- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Sağol canım benim. Sabah kalktığımda vardı aslında ama sonradan çoğaldı.
Tamam tamam gel bakalım
Saçından tutup çektiğini yeni farkettim
Eee muhasebeciyiz biz para bizdeee sohret bizde ama bizim degil nasilYa hhahahahahahahahshshahshsh
Ya CalciiiBu akşam öldürdün beni.
Parayla ilişkimi de anlamış oldunuz. Alaka bile kuramayışım
Hahaha tamda onu yazdimm dostum meslektasim komsum efendime soyleyeyimBenim işim para ile
Nefret ettim paradan. Hele bu dönemde elime para değince sürekli dezenfektan peşindeyimEee muhasebeciyiz biz para bizdeee sohret bizde ama bizim degil nasilsonu kotu dimi elinden gecip giden milyarlar ve sen ona sahip degilsin
Benim işim para ile
Eee muhasebeciyiz biz para bizdeee sohret bizde ama bizim degil nasilsonu kotu dimi elinden gecip giden milyarlar ve sen ona sahip degilsin
İnşAllah canım benimAyy bu gece uyuyup uyanınca sanaha bir şeyin kalmamış olur inşallah canım
Ben mesela maaşımdan alacağımı alır gerisini eşime veririm. Bütün hesap ondadırpazarlık yapamayan, biriktiremeyen, ne ara bitti param benim yaaa sarsukluğunda bi insan evladı olarak gelecek beni ürkütüyor. Özellikle kendi geçimimi sağlayacağım yakın gelecek
Sağol canım benimGeçmiş olsun limonsuzz
Buradayım canım yeni geldim
Allahım Zengin olunca sapıtacak mıyım merak ediyorum da diyebilirdinKeşke biraz bisim de olsaLazım olduğundan değil de para parayı çekiyor mu test etmek için
İstem dışı hareket eden organlarimiza verilen ornek geldi aklımaTikim yok abla. Tut kolumdan çek götür beni
Cekiyor. NetKeşke biraz bisim de olsaLazım olduğundan değil de para parayı çekiyor mu test etmek için
İyi geceler ablaİstem dışı hareket eden organlarimiza verilen ornek geldi aklımatikim yok deyince
İyi geceler tatlım.. dişlerini fircala kremini sür güzel güzel git uyu en iyisi...
Hosgeldinn sesin cikmadi merak ettm naptinGeçmiş olsun limonsuzz
Buradayım canım yeni geldim
Tipkisinin aynısıBen mesela maaşımdan alacağımı alır gerisini eşime veririm. Bütün hesap ondadırparayı sevmem
Bizim evde de hiç fatura görmedim evin tüm ihyiyaçları eşimde ama iki ayrı evimiz olacağından ve bana öğren bunları adı altında "kıymetini anladım kocacım" dersi vermek istediğinden ben de hesap kitaba girişeceğim yakındaBen mesela maaşımdan alacağımı alır gerisini eşime veririm. Bütün hesap ondadırparayı sevmem
Abla bir geldin pir geldinİstem dışı hareket eden organlarimiza verilen ornek geldi aklımatikim yok deyince
İyi geceler tatlım.. dişlerini fircala kremini sür güzel güzel git uyu en iyisi...
Limonsuzum çok geçmiş olsun bitanem. Tez zamanda şifa bulmani dilerim.Şimdi nasılsınSağol canım benim. Sabah kalktığımda vardı aslında ama sonradan çoğaldı.
Tamam tamam gel bakalım
Saçından tutup çektiğini yeni farkettim
Sağol canım benim ❤hoşgeldin nasılsın ☺
Allahım Zengin olunca sapıtacak mıyım merak ediyorum da diyebilirdin
Uzmanı cevapladı dua iptal dağılalımCekiyor. Net
İnşAllah canım alırsınızBizim evde de hiç fatura görmedim evin tüm ihyiyaçları eşimde ama iki ayrı evimiz olacağından ve bana öğren bunları adı altında "kıymetini anladım kocacım" dersi vermek istediğinden ben de hesap kitaba girişeceğim yakındaEşim de ben yokken birikim yapacak. Dönünce ev alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?