Kucağına alman lazımTut elimden
200tl diyorsun. Yükseklerde gözün maşallah
Tut elimden
Saçımdan ne istiyorsunuz. Tamam saçlarım çok güzel ama olmaz ki böyleSeve seve götürürüm.
Gecms olsun canim bu ara usutuyorz sanirim karin agrisi bende yasiyorumHem dizkapağım hemde karnımzor çocukları yatırıp uzandım.
Evet hava soğuk farketmiyoruz. Benim de belim ağrıyor aradaGecms olsun canim bu ara usutuyorz sanirim karin agrisi bende yasiyorum
Goncana soyle gotursunkk birinci noteri uyudun mu? Biri beni de yatağa götürsün hayrına
Sağol canım benim. Sabah kalktığımda vardı aslında ama sonradan çoğaldı.Geçmiş olsunağır mı kaldırdın ne yaptın canım?
Tamam tamam gel bakalımKucağına alman lazım
Saçından tutup çektiğini yeni farkettimSaçımdan ne istiyorsunuz. Tamam saçlarım çok güzel ama olmaz ki böyle
Kucağımda götürürüm de gıdiklanirsin .Saçımdan ne istiyorsunuz. Tamam saçlarım çok güzel ama olmaz ki böyle
Tikim yok abla. Tut kolumdan çek götür beniKucağımda götürürüm de gıdiklanirsin .
Yatarken sicak diye acik giyiniyoruz sabaha karsi takir takir oluyor heryermzEvet hava soğuk farketmiyoruz. Benim de belim ağrıyor arada
Bu gidis farkli yerlere gidiyorTikim yok abla. Tut kolumdan çek götür beni
Aynen valla bendeÇocuğu üşütmemeye çalışıyorum
Sağol canım benimGecms olsun canim bu ara usutuyorz sanirim karin agrisi bende yasiyorum
Sade agri mi yoksa wc durumu varmi dikkat et valla benide fena kusatti gecen hafta bi gece bi gunSağol canım beniminşAllah sadece üşütmedir ya. Çok ağrıdı çünkü yürürken ve hareket ederken. Hele karnımın ağrıması bitirdi beni
Benim işim para ileYa hhahahahahahahahshshahshsh
Ya CalciiiBu akşam öldürdün beni.
Parayla ilişkimi de anlamış oldunuz. Alaka bile kuramayışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?