koca kazık oldum halen süt içiyorum..
Rahmetlilerim de koyu tiryakisiydi. Ama hiç icirmedi bende merak etmedim doğrusuBen bazen keşke bu çay damar yoluyla alınabilse daha mı kestirme olur diye düşünüyorum.
Bak suyu kaynat guzelce demle kokusunu cek. Demini alınca iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?