- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Çok iyi anladığım ve yüreğime dokunan şeyler yazılıyor burda. En iyisi bende konuşmayım da sessizce okuyayım
Nalçak kaynana kuşu ürkütmek işine gelmez tabiben bu aralar kaynanazede değilim... bir cırladım... oğlunun bebesi olmuyor yeter artık diye
şimdi kuş sütüyle besliyor beni nalçak kaynana
evlat olsa sevmiyecem bitti gitti
sürsün eşşeğini niğdeye ablaNalçak kaynana kuşu ürkütmek işine gelmez tabi
Kim kiminle nerede ne zaman ne yapmışaffetmiyecez
@ZuhalYildizi @Judy_Kolive_bluto Jawlensky C Cay6 @Limonsuzzcay @Seridina Elhan @HayatSevinceGuzel
bunlar bizi satıyorlar yetişin aa dostlar
Bayağı da uzak ama sürsün Niğde' ye...sürsün eşşeğini niğdeye ablageçti artık
Bazen patlamak gerek.. Gerçekten iyi oluyor.Ahh reyyanım herkes neler yaşıyor da aslında konuşmaya gücü olmuyor. Benim eşimin ailesi de diyordur bişeyler ben hissediyorum. Biraz vicdanı olan yapmaz bütün bunları, ince düşünür tahmin eder. Yüzüme yüzüme tembellik ediyorsunuz, tembelsiniz dedi istiyoruz dediğim halde, oğluyla beni ilaç içerken gördüğü halde. Açıp ağzımı bişey diyemedim. Bi gün baloncukum gibi patlamasam iyi
Kim kiminle nerede ne zaman ne yapmış
Ben yokum, olmayacagmdaNego nun topiğine sen de gelBu arada bu etiketlilerin çoğu negonun konusunda da var
Saat 11 yeni mi ise oturdun?(calci wtasozu)Hadi kızlar görüşürüz. Bugüm çok işim var Sagopayı açayım da işe başlayayım
Kafam allak bullak
İyiyim kuzum çok işim var bugün neyi nasıl yapmam gerektiğini düşünüyorumbenimde
nasılsın gulnihalim
iyi değilim heryer corona oldu bizim kurumdaİyiyim kuzum çok işim var bugün neyi nasıl yapmam gerektiğini düşünüyorum
Sen nasılsın ❤❤
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnCeneniz dusmus gene bende yettiiim geldim
İnşallah bulaşmadan atlatırsınıziyi değilim heryer corona oldu bizim kurumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?