Cok yakin bir arkadasm orada oturuyorÇekmece canım
Küçük olanı
Evleri de küçük ama kiraları baya coşkulu
Senin canın sağolsunBen bu oyunu bozarım
Çekmece canım
Küçük olanı
Evleri de küçük ama kiraları baya coşkulu
Senin canın sağolsun
Yazmıştım kuzum bağcılar ve esenler de ama hızlı trene yakın olması da önemliydi o yüzden küçükçekmece daha yukardaydı.Cok yakin bir arkadasm orada oturuyor
Evlerin buyugude var canim ama kucuklerin fiyati coskuluysa buyuklernkni tahmn edersn
Olsn bagcilar ve esenlerden dha elit bir semtte olacaksin buralara gore dha iyi bi yer insallah guzell hayirli gunler gecirirsin
Smdi esinden ayri olacaksin ozaman dmi esin ne is yapiyordu o da gelse olmazmi boyle zor olmayacakmi ya evlisin sonucta senin gorevin kisitli bir zaman mi peki
Kiraları görünce gece benKüçük çekimce
Anladim kuzum hayirlisi olsun insallah hakkinizdaYazmıştım kuzum bağcılar ve esenler de ama hızlı trene yakın olması da önemliydi o yüzden küçükçekmece daha yukardaydı.
Bana çok elit kaçtıÖğretmen maaşıyla 1+1 evlere 1800 kira ve aidat ödeyecek olmak gözümü seğirtiyor
3 yıl mecburen orada olacağım canım. Eşim çok güzel bir işte çalışıyor mühendis. Olanakları iyi olduğundan gelmek istemiyor ve hak veriyorum. Ben döneceğim sonra onun yanına.
Kiraları görünce gece ben
Öyle yapacağız canım, bakalım. Şans yüzüme güler inşallah:)Anladim kuzum hayirlisi olsun insallah hakkinizda
Arastir hemen tutma evini eski bina vs olursa dha uygun bulabilirsin ama oralar kentsel donusume girdi baya bi yenilediler tam olarak nerelerden bakarsin blmiyorum ama arastir gelip gorerek
Insallah cnmÖyle yapacağız canım, bakalım. Şans yüzüme güler inşallah:)
Kimsecikler yok muu
Olive hayırlı olsun,çok sevindim, görevinde başarılar diliyorumÖyle yapacağız canım, bakalım. Şans yüzüme güler inşallah:)
Biz de seni seviyoruz canım, moralini bozma Rabbim en hayırlı zamanda nasib eder inşaallah,selam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Çok sevindim baloncukum ,sen çalışıyor muydun, Antep'e taşınacak mısınızkızlar eşim 25 tane hatay
26. tercihide antep yazdı istediği bir okul
ve 26. tercihi geldi çok şükür
Teneke dedin küstüm işte
Savaşta her yol mübahtır gülnihalım, ama tenekeyi paylaşalım istersenBeni geçtin demeeekk
Çayım nasıl oldun, hasta gibiyiz demiştinSagolun kizlar
Napiyosunuzzz
Allah razi olsun canim daha iyiyiz suan en kotu esim oda dune gore dha iyi ise de gittignden ayrica yorgun tabi . Benm sadece bogazm agriyo kizimnda biraz oksurugu var . Bakalm insallah daha iyiye gidiyoruzTeneke dedin küstüm iştebir daha sabah ezanıyla burdayım sabah napıyosun samdanım nasılsın :)
Savaşta her yol mübahtır gülnihalım, ama tenekeyi paylaşalım istersen
Çayım nasıl oldun, hasta gibiyiz demiştin
Canimmmmmmm hersey gonlunce olsun insallahhh hakkinda hayirlisiyla birlikteKııızlaar son 3 günüm, bu süreçte motive eden tüm topikdaşlarıma teşekkür ediyorumAllah nasip eder inşallah sınav da güzel geçer, kimsenin emekleri boşa çıkmasın bu pazar sınavdan geldikten sonra 21 Eylülde asıl bomba sınavım var, ondan sonra süreç tamamen bitiyor. Biraz heyecanlıyım artık birazds boşluk hissi var, 1 senedir hayatımın tamamı KPSS idi. Ondan sonra ne yapacağım, günü nasıl dolduracağım hakkında şuan bir fikrim yok vallahi :))
Öğretmenlik başvurusu yaptım, dua edin o olsun gideyim çalışayım, eğer puanım iyi gelmezse yine çalışacağım ders zaten ama şuan onu düşünmek istemiyorum :)
Sizi seviyorummmmm
Belki böyle ayaktan bir şekilde atlatıyorsunuzdur çayım, öyleyse bu iyi bir şey. Dikkat edin yine de yemeklerinizi meyvenizi iyi yiyin.Allah razi olsun canim daha iyiyiz suan en kotu esim oda dune gore dha iyi ise de gittignden ayrica yorgun tabi . Benm sadece bogazm agriyo kizimnda biraz oksurugu var . Bakalm insallah daha iyiye gidiyoruz
Sen napiyosun peki canom
Amiinn amiinn inşallah çayımCanimmmmmmm hersey gonlunce olsun insallahhh hakkinda hayirlisiyla birlikte
Sen cok emek verdin cabaladin herseyin en guzelini hakediyorsun insallah is hayatnda da omru hayatindada kiymetini bilenlerle birlikte gonlunce yasarsinn
Bendw Seni cok seviyorummm nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?