- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
kk birinci noteri ım çok iyi fikir yaa. Ben de yorumları okuyorum çoğu zaman. Feriha yorumlarını okumadım bi bakcam şimdi. Eminim çok güleceğim
Aaa izlemen lazım amayok canım benim izlediğim dizi yok kisadece ikinci bahari izledim onu da geçen sene mi ne izledim YouTubedan:)
Aşkı memnu videolarının altındakiler de fena değilbaktın mi judy
Aaa izlemen lazım ama
Aşkı memnu videolarının altındakiler de fena değil
Ben yaprak dökümü un altındakiler e bakmadım hiç. Eminim o da komiktir hatta bir gün kendimi tutamayıp Leyla ve fikret için birsuru şey yazabilirimaynen o da çok iyibi iki dizi daha vardı ama hatırlayamadım adlarını. hatirladikca yazarim size
Yok kız ayırma yavruları yaaEvet duble gece tekmelemisler birbirlerini uyandirdilar bunları farklı yerlerde yatırmak lasim nasıl yapsam bilemiyorum dün gece doğru düzgün uyumadım
Ben yeni başladım dizi yorumları okumaya p yüzden eski dizileri kaçırmışımBunu ben de bilmiyordum ben hep belli diziler etrafında döndüğüm için
İyiyim baloncukum sen de iyi ol lütfen ❤❤kızlar nasılsınız.. herkes iyimi
Dkdnfodkfjeı hhaksim hellooooğğHelloğğğğğ tağğsimmm
Dün gördün mü, öyle eşim olsa offff sinirden öldürürben dertli ali rıza beye sardımAğzımızın tadi bozulmasın aha haa
Zeytinyağlı faber castelben de anlamadimama yorumları hep okurum:) o yüzden zor olmadi kesfetmem
okusan gülmekten kendini alamazsin ama ne yorumlar yapmışlar
Feriha nin rujunun markasi ne faber castel mi yazmış biri meselahakkaten ruj iğrenç
Yaaa evini de özlemişsindir ama reyyanım ❤Kızlarrr kendimi düğün günü gelin çıkacak kız gibi hissediyorumbu akşam evime dönüyorum. Eşim almaya gelecek
Özledim kuzum evet. Doya doya İnternet kullanmayı, kitablarımı, Kedimi, kaktüslerimi falan işteYaaa evini de özlemişsindir ama reyyanım ❤
Ben de sana vekızlar eşim 25 tane hatay
26. tercihide antep yazdı istediği bir okul
ve 26. tercihi geldi çok şükür
kızlar eşim 25 tane hatay
ohhhh artık keyfini sür reyyanım, yine gidersin annenlere nasıl olsaaaaÖzledim kuzum evet. Doya doya İnternet kullanmayı, kitablarımı, Kedimi, kaktüslerimi falan işte
çok güzel baloncukuum, on numara bir şehir, size de çok yakıın :) sevindim ya vallahi :)kızlar eşim 25 tane hatay
Sefaan olsun oliveemm, mini miniii bıcırıklaarr seni bekleerrBu kız istanbula atandı
Bu kız istanbula atandı
Çok sevindimmmmBu kız istanbula atandı
Hayırlı olsuuuuunnnnBu kız istanbula atandı
ohhhh artık keyfini sür reyyanım, yine gidersin annenlere nasıl olsaaaa
Sağol Nurummohhhh artık keyfini sür reyyanım, yine gidersin annenlere nasıl olsaaaa
çok güzel baloncukuum, on numara bir şehir, size de çok yakıın :) sevindim ya vallahi :)
Sefaan olsun oliveemm, mini miniii bıcırıklaarr seni bekleerr
Aminn samdanımmoooo süper haberler bunlarhayırlı olsun kızlar Allah utandirmasin darisi bekleyenlere inşallah
Eskişehirde yaşıyorum. Hızlı trenle haftasonları gelebilirim NihalimmÇok sevindimmmmyaşadığın şehre yakın mı❤
Aminn Allah razı olsunHayırlı olsuuuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?