- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Asık degılım asık olunca bende severim emınım bu sarkiyi
Sarkii budur bencesi hanimlarbenneyanginlargordum HayatSevinceGuzel
Birisine birisine asik oldum birisine
Birisine birisineee aşıık olduuummmm birisineee
Sarkii budur bencesi hanimlarbenneyanginlargordum HayatSevinceGuzel
Birisine birisine asik oldum birisine
Bu hikayeyi dinlemekk istereeemm
Ay ay bi de buu
Tatli gulus pek yarasir gozleri omre bedel
Ah ne guzel ne guzel seni sevmek ah ne guzel ne guzel
Evlenme teklifimi bu sarkiyla almistim
benneyanginlargordum HayatSevinceGuzel
Yaaa ne guzel
Ay ay bi de buu
Tatli gulus pek yarasir gozleri omre bedel
Ah ne guzel ne guzel seni sevmek ah ne guzel ne guzel
Evlenme teklifimi bu sarkiyla almistim
benneyanginlargordum HayatSevinceGuzel
Bende cok sevdim cok begendım bu sarkiyi
Romantizme mafettin reisBundan güzel değil hıh
Memlekette ruzgar durumları nasıl bizim buralar yıkılıyorBundan güzel değil hıh
Göbeğim olmasa uçardım valla reis gavur gibi esiyor geceden beriMemlekette ruzgar durumları nasıl bizim buralar yıkılıyor
Romantizme mafettin reis
Profilde yikiyor hani
Diz çökme bir ömre benle var mısın filan filanAy neyiii
O neydi gııızzBundan güzel değil hıh
Vayy hadi bakalım reisss kolay gelsinHomoerektus kalp ben
Bana ellemeyin ben zaten aciliyim
Çiğköfte yapiyorro bebito
Balkonumdakı Hersey kırılmıs cam dolu ıcı supuremedım o derece ruzgar varGöbeğim olmasa uçardım valla reis gavur gibi esiyor geceden beri
Aradi beni bu deli oglan bi gun. Asagida paket var alsana diye. O zaman da apartta kaliyorum. Sacma salak paspal bi halde indim. Ustume basit bi tunik altina pantolom takiverdim. Ustume sacma sapan bi pembe sal. Elime onlar gecti.Diz çökme bir ömre benle var mısın filan filan
camların arasından esiyor be reis ....Balkonumdakı Hersey kırılmıs cam dolu ıcı supuremedım o derece ruzgar var
Yaaa kespırıımm bi heyecanla okudumm heeeAradi beni bu deli oglan bi gun. Asagida paket var alsana diye. O zaman da apartta kaliyorum. Sacma salak paspal bi halde indim. Ustume basit bi tunik altina pantolom takiverdim. Ustume sacma sapan bi pembe sal. Elime onlar gecti.
Indim guvenlige. Cicek vardi. Aldim ama nasil agliyorum ozlemisim ya adami. 3 aydir gormuyorum. Yaslar akti oracikta. Birden cikiverdi karsima. Gelmis megersem
Kafeye goturdu beni o halimle.bize ayrilan bi odaya girdik. iste bu sarkiyi caldirdi bet sesiyle soyledi Bir an once bitsin istedim oyle kotu sesi
Ben ayikmadim tabi. Bizim yil donumu o sene 15 temmuz olaylarina denk geldi. Izinleri kapatildi beyimin. 22 temmuz yil donumumuzdu. 3 ay gorusemedik. O istanbuldaydi ben biliyorsun tee doguda bi yerde15 gunde bir ya o gelirdi ya ben giderdim. 3 ay gorusmedik bu sebepten dedik ki telafisini yapalim ilk gorusmede. Ben tabi hala yil donumu telafisi saniyorum. Paat yuzuk cikti
Evlensek mi biz bence bizden olur dedi
Bu cumle de benim cumlem. Sevgili olalim mi bizden olur bence demistim ona tee 5 sene once tanistigimizin ikinci haftasineyse iste he yav olalim didim bende. Sonrasi dudisler bulussun alevler ciksin
aY ozledim adam da nobette. Agzinu yuzunu yidigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?