Mizahşörler Çıkmazı

Evet duble gece tekmelemisler birbirlerini uyandirdilar bunları farklı yerlerde yatırmak lasim nasıl yapsam bilemiyorum dün gece doğru düzgün uyumadım
Yok kız ayırma yavruları yaa ben hep ablamın elini tutar öyle uyurdum

kızlar nasılsınız.. herkes iyimi
İyiyim baloncukum sen de iyi ol lütfen ❤❤
Helloğğğğğ tağğsimmm
Dkdnfodkfjeı hhaksim hellooooğğ geçmiş olsun gizem, umarım değildir, öyleyse bile kolay geçirip kurtulursun inşallah bu hastalık bi kere bize gelmeden bırakmıcak
ben dertli ali rıza beye sardım Ağzımızın tadi bozulmasın aha haa
Dün gördün mü, öyle eşim olsa offff sinirden öldürür ama üzüldüm ali rızacığıma, hep başka evlerde kalıyo
ben de anlamadim ama yorumları hep okurum:) o yüzden zor olmadi kesfetmem

okusan gülmekten kendini alamazsin ama ne yorumlar yapmışlar

Feriha nin rujunun markasi ne faber castel mi yazmış biri mesela hakkaten ruj iğrenç
Zeytinyağlı faber castel youtube bir şey izlemeye girince videoyu unutup alttaki yorumlara atlamayı severim
Kızlarrr kendimi düğün günü gelin çıkacak kız gibi hissediyorum bu akşam evime dönüyorum. Eşim almaya gelecek
Yaaa evini de özlemişsindir ama reyyanım ❤

Özledim kuzum evet. Doya doya İnternet kullanmayı, kitablarımı, Kedimi, kaktüslerimi falan işte
ohhhh artık keyfini sür reyyanım, yine gidersin annenlere nasıl olsaaaa
kızlar eşim 25 tane hatay
26. tercihide antep yazdı istediği bir okul
ve 26. tercihi geldi çok şükür
çok güzel baloncukuum, on numara bir şehir, size de çok yakıın :) sevindim ya vallahi :)
Bu kız istanbula atandı
Sefaan olsun oliveemm, mini miniii bıcırıklaarr seni bekleerr

Sağol Nurumm Seni de beklerr
oooo süper haberler bunlar hayırlı olsun kızlar Allah utandirmasin darisi bekleyenlere inşallah
Aminn samdanımm
Çok sevindimmmm yaşadığın şehre yakın mı❤
Eskişehirde yaşıyorum. Hızlı trenle haftasonları gelebilirim Nihalimm
Hayırlı olsuuuuunnnn
Aminn Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…