Mizahşörler Çıkmazı

İllaki. O kadar aydır suyun içindeler olacak tabi. Bide şiş oluyorlar. Sonradan geçiyor şişleri ve normal kiloya düşüyorlar. Hadi İnşallah.
Dün kontrolde doktor bana benzediğini söyledi

Ne konuşuldu? Ben kaçırdım ya. Hep güzel konuları kaçırıyorum ben geldiğimde de herkes kaçıyor
Ben gelince de öyle oluyor,sabah saatlerinde gelmek lazım galiba
Kocaya mi
Biz tüp bebek yaptırdığımız sırada eşim dalga geçerdi hep, tutarsa siyahi falan çıkar diye şimdi kara murat diyince ondan korktum ya
Hanginiz esmersiniz, profilindeki minnoş çok tatlı

Ben gelince de öyle oluyor,sabah saatlerinde gelmek lazım galiba

Kocaya mi

Hanginiz esmersiniz, profilindeki minnoş çok tatlı ♥
Eşim esmer de ben süt gibi bembeyaz tenliyim. Ama eşim de bembeyazmış çocukken sonra ergenlikte güneşte bronzlaşmış bi daha açılmamış rengi
Evet o minnoş kızı çok seviyorum fars kızı sanırım ünlü. Instagramda sayfası falan var

Git kiz deli manyak
Kız şaka yapmıyorum yaaa manyak olan benim koca. Dna test fiyatlarını falan araştırmış. Şimdi bakıyorum da iyiki de tutmamış yoksa benim çekeceğim vardı bu manyaktan ben aileme zor güveniyorum elin doktoruna ne güvencem diyor

Amin kuzum
Gerçi ben beybi tedavisi görüyorum kocamın yanında durmalıyım şimdilik ama Olsun.
Somonlarr gibi yumurtlama dönemlerim göç ederek geçebilir Yeter ki beybimiz olsun
Belkii hiiç gerek kalmaz hemenn oluveriir kuzucuummm
Duramıyom banlanasım var Nurum. Hadi bi el atın. Gidip sataşcam birilerine
Benn Bilmiyorum judyiimm o işlerden C Calcifer sorumlu Ben heeeppp uzaktan bakıyorum gülüyorum geçiyorum zamansızlıktann
Biz tüp bebek yaptırdığımız sırada eşim dalga geçerdi hep, tutarsa siyahi falan çıkar diye şimdi kara murat diyince ondan korktum ya
Bir Burak Özçivit fena mı olur yaaaa :) ama burda birisi Burak Özçivit'i beğenmiyordu, kimdi ki oo
sınavlarımdan geçmişim
süüpeeerrsiiin Baloncukuumm. Ne olacak şimdi :)

Yaa tebrik ederim canım başarıların bol olsun
Vaay tebrikler canimm

thank you beybitolar

Taaam üstüne bastın o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…