Mizahşörler Çıkmazı

bu mesaji görmezden geldiniz....

hadi ya hemen işlere dalmasaydin canım eşin de maşallah ne kadar düşünceli tıpkı benim eşim

gel sarılıp aglayalim nihalim:)
Tahmin edebiliyorum yorma kendiniz sakın yavaş yavaş hallolur hepsi❤

İşte erkek, yapmaya çalışmış güya ama sadece çalışmış
Yavaş yavaş yapcam artık el mahkum.

Kızlarrr kendimi düğün günü gelin çıkacak kız gibi hissediyorum bu akşam evime dönüyorum. Eşim almaya gelecek
Canimm cok cok sevvindimm cok gecms olsun
Gelin oluyor gbisin hakikaten esinle ozlesmissinizdir

Reyyan biz ailecek hastayiz ama sogukalgnligi demis isyeri hekimi esime , ben kizim soguk ictik diye bogazmz agriyor ama korona olsak anlarmiydk ates yok bilemedim ya korkyorm bi yandan

Canimmm sizin icin de hayirli ugurlu olsun insallah istedgnz yer olmus

Sağol cnm
Geçmiş olsun sizede.
Çok benziyor soğuk algınlığı ile belirtileri. Bende mesela ateş olmadı. Aşırı eklem ağrım oldu ve benim genelde hastalıklarım çok ağır geçer ve hep bu şekilde olurdum. Başta öyle sandım ve antibiyotik ve soğuk algınlığı hapı kullandım. Ama geçmedi. Giderek arttı..
5.günü hastalığımın koku ve tat kaybı başladı. Bu benim için en büyük belirti idi.
Ama ben 8.güne kadar yine bekledim. En son pozitif dendiğinin gecesi titreyerek ve dayanılmayacak Bi eklem ağrısı ile uyandım ve sabahında ciğerlere inmiş pozitif dendi.
Yani gittikçe artar ise olabilir. Bi takip edin kendinizi. Çok değişik Bi hastalık. Herkeste farklı belirti gösteriyor. Kimisi çok rahat geçiriyor. Ama ben biraz daha ağır geçirdim.
İnşaallah siizn öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…