- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Peki bu noktaya nasıl geldinaynen arada ben de açıp izliyorum
bide yeni hobim adını Feriha koydum dizisinin kisa videolarıni açıp altındaki yorumları okuyup gülüyorumtavsiye ederim siddetle
aynen arada ben de açıp izliyorum
bide yeni hobim adını Feriha koydum dizisinin kisa videolarıni açıp altındaki yorumları okuyup gülüyorumtavsiye ederim siddetle
Peki bu noktaya nasıl geldin
ben dertli ali rıza beye sardımAğzımızın tadi bozulmasın aha haa
ben de anlamadimama yorumları hep okurum:) o yüzden zor olmadi kesfetmem
okusan gülmekten kendini alamazsin ama ne yorumlar yapmışlar
Feriha nin rujunun markasi ne faber castel mi yazmış biri meselahakkaten ruj iğrenç
Nasilahahaha onu izlemedim bak hiç
Kaçmasın kaçmasınAman Reyyanım ağzımızın tadı kaçmasın
Hapşırıp hapşırıp dehşete kapılıyorum yoksaa diyeKaçmasın kaçmasın
Kızlarrr kendimi düğün günü gelin çıkacak kız gibi hissediyorumbu akşam evime dönüyorum. Eşim almaya gelecek
Demi ya hastaneler fenaaHapşırıp hapşırıp dehşete kapılıyorum yoksaa diye
Allah affetsin heyet raporu için bu gün 3. Gündür hastaneye gidicem. Hastane ana baba günü. Acayip gerginim
Tabi özledim deee. İşte ben anneme aşırı düşkün olunca❤❤ özlemişsindir kuzumm
He canım ya görüşemiyoz. Uyuyorum tüm gün. Uyuyabiliyorken fazla fazla uyuyup depolama yapıyorum
Bence de en iyisini yaparsın. Tecrübe ile sabitHe canım ya görüşemiyoz. Uyuyorum tüm gün. Uyuyabiliyorken fazla fazla uyuyup depolama yapıyorum
Sende duble tecrübeBence de en iyisini yaparsın. Tecrübe ile sabit
Evet duble gece tekmelemisler birbirlerini uyandirdilar bunları farklı yerlerde yatırmak lasim nasıl yapsam bilemiyorum dün gece doğru düzgün uyumadımSende duble tecrübe
Bunu ben de bilmiyordum ben hep belli diziler etrafında döndüğüm içinkk birinci noteri ım çok iyi fikir yaa. Ben de yorumları okuyorum çoğu zaman. Feriha yorumlarını okumadım bi bakcam şimdi. Eminim çok güleceğim
Kacinci izleyişin?? Benim 7363637373ben dertli ali rıza beye sardımAğzımızın tadi bozulmasın aha haa
Nasilyaprak dökümünü izlemedin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?