Mizahşörler Çıkmazı

Kendini tüple mi kıyasladın sen yoksa bana mı öyle geldi

benden üç cm uzun birini görse kaynanam manken gibi diyo

benden uzunsa kesin manken gibi tüptür o calci kaynanam olsa kessskeee gelinim olsaaağğ derdi

benden üç cm uzun birini görse kaynanam manken gibi diyo

benden uzunsa kesin manken gibi tüptür o calci kaynanam olsa kessskeee gelinim olsaaağğ derdi

Hahahah bu gün kaynana anma günü mü acaba
Sizsiz üşüyoruz kaynana reisler

Bal0ncuk olive_bluto ve sen konu açın kaynana zedeler diye
adını anmayalım musallat ederiz başımıza töbe bismillah
Hiç beklemediğim hareketler. Eski kaynanam olsa çoktaan özür dilemişti benden. Bi haller olmuş bi değişmiş. Çok da totoşumda
ben bu aralar kaynanazede değilim... bir cırladım... oğlunun bebesi olmuyor yeter artık diye
şimdi kuş sütüyle besliyor beni nalçak kaynana
evlat olsa sevmiyecem bitti gitti

Kızz bebekten sebep sana mı yükleniyordu Nasıl söyledinn Ayy ne dedi?

oo hemde 1 yıldır
herkese yaymış kısır kısır diye... bir iki üç dört.. en sonunda dayanamadım
zaten görüşmüyordum etraftan duyuyordum..
eşimde anasına gitti.. orda yine saçmalamış.. bende o gün eşime sinirliydim
açtım tlf aradım sus dedim sesini duymak istemiyorum senin oğlun böyle böyle böyle bir döktüm içimi
ohhh
ağladı ağladı
kapat dedm hiç acımıyorum
şimdi sürekli ordan gelen birileriyle yumurta sebze vs vs gönderiyor...

O da evlat sen de evlatsın. Şimdi gördü mü nasıl bişeymiş insanı sorunlu addetmek. Siz eşseniz bu sorun ikinizin sorunu ikinizin de sağlıklı olmanıza ihtiyaç var. Gelinim kısır çok övünülecek bişey mi ki öyle konuşuyor pislik yürekli ya O gelen sebze meyveler de özür değil bence. Sanıyorum onun kafasına göre sağlık sorunu yaşayan kişi aşağılanmayı hakediyor, sen eşinle iyi olduğun için, onu aşağılamadığın için bi ödül, bi sus payı.
Eşin tepki vermemiştir inşallah canım?

Bana da bebek sorduklarında bazen "Olmuyor işte! Olmuyor! Mutlu musunuz şimdi?" Diye bağırmak istiyorum.

yökkk ben zaten görüşmüyordum ailesiyle herhangi bir sorun yapmıyor
yapamaz keserim

Yok kız annesine bağırdın diye zaten bişe diyemez sorununuzu söyledin diye
ondada diyemez.. hatta kendisinin söylemesi lazımdı
anası bana yükleniyor diye
birde konuşursa çakarım ağzına

C Calcifer çok yaralı bir konuya değindin

Çok iyi anladığım ve yüreğime dokunan şeyler yazılıyor burda. En iyisi bende konuşmayım da sessizce okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…