Bi dakka bi dakka 8 km 10 dk mı?Yaaa ben sana kuyamammmm 8 km nedirki abla yürüyerek 10 dk
Olur tabiiii ama maslan neresinde tabi
Menemen ekmekle yenir gibi bir mesaj okudum bugün...Ne bileyim abla o sesleri çıkarınca calci ilkel bi beslenen insan çizdi hayal dünyasında galiba
Canım sekiz kilometre birbucuk saat falan sürüyor...gugil amcaya Maslak Etiler arası diye sor hem harita hem mesafe gösteriyor.Yaaa ben sana kuyamammmm 8 km nedirki abla yürüyerek 10 dk
Olur tabiiii ama maslan neresinde tabi
Biz de öyle yapıyoz ekmeği çataldan hemen sonra ağzımıza atıyoz.Menemen ekmekle yenir gibi bir mesaj okudum bugün...
Valla ben yıkıldım ne bileyim şöyle sayılı erkeklerden geliyoduNe kadar da çok Murat Boz hayranı varmış. Hayallerinizi yıktım
Olmadııı özlemedin mii benii, beni beni bihterinii2 gundus islerim vardi birazda yorgunluk var canimda gelmek istemedi. Aklima baska bahane gelmiyor
Neler yapıverdin gülnihalım, benim çarşıya çıkmam gerektiBen de yemek yiyecegiz bugün erkenciyiz sofra hazırlıyorum
Yok artıkAdamın dişleri de yapma
Evet ben kısa bi gördüm güzel :) ama psikoloğun ne sıkıntısı var orasını izleyemedimkırmızı Odayi izleyen var mi :)
tam piskolojik :)
ben izledikçe saçma sapan şeyler düşündüğüme farkındayim .
Günahin üç rengi kitabi mutlaka almalıyım.
Ya emre Aydın??Nayır nolamazzzz duymasaydim
Sence ben onu satarmiyim atarmiyim asla katiyyen mumkunati yokkkkkOlmadııı özlemedin mii benii, beni beni bihterinii
Sıkıntı yoksa tamam canım :)
Neler yapıverdin gülnihalım, benim çarşıya çıkmam gerektibankamatikte paraya el koydu, yarın tekrar çıkmam lazım
Yok artık
Evet ben kısa bi gördüm güzel :) ama psikoloğun ne sıkıntısı var orasını izleyemedim
Ya emre Aydın??
Ya o da dişlerini saçlarını yaptırdıysaSence ben onu satarmiyim atarmiyim asla katiyyen mumkunati yokkkkk ❤❤❤
Murat boz kim
Allah için biri bana menemen muhabbetini anlatsınCalciii yemekten sonra melemenle geliyorum benide bekleyin
İyi akşamlar herkesler ❤
Bıraktım kuzum saldım kendimi. Bol yatmalı, film izlemeli ve kitap okumalı geçiyorİyii akşamlar reyyanıımm ♥ nasıl gidiyo ev işleri :)
Sen nasılsın, rahatlamadın daha demi? Bi sınav daha var.İyii akşamlar reyyanıımm ♥ nasıl gidiyo ev işleri :)
Yaptırmadı o ben biliyorum organik anadan doğma duruyor oYa o da dişlerini saçlarını yaptırdıysa
Dün masterchaf te menemen yaptılar herkes dün sozlesti yapmaya foto çekip atmayaAllah için biri bana menemen muhabbetini anlatsın
Özledim tabi deliOlmadııı özlemedin mii benii, beni beni bihterinii
Sıkıntı yoksa tamam canım :)
Neler yapıverdin gülnihalım, benim çarşıya çıkmam gerektibankamatikte paraya el koydu, yarın tekrar çıkmam lazım
Yok artık
Evet ben kısa bi gördüm güzel :) ama psikoloğun ne sıkıntısı var orasını izleyemedim
Ya emre Aydın??
Tek yımırtalıYaptırmadı o ben biliyorum organik anadan doğma duruyor o
Dün masterchaf te menemen yaptılar herkes dün sozlesti yapmaya foto çekip atmaya
Bıraktım kuzum saldım kendimi. Bol yatmalı, film izlemeli ve kitap okumalı geçiyor
Eminim her yeri temiz edip ondan sonra bıraktınn, öyle bi his veriyosuun bana reyyanım :))Sen nasılsın, rahatlamadın daha demi? Bi sınav daha var.
Pekiiii hadi öyle olsunYaptırmadı o ben biliyorum organik anadan doğma duruyor o
Dün masterchaf te menemen yaptılar herkes dün sozlesti yapmaya foto çekip atmaya
İyi bakalım zuhalım :)) ben de fırsat buldukça geliyorumÖzledim tabi delidaha öncede dedim ya bazen aklim eser gelmem :)
Valla teek bitek hemdeTek yımırtalı
Benimki de öyle işte :)Eminim her yeri temiz edip ondan sonra bıraktınn, öyle bi his veriyosuun bana reyyanım :))
Evet o da bitse kafam tamamen rahat olcak :) hani öğlenden sonra ihl sınavı oluyor ya, bizim için bi etkisi yok ama ben bu sefer ona da giricem bi bakmak için sorulara
Pekiiii hadi öyle olsun
Heee anladım perim teşekkürleerrr
İyi bakalım zuhalım :)) ben de fırsat buldukça geliyorum
Ya çift sarılı çıkarsaValla teek bitek hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?