Eki Görüntüle 2688656
Amca mı yemiş şeftaliyi anlamadım ben
Tanıdığı güvendiği insanı eve alıp soyulan insanlar tanıyorum, bunlar hiç tanımadıklarını ne cesaret eve almışlar hayretBanyo temizlenmiş, yemişe benziyor. Evde bi işe dokunmazmış normalde
Biskolata muratı olur o zamanKız o kadar kara kara dedin bebiş kara çıkmasın şimdi
İllaki. O kadar aydır suyun içindeler olacak tabi. Bide şiş oluyorlar. Sonradan geçiyor şişleri ve normal kiloya düşüyorlar. Hadi İnşallah.Ayy siperlik de tak canım
Resmen hala dün benimle ilgilenmedin diyor.
İlk doğunca biraz pembemsi morumsu lila çıkıyorlarBenim arkdaşımın kuzusu öyleydi
Vakit buldukça gel Judymm
Günaydın çay ikizim. İyiyimm sen nasılsın?
Sistra mı
Biz tüp bebek yaptırdığımız sırada eşim dalga geçerdi hep, tutarsa siyahi falan çıkar diyeBiskolata muratı olur o zaman
Ben gelince de öyle oluyor,sabah saatlerinde gelmek lazım galibaNe konuşuldu? Ben kaçırdım ya. Hep güzel konuları kaçırıyorum ben geldiğimde de herkes kaçıyor
Kocaya mitahmin et?
Hanginiz esmersiniz, profilindeki minnoş çok tatlıBiz tüp bebek yaptırdığımız sırada eşim dalga geçerdi hep, tutarsa siyahi falan çıkar diyeşimdi kara murat diyince ondan korktum ya
Git kiz deli manyakBiz tüp bebek yaptırdığımız sırada eşim dalga geçerdi hep, tutarsa siyahi falan çıkar diyeşimdi kara murat diyince ondan korktum ya
Eşim esmer de ben süt gibi bembeyaz tenliyim. Ama eşim de bembeyazmış çocukken sonra ergenlikte güneşte bronzlaşmış bi daha açılmamış rengiBen gelince de öyle oluyor,sabah saatlerinde gelmek lazım galiba
Kocaya mi
Hanginiz esmersiniz, profilindeki minnoş çok tatlı ♥
Kız şaka yapmıyorum yaaaGit kiz deli manyak
Yaa tebrik ederim canımsınavlarımdan geçmişim
Belkii hiiç gerek kalmaz hemenn oluveriir kuzucuummmAmin kuzum
Gerçi ben beybi tedavisi görüyorum kocamın yanında durmalıyım şimdilik amaOlsun.
Somonlarr gibi yumurtlama dönemlerim göç ederek geçebilirYeter ki beybimiz olsun
Benn Bilmiyorum judyiimm o işlerden C Calcifer sorumluDuramıyom banlanasım var Nurum. Hadi bi el atın. Gidip sataşcam birilerine
Bir Burak Özçivit fena mı olur yaaaa :) ama burda birisi Burak Özçivit'i beğenmiyordu, kimdi ki ooBiz tüp bebek yaptırdığımız sırada eşim dalga geçerdi hep, tutarsa siyahi falan çıkar diyeşimdi kara murat diyince ondan korktum ya
süüpeeerrsiiin Baloncukuumm. Ne olacak şimdi :)sınavlarımdan geçmişim
Yaa tebrik ederim canımbaşarıların bol olsun
Vaay tebrikler canimm
Belkii hiiç gerek kalmaz hemenn oluveriir kuzucuummm
Benn Bilmiyorum judyiimm o işlerden C Calcifer sorumluBen heeeppp uzaktan bakıyorum gülüyorum geçiyorum zamansızlıktann
Bir Burak Özçivit fena mı olur yaaaa :) ama burda birisi Burak Özçivit'i beğenmiyordu, kimdi ki oo
süüpeeerrsiiin Baloncukuumm. Ne olacak şimdi :)
Tebrik ederim baloncukumthank you beybitolar
Taaam üstüne bastın o benimBelkii hiiç gerek kalmaz hemenn oluveriir kuzucuummm
Benn Bilmiyorum judyiimm o işlerden C Calcifer sorumluBen heeeppp uzaktan bakıyorum gülüyorum geçiyorum zamansızlıktann
Bir Burak Özçivit fena mı olur yaaaa :) ama burda birisi Burak Özçivit'i beğenmiyordu, kimdi ki oo
süüpeeerrsiiin Baloncukuumm. Ne olacak şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?