Haa tmGülnihal bi video atti. Bazi suçlularin emniyeti getirilme videosu. Kameramana saydırıyorlar biraz
Naber nasılsın :)Haa tm
İyiyim işte evde dolanırım öyle. Sen nasılsınNaber nasılsın :)
Çok şükür. Atlattin galiba tamamen :)İyiyim işte evde dolanırım öyle. Sen nasılsın
Daralıyorum ya. Geçmedi o. Gece epeyce korktum. Bide öğleden sonra oldu.Çok şükür. Atlattin galiba tamamen :)
Sana 2. Test yapildi mi? Bunun icin doktora gitmelisin benceDaralıyorum ya. Geçmedi o. Gece epeyce korktum. Bide öğleden sonra oldu.
İşte röntgende baktı ciğerlere tam emin konuşmadı. 1 ay olunca tomografi çekelim dedi. Kanda enfeksiyon değerleri iyi dedi.Sana 2. Test yapildi mi? Bunun icin doktora gitmelisin bence
İzlediğimde ne olduğunu anlayamadım ben de...sonra yorumları okuyunca bayağı komik geldi zuhalim.Gülnihal bi video atti. Bazi suçlularin emniyeti getirilme videosu. Kameramana saydırıyorlar biraz
Geçmiş olsun Reyyan.Daralıyorum ya. Geçmedi o. Gece epeyce korktum. Bide öğleden sonra oldu.
Gecer insallah o daralmalarda. Bende de sağ tarafimda bazen sancı oluyor ama neyden bilmiyorumİşte röntgende baktı ciğerlere tam emin konuşmadı. 1 ay olunca tomografi çekelim dedi. Kanda enfeksiyon değerleri iyi dedi.
İnşallah ya. Şimdi gideyim diyorum da ikinci bi 14 gün verildi ya başka Dr.a gitsem de bekle der demi?Gecer insallah o daralmalarda. Bende de sağ tarafimda bazen sancı oluyor ama neyden bilmiyorum
Allah şifa versin sanada. Yok ben iyice anladım öyle hemen şıp diye kesilmiyor bu hastalıkGecer insallah o daralmalarda. Bende de sağ tarafimda bazen sancı oluyor ama neyden bilmiyorum
Sağol ablacımGeçmiş olsun Reyyan.
Banada 2. 14 gun verdiler. Yarin bitiyor benim. Hastaligin icin beklemene gerek yok bence. 112den bilgi al istersen yardimci oluyorlar.İnşallah ya. Şimdi gideyim diyorum da ikinci bi 14 gün verildi ya başka Dr.a gitsem de bekle der demi?
Tesekkur ederim canim. Sanada Allah sifa versin. Biraz sürecek galiba.Allah şifa versin sanada. Yok ben iyice anladım öyle hemen şıp diye kesilmiyor bu hastalık
Tm o zmn bi sorayım.Banada 2. 14 gun verdiler. Yarin bitiyor benim. Hastaligin icin beklemene gerek yok bence. 112den bilgi al istersen yardimci oluyorlar.
Gecmis olsun tekrar. Doktora gidersen sonucu haber et bana :)Tm o zmn bi sorayım.
Tmm canım. Sana da geçmiş olsun bi daha yaşatmasın inşallahGecmis olsun tekrar. Doktora gidersen sonucu haber et bana :)
Ne ilginc insanlar var, ne degisik bataga saplanmis hayatlar var. Gülüyoruz ama düşündürücü aslındaİzlediğimde ne olduğunu anlayamadım ben de...sonra yorumları okuyunca bayağı komik geldi zuhalim.
Amin inşallah.Tmm canım. Sana da geçmiş olsun bi daha yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?