Hepinizi seviyorummmbu mesaji görmezden geldiniz....
hadi yahemen işlere dalmasaydin canım eşin de maşallah ne kadar düşünceli tıpkı benim eşim
gel sarılıp aglayalim nihalim:)
Napıyor kuzucukİyiyim canım sen nasılsın? ☺Benim kızla uğraşıyorum.
Tahmin edebiliyorumYok canım berbat evhərşey çürümüş çamaşır dolmuş vs
O foto da artık milli paylaşımlarımizdan oldubu mesaji görmezden geldiniz....
hadi yahemen işlere dalmasaydin canım eşin de maşallah ne kadar düşünceli tıpkı benim eşim
Napıyor bızdıkİyiyim canım sen nasılsın? ☺Benim kızla uğraşıyorum.
Yasak aşka ceviririz biz deBizimkisi yasak aşk değil
Ben köpekler gibi sadığım, Zuhale yönelYasak aşka ceviririz biz de
Acaba hanginizin aklına girsem
İyiyim canım sen nasılsın? Napıyosun
bu mesaji görmezden geldiniz....
İşte erkek, yapmaya çalışmış güya ama sadece çalışmışTahmin edebiliyorumyorma kendiniz sakın yavaş yavaş hallolur hepsi❤
İyiyim işte ev iş güç. Hiç bakmıyorsun bana da bi sesleneyim dedimİyiyim canım sen nasılsın? Napıyosun
Şu an oyuncaklarını dağıtıyorNapıyor kuzucukiyiyim bende canım oğluşla uğraşıyorum
Oyuncaklarını dağıtmakla meşgulO foto da artık milli paylaşımlarımizdan oldu
Napıyor bızdık
Tedavin ne durumda canım?İyiyim işte ev iş güç. Hiç bakmıyorsun bana da bi sesleneyim dedim
Yerim yaa maşallahŞu an oyuncaklarını dağıtıyor
Canimm cok cok sevvindimm cok gecms olsunKızlarrr kendimi düğün günü gelin çıkacak kız gibi hissediyorumbu akşam evime dönüyorum. Eşim almaya gelecek
Oooooo tebrikk ederm cnm istanbulun dogusu esenlere mi bagcilara miBu kız istanbula atandı
Canimmm sizin icin de hayirli ugurlu olsun insallah istedgnz yer olmusikizlerimizin güzel annesi aynen hiç beklemiyorduk buraları aşırı sevindik saol canım
deli kız hayırlı olsun
darısı sana inşallah güzelim... o günlerde yakında
teşekkür ederim
saol canım benim
Sağol cnmCanimm cok cok sevvindimm cok gecms olsun
Gelin oluyor gbisin hakikaten esinle ozlesmissinizdir
Reyyan biz ailecek hastayiz ama sogukalgnligi demis isyeri hekimi esime , ben kizim soguk ictik diye bogazmz agriyor ama korona olsak anlarmiydk ates yok bilemedim ya korkyorm bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?