Mizahşörler Çıkmazı

Diz çökme bir ömre benle var mısın filan filan
Aradi beni bu deli oglan bi gun. Asagida paket var alsana diye. O zaman da apartta kaliyorum. Sacma salak paspal bi halde indim. Ustume basit bi tunik altina pantolom takiverdim. Ustume sacma sapan bi pembe sal. Elime onlar gecti.
Indim guvenlige. Cicek vardi. Aldim ama nasil agliyorum ozlemisim ya adami. 3 aydir gormuyorum. Yaslar akti oracikta. Birden cikiverdi karsima. Gelmis megersem
Kafeye goturdu beni o halimle. bize ayrilan bi odaya girdik. iste bu sarkiyi caldirdi bet sesiyle soyledi Bir an once bitsin istedim oyle kotu sesi
Ben ayikmadim tabi. Bizim yil donumu o sene 15 temmuz olaylarina denk geldi. Izinleri kapatildi beyimin. 22 temmuz yil donumumuzdu. 3 ay gorusemedik. O istanbuldaydi ben biliyorsun tee doguda bi yerde 15 gunde bir ya o gelirdi ya ben giderdim. 3 ay gorusmedik bu sebepten dedik ki telafisini yapalim ilk gorusmede. Ben tabi hala yil donumu telafisi saniyorum. Paat yuzuk cikti
Evlensek mi biz bence bizden olur dedi
Bu cumle de benim cumlem. Sevgili olalim mi bizden olur bence demistim ona tee 5 sene once tanistigimizin ikinci haftasi neyse iste he yav olalim didim bende. Sonrasi dudisler bulussun alevler ciksin
aY ozledim adam da nobette. Agzinu yuzunu yidigim

Yaaa kespırıımm bi heyecanla okudumm heee
Çok güzel olmuş kiiii

5 yıl mı sevgililik geçirdiniz

Daim olsuun birliğiniizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…