İyi geldi valla. Yarın da başka arkadaşımla görüşeceğim. 2021 den de hayır görmeyeceğim gibiBende oyle dusunuyorum ve biyerlere gidesim geliyor sonra yasak gelecek gezeym derken ya korona olursam diyorum of karman cormaniz Rabbim bize merhamet eylesin
Degisiklk olmstr kafan daglmstir he sana iyi gelmistir dimi
İyi olduğuna sevindimYok iyiyim şükür. Dünkü izlediğim videodaki çocuk kurtulmuş. Üvey anneymiş çocuğu döven
Bu sene ilk kez yedim. Allah için güzel yapmıştı arkadaşımİyi olduğuna sevindim ☺ aşure de yemişsin afiyet bal şeker olsun
Çocuk için de çok sevindim ☺
İyi yapmışsın canım gitmekle afiyet olsun ☺Bu sene ilk kez yedim. Allah için güzel yapmıştı arkadaşım
Ya bugun kizdiriyosun beni sen heeeİyi geldi valla. Yarın da başka arkadaşımla görüşeceğim. 2021 den de hayır görmeyeceğim gibi
Afiyet olsn bu sene bende ilk kez bu aksam yedim asure cok sevdgm bi yakinim gonderdi sagolsun sevdgmi biliyor illa gonderecegm dedi Allah kabul etsn kizim da yedi herswyi yemez ona da ayri mutlu oldum .Bu sene ilk kez yedim. Allah için güzel yapmıştı arkadaşım
Zaten oğlum olmasa piskolojim tamamen giderdi sanırımYa bugun kizdiriyosun beni sen heee
Bu ne negatiflikkk hic yakisiyormu sana lutfen yapma boyle evladina bi baksana gozunun icine bakiyor sen mutlu ol diye ... geri hikaye degmiyr hele ufak tefek seyleri buyutup takiyoruz hic degmiyor kisacik hayatmz bugun var yarin yokuz
Bu arada iyiden aklimi celiyosun atcam kendmi sokaklara bak zaten zorla duruyorum kis geldi zaten korona da costu ev hapjs gunleri bizi bekler ama napalm yine ve her daim sukur
Yasaklar baslamadan dicektin kuzum galbaZaten oğlum olmasa piskolojim tamamen giderdi sanırım
Bence de çık dışarı hastalıklar başlamadan.
Ay evet yasaklar yazacaktım. Valla çalıştığım yerde 150 kişi var ve çoğu maske bile takmıyor. Odama kimseyi almıyorum dikkatte ediyorum. Sürekli evde kalmak bağışıklığı da zayıflatıyor. Çok düşünürsem kötü oluyorumYasaklar baslamadan dicektin kuzum galba
Korona da artti ya korku geldi bana ilk zamandan dha cok korkuyorum smdiye dek olmadikya sira bize geldi gbi filan ay Allah korusunda
Ben uzgun oldgmda kizim ben mutlu olayim diye etrafmda nasl donuyor oyuncaklarndan kahve sunumu yapiyor ne bileyim gelip basimi oksuyor dunyalara bedel yani hicbiswy icin deglse onlar icin iyi olmaliyiz canim
Bende ben evde uzun sure durunca kotu oluyorm daraliyorm mutsuzlasiyorm . Nolacagz boyle blmiyorumAy evet yasaklar yazacaktım. Valla çalıştığım yerde 150 kişi var ve çoğu maske bile takmıyor. Odama kimseyi almıyorum dikkatte ediyorum. Sürekli evde kalmak bağışıklığı da zayıflatıyor. Çok düşünürsem kötü oluyorum
Günaydın hanımlar
Geri yatıyorum ben hadi iyi gecelerbugün teneke ödülü senin oldu calci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?