Kendini tüple mi kıyasladın sen yoksa bana mı öyle geldiheeee manken gibi tüp yani
Kendini tüple mi kıyasladın sen yoksa bana mı öyle geldi
benden üç cm uzun birini görse kaynanam manken gibi diyo
benden uzunsa kesin manken gibi tüptür o calcikaynanam olsa kessskeee gelinim olsaaağğ derdi
benden üç cm uzun birini görse kaynanam manken gibi diyo
benden uzunsa kesin manken gibi tüptür o calcikaynanam olsa kessskeee gelinim olsaaağğ derdi
ben bu aralar kaynanazede değilim... bir cırladım... oğlunun bebesi olmuyor yeter artık diye
ben bu aralar kaynanazede değilim... bir cırladım... oğlunun bebesi olmuyor yeter artık diye
şimdi kuş sütüyle besliyor beni nalçak kaynana
evlat olsa sevmiyecem bitti gitti
Günaydın,kızlar günaydın ☺
oo hemde 1 yıldıradını anmayalım musallat ederiz başımıza töbe bismillah
Hiç beklemediğim hareketler. Eski kaynanam çoktaan özür dilemişti benden. Bi haller olmuş. Çok da totoşumda
Kızz bebekten sebep sana mı yükleniyorduNasıl söyledinn Ayy ne dedi?
Haftaya döneceğiz. Gerçi hiç dönesim yok amaGünaydın,
Geldin mi tatilden
Yetttiiiiimmm.. nooooliiiyiiiiaffetmiyecez
@ZuhalYildiziJudy_K olive_bluto @_Gulnihal_ @Cay6 @Limonsuzzcay @Seridina @Elhan @HayatSevinceGuzel
bunlar bizi satıyorlar yetişin aa dostlar
Sana da günaydın azeri kızıYetttiiiiimmm.. nooooliiiyiiii
oo hemde 1 yıldır
herkese yaymış kısır kısır diye... bir iki üç dört.. en sonunda dayanamadım
zaten görüşmüyordum etraftan duyuyordum..
eşimde anasına gitti.. orda yine saçmalamış.. bende o gün eşime sinirliydim
açtım tlf aradım sus dedim sesini duymak istemiyorum senin oğlun böyle böyle böyle bir döktüm içimi
ohhh
ağladı ağladı
kapat dedm hiç acımıyorum
şimdi sürekli ordan gelen birileriyle yumurta sebze vs vs gönderiyor...
Günaydın ateş böceğiSana da günaydın azeri kızı
yökkk ben zaten görüşmüyordum ailesiyle herhangi bir sorun yapmıyorO da evlat sen de evlatsın. Şimdi gördü mü nasıl bişeymiş insanı sorunlu addetmek. Siz eşseniz bu sorun ikinizin sorunu ikinizin de sağlıklı olmanıza ihtiyaç var. Gelinim kısır çok övünülecek bişey mi ki öyle konuşuyor pislik yürekli yaO gelen sebze meyveler de özür değil bence. Sanıyorum onun kafasına göre sağlık sorunu yaşayan kişi aşağılanmayı hakediyor, sen eşinle iyi olduğun için, onu aşağılamadığın için bi ödül, bi sus payı.
Eşin tepki vermemiştir inşallah canım?
Bana da bebek sorduklarında bazen "Olmuyor işte! Olmuyor! Mutlu musunuz şimdi?" Diye bağırmak istiyorum.
Yok kız annesine bağırdın diye zaten bişe diyemez sorununuzu söyledin diyeyökkk ben zaten görüşmüyordum ailesiyle herhangi bir sorun yapmıyor
yapamaz keserim
Çok iyi anladığım ve yüreğime dokunan şeyler yazılıyor burda. En iyisi bende konuşmayım da sessizce okuyayımO da evlat sen de evlatsın. Şimdi gördü mü nasıl bişeymiş insanı sorunlu addetmek. Siz eşseniz bu sorun ikinizin sorunu ikinizin de sağlıklı olmanıza ihtiyaç var. Gelinim kısır çok övünülecek bişey mi ki öyle konuşuyor pislik yürekli yaO gelen sebze meyveler de özür değil bence. Sanıyorum onun kafasına göre sağlık sorunu yaşayan kişi aşağılanmayı hakediyor, sen eşinle iyi olduğun için, onu aşağılamadığın için bi ödül, bi sus payı.
Eşin tepki vermemiştir inşallah canım?
Bana da bebek sorduklarında bazen "Olmuyor işte! Olmuyor! Mutlu musunuz şimdi?" Diye bağırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?