calcim bnim
ahahahaha tşk ederim canımmmmmm
Yapmışsın işteahahahaha tşk ederim canımmmmmm
banada öğretin artık şunları
şuna bayıldım
Nerden buldunuz bunlariYapmışsın işte
Başarılıben sendekini kopyaladm
Sitede bi konu vardı ordan kaydetmiştim ama konu adını unuttum.Nerden buldunuz bunlari
İkimiz konuşmuştuk demi Judyim hattaTaaam üstüne bastın o benim
Bence beyaz olur bebeğiniz,eşin de küçükken beyazmis çünkü,Eşim esmer de ben süt gibi bembeyaz tenliyim. Ama eşim de bembeyazmış çocukken sonra ergenlikte güneşte bronzlaşmış bi daha açılmamış rengi
Evet o minnoş kızı çok seviyorum fars kızı sanırım ünlü. Instagramda sayfası falan var
Gözün aydın canım,ne okuyorsunsınavlarımdan geçmişim
Burak Özçivit e C Calcifer ne bahane bulacak acebasiiBelkii hiiç gerek kalmaz hemenn oluveriir kuzucuummm
Benn Bilmiyorum judyiimm o işlerden C Calcifer sorumluBen heeeppp uzaktan bakıyorum gülüyorum geçiyorum zamansızlıktann
Bir Burak Özçivit fena mı olur yaaaa :) ama burda birisi Burak Özçivit'i beğenmiyordu, kimdi ki oo
süüpeeerrsiiin Baloncukuumm. Ne olacak şimdi :)
Kıvanç gene iyi. Yakışıklı bulmuyorum ama çok yetenekli bir oyuncu yaa. Maşallah girdiği her rolde başarılıİkimiz konuşmuştuk demi Judyim hattaama ben onu unutarak kara murat demiştim o zaman kıvanç olsun
İnşallah canım sağlıkla gelsin de gerisi hiiiç önemli değilBence beyaz olur bebeğiniz,eşin de küçükken beyazmis çünkü,
Bekle beni kanıtlarla geleceğim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?