Mizahşörler Çıkmazı

Sağol canım benim. Sabah kalktığımda vardı aslında ama sonradan çoğaldı.
Tamam tamam gel bakalım
Saçından tutup çektiğini yeni farkettim

Ayy bu gece uyuyup uyanınca sanaha bir şeyin kalmamış olur inşallah canım

Ya hhahahahahahahahshshahshsh

Ya Calciii Bu akşam öldürdün beni.
Parayla ilişkimi de anlamış oldunuz. Alaka bile kuramayışım
Eee muhasebeciyiz biz para bizdeee sohret bizde ama bizim degil nasil sonu kotu dimi elinden gecip giden milyarlar ve sen ona sahip degilsin

Eee muhasebeciyiz biz para bizdeee sohret bizde ama bizim degil nasil sonu kotu dimi elinden gecip giden milyarlar ve sen ona sahip degilsin
Nefret ettim paradan. Hele bu dönemde elime para değince sürekli dezenfektan peşindeyim

Keşke biraz bisim de olsa Lazım olduğundan değil de para parayı çekiyor mu test etmek için

pazarlık yapamayan, biriktiremeyen, ne ara bitti param benim yaaa sarsukluğunda bi insan evladı olarak gelecek beni ürkütüyor. Özellikle kendi geçimimi sağlayacağım yakın gelecek
Ben mesela maaşımdan alacağımı alır gerisini eşime veririm. Bütün hesap ondadır parayı sevmem

Ben mesela maaşımdan alacağımı alır gerisini eşime veririm. Bütün hesap ondadır parayı sevmem
Bizim evde de hiç fatura görmedim evin tüm ihyiyaçları eşimde ama iki ayrı evimiz olacağından ve bana öğren bunları adı altında "kıymetini anladım kocacım" dersi vermek istediğinden ben de hesap kitaba girişeceğim yakında Eşim de ben yokken birikim yapacak. Dönünce ev alacağız inşallah

İnşAllah canım alırsınızbizde alabiliriz inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…