Mizahşörler Çıkmazı

Çekmece canım
Küçük olanı

Evleri de küçük ama kiraları baya coşkulu
Cok yakin bir arkadasm orada oturuyor
Evlerin buyugude var canim ama kucuklerin fiyati coskuluysa buyuklernkni tahmn edersn

Olsn bagcilar ve esenlerden dha elit bir semtte olacaksin buralara gore dha iyi bi yer insallah guzell hayirli gunler gecirirsin

Smdi esinden ayri olacaksin ozaman dmi esin ne is yapiyordu o da gelse olmazmi boyle zor olmayacakmi ya evlisin sonucta senin gorevin kisitli bir zaman mi peki

Yazmıştım kuzum bağcılar ve esenler de ama hızlı trene yakın olması da önemliydi o yüzden küçükçekmece daha yukardaydı.
Bana çok elit kaçtı Öğretmen maaşıyla 1+1 evlere 1800 kira ve aidat ödeyecek olmak gözümü seğirtiyor

3 yıl mecburen orada olacağım canım. Eşim çok güzel bir işte çalışıyor mühendis. Olanakları iyi olduğundan gelmek istemiyor ve hak veriyorum. Ben döneceğim sonra onun yanına.
Küçük çekimce
Kiraları görünce gece ben

Anladim kuzum hayirlisi olsun insallah hakkinizda

Arastir hemen tutma evini eski bina vs olursa dha uygun bulabilirsin ama oralar kentsel donusume girdi baya bi yenilediler tam olarak nerelerden bakarsin blmiyorum ama arastir gelip gorerek

Anladim kuzum hayirlisi olsun insallah hakkinizda

Arastir hemen tutma evini eski bina vs olursa dha uygun bulabilirsin ama oralar kentsel donusume girdi baya bi yenilediler tam olarak nerelerden bakarsin blmiyorum ama arastir gelip gorerek
Öyle yapacağız canım, bakalım. Şans yüzüme güler inşallah:)

selam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Biz de seni seviyoruz canım, moralini bozma Rabbim en hayırlı zamanda nasib eder inşaallah,
kızlar eşim 25 tane hatay
26. tercihide antep yazdı istediği bir okul
ve 26. tercihi geldi çok şükür
Çok sevindim baloncukum ,sen çalışıyor muydun, Antep'e taşınacak mısınız

Allah razi olsun canim daha iyiyiz suan en kotu esim oda dune gore dha iyi ise de gittignden ayrica yorgun tabi . Benm sadece bogazm agriyo kizimnda biraz oksurugu var . Bakalm insallah daha iyiye gidiyoruz

Sen napiyosun peki canom

Kııızlaar son 3 günüm, bu süreçte motive eden tüm topikdaşlarıma teşekkür ediyorum Allah nasip eder inşallah sınav da güzel geçer, kimsenin emekleri boşa çıkmasın bu pazar sınavdan geldikten sonra 21 Eylülde asıl bomba sınavım var, ondan sonra süreç tamamen bitiyor. Biraz heyecanlıyım artık birazds boşluk hissi var, 1 senedir hayatımın tamamı KPSS idi. Ondan sonra ne yapacağım, günü nasıl dolduracağım hakkında şuan bir fikrim yok vallahi :))

Öğretmenlik başvurusu yaptım, dua edin o olsun gideyim çalışayım, eğer puanım iyi gelmezse yine çalışacağım ders zaten ama şuan onu düşünmek istemiyorum :)

Sizi seviyorummmmm

Canimmmmmmm hersey gonlunce olsun insallahhh hakkinda hayirlisiyla birlikte

Sen cok emek verdin cabaladin herseyin en guzelini hakediyorsun insallah is hayatnda da omru hayatindada kiymetini bilenlerle birlikte gonlunce yasarsinn

Bendw Seni cok seviyorummm nurum

Allah razi olsun canim daha iyiyiz suan en kotu esim oda dune gore dha iyi ise de gittignden ayrica yorgun tabi . Benm sadece bogazm agriyo kizimnda biraz oksurugu var . Bakalm insallah daha iyiye gidiyoruz

Sen napiyosun peki canom
Belki böyle ayaktan bir şekilde atlatıyorsunuzdur çayım, öyleyse bu iyi bir şey. Dikkat edin yine de yemeklerinizi meyvenizi iyi yiyin.

Kahvem ve ben dolunaya karşıyız şuan çayım :)

Amiinn amiinn inşallah çayım bi duygusallık da var biliyon mu bi gözlerim doldu şimdi mesajını okurken Allah hep hepimizi iyi etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…