Ovvv keske orda olsamda eslik etseydm sanaBelki böyle ayaktan bir şekilde atlatıyorsunuzdur çayım, öyleyse bu iyi bir şey. Dikkat edin yine de yemeklerinizi meyvenizi iyi yiyin.
Kahvem ve ben dolunaya karşıyız şuan çayım :)
Bazen birikimler patliyor iste cnmAmiinn amiinn inşallah çayımbi duygusallık da var biliyon mu bi gözlerim doldu şimdi mesajını okurken Allah hep hepimizi iyi etsin :)
Ovvv keske orda olsamda eslik etseydm sana
Afiyet olsn cay icecegz birazdan demleniyor
Yaaa sen cansinnn
Canım çok teşekkür ederim ❤❤Olive hayırlı olsun,çok sevindim, görevinde başarılar diliyorum
Hayırlı olsun canımCanım çok teşekkür ederim ❤❤
Ne tenekesi gıı derken ince espriyi anladımTeneke dedin küstüm iştebir daha sabah ezanıyla burdayım sabah napıyosun samdanım nasılsın :)
Savaşta her yol mübahtır gülnihalım, ama tenekeyi paylaşalım istersen
Çayım nasıl oldun, hasta gibiyiz demiştin
Ben de izledim canım ama buraya yazamadım bebeler kudurduSakar sakir izliyorumJawlensky
Yaa yicem seni gülnihalımNe tenekesi gıı derken ince espriyi anladım
Ben de izledim canım ama buraya yazamadım bebeler kudurdu
❤
Zabaaaa 5 te damlayalmYaa yicem seni gülnihalımyarın kaçta burdayız bro
6.5yarın görüşürüz kaçta geliyonuz
Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, Rabbim emeklerini zayi etmesin, sınavda çok başarılı olursun inşaallah, atandığını haber verdiğin günleri görürüz inşaallah zeytin ve baloncugun eşinin haberlerini aldığımız gibi en yakın zamanda senin de güzel haberlerini almak nasip olur inşaallahKııızlaar son 3 günüm, bu süreçte motive eden tüm topikdaşlarıma teşekkür ediyorumAllah nasip eder inşallah sınav da güzel geçer, kimsenin emekleri boşa çıkmasın bu pazar sınavdan geldikten sonra 21 Eylülde asıl bomba sınavım var, ondan sonra süreç tamamen bitiyor. Biraz heyecanlıyım artık birazds boşluk hissi var, 1 senedir hayatımın tamamı KPSS idi. Ondan sonra ne yapacağım, günü nasıl dolduracağım hakkında şuan bir fikrim yok vallahi :))
Öğretmenlik başvurusu yaptım, dua edin o olsun gideyim çalışayım, eğer puanım iyi gelmezse yine çalışacağım ders zaten ama şuan onu düşünmek istemiyorum :)
Sizi seviyorummmmm❤❤❤
Bence bu işi gizli yürütelim kimse bilmesinYaa yicem seni gülnihalımyarın kaçta burdayız bro
çayım ama senn enn geç geliyon bak emin misinnZabaaaa 5 te damlayalm
yoooo niye diyecez kiiiyarın görüşürüz kaçta geliyonuz
Mehlika sultanım çok teşekkür ederim :) AmiinnCanım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, Rabbim emeklerini zayi etmesin, sınavda çok başarılı olursun inşaallah, atandığını haber verdiğin günleri görürüz inşaallah zeytin ve baloncugun eşinin haberlerini aldığımız gibi en yakın zamanda senin de güzel haberlerini almak nasip olur inşaallah ❤
şşştt koçbaşını kaptım geliyom gülnihalımBence bu işi gizli yürütelim kimse bilmesin
Şafak operasyonu duzenleyelim
Bu sabah buralar önleyecek o kadddaaarçayım ama senn enn geç geliyon bak emin misinn
yoooo niye diyecez kiii
Mehlika sultanım çok teşekkür ederim :) Amiinn
şşştt koçbaşını kaptım geliyom gülnihalımbenden büyük amaaa neyseeee
sss caktirmaçayım ama senn enn geç geliyon bak emin misinn
yoooo niye diyecez kiii
Mehlika sultanım çok teşekkür ederim :) Amiinn
şşştt koçbaşını kaptım geliyom gülnihalımbenden büyük amaaa neyseeee
Aa izliyormusun izleyelmmiki
İzliyorum canım cocuklari uyutmaya çalışıyorum bir yandan daAa izliyormusun izleyelmmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?