Fırına pide yaptirdikOlmadııı özlemedin mii benii, beni beni bihterinii
Sıkıntı yoksa tamam canım :)
Neler yapıverdin gülnihalım, benim çarşıya çıkmam gerektibankamatikte paraya el koydu, yarın tekrar çıkmam lazım
Yok artık
Evet ben kısa bi gördüm güzel :) ama psikoloğun ne sıkıntısı var orasını izleyemedim
Ya emre Aydın??
Niye tek başına yiyonYedim bile
Bi dakka bi dakka 8 km 10 dk mı?
Canım sekiz kilometre birbucuk saat falan sürüyor...gugil amcaya Maslak Etiler arası diye sor hem harita hem mesafe gösteriyor.
Ben birinci menemene verdim..Anket - En Harika Menemeni Seçiyoruz
Not: Sonuçlar 09.09.2020 saat 20.00'da açıklanacaktır Gün geçmiyor ki masterchef yüzünden ağzımız sulanmasın Biz de bundan yola çıkarak mini bir yarışma düzenledik. En beğendiğiniz menemene oy vererek birinciyi seçmede bize yardımcı olmanızı bekliyoruz Katılımcılar @Cay6 , @Merve @Blue_Perii...www.kadinlarkulubu.com
E hadi gelin
bende birinci menemene verdim ama sebebi ben sadeliği seviyorum yaBen birinci menemene verdim..Yapanın ellerine sağlık.
Ben unuttum günaydıniGünaydın bu sefer üç üüüççç
Cıvık yumurta yiyemem ben de...bende birinci menemene verdim ama sebebi ben sadeliği seviyorum ya
göz yormuyor
Ama sen ikinci geldin abla o yüzden üç yazdımBen unuttum günaydıni
adam zengin üstelik şarkici...bak adam kendini modifiye etmiş
Murat Boz 80 bin liraya dişini yaptırdı
Murat Boz, saç ve vücut derken şimdi de dişlerine el attı. Kellik sorununa protez saçla çözüm bulan popçu, Nişantaşı’ndaki bir klinikte dişlerine 80 bin liraya lamine yaptırdı....www.gazetevatan.com
bu şeyyy degil mi ya pembe miuuuuşt küpek (cennet mahallesinden)
psikolojinden rahatsiz olan insanlarin hikayesi üstelik gerçek yaşamlari.. ben izledikçe BDV ye benzettim bazilari benzeri var..Olmadııı özlemedin mii benii, beni beni bihterinii
Sıkıntı yoksa tamam canım :)
Neler yapıverdin gülnihalım, benim çarşıya çıkmam gerektibankamatikte paraya el koydu, yarın tekrar çıkmam lazım
Yok artık
Evet ben kısa bi gördüm güzel :) ama psikoloğun ne sıkıntısı var orasını izleyemedim
Ya emre Aydın??
Oynak balina vardı ya ferhatın bacısı o galibabu şeyyy degil mi ya pembe mi
Ben böyle incelik zariflik görmedimAma sen ikinci geldin abla o yüzden üç yazdım
sultan miOynak balina vardı ya ferhatın bacısı o galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?