Yaaa ne güzel. Rabbim hayırlısından versin birbirinin tıpkısı ikiz inşallahhayalimmmmmmm
İyiyim şükür cnm. Sen nasılsınNasılsın canım
Üçüz de senin olsun ❤İkiz olsun inşallah
ikiz kızların olsun damatlar hazır. İkisi de yakışıklı merhametli sevgi doluhayalimmmmmmm
Ayy inşallahÜçüz de senin olsun ❤
İkiz olsun inşallah
Üçüz de senin olsun ❤
2 kız 1 erkekAyy inşallahama ikiz olsa daha iyi olur tüp bebekte Dr 3 tane koymuştu ve üçü de kesin tutar demişti. İşte nasip
Ben aslında kız çocuk hastasıyım ama ilk çocuğumu ne biliyim erkek çocuk istiyorum çok2 kız 1 erkek
Benim ikiz kizlarim var ama bunları demedin helal olsun , kıyak calcimiZsin dedim helal olsun..ikiz kızların olsun damatlar hazır. İkisi de yakışıklı merhametli sevgi dolu
çünkü ben dedim çocuklarıma beşik kertmesi istiyorum evlatlarınızı dedimBenim ikiz kizlarim var ama bunları demedin helal olsun , kıyak calcimiZsin dedim helal olsun..
hayalimmmmmmm
Canlarımmm Rabbim gönlünüze göre versinBen aslında kız çocuk hastasıyım ama ilk çocuğumu ne biliyim erkek çocuk istiyorum çok
Amin inşallah cnm. Bu ay bende çok istiyorum ve hep dua ediyorum. Normalde 9 yıldır hep sakin idi içim. Ama bu ay Bi değişik istek var. Yaş geçiyor ondan belkideCanlarımmm Rabbim gönlünüze göre versin❤❤
Baloncuk talip olduBenim ikiz kizlarim var ama bunları demedin helal olsun , kıyak calcimiZsin dedim helal olsun..
Herhangi bir tedavi görüyor musun canımAmin inşallah cnm. Bu ay bende çok istiyorum ve hep dua ediyorum. Normalde 9 yıldır hep sakin idi içim. Ama bu ay Bi değişik istek var. Yaş geçiyor ondan belkide
Yok cnm. Bi sıkıntı yok şükür ikimizdede. Ama yine birsürü şey denendi. Aşılama 2 kez tüp 1 kez. Hormon ilaçları iğneler vs. Ama nasip olmadı işte.Herhangi bir tedavi görüyor musun canım
evet ben kendim istedimBaloncuk talip oldu
canm genetiğe baktırdınızmıYok cnm. Bi sıkıntı yok şükür ikimizdede. Ama yine birsürü şey denendi. Aşılama 2 kez tüp 1 kez. Hormon ilaçları iğneler vs. Ama nasip olmadı işte.
o zaman zamanı gelmemiş daha. İçini ferah tut o sana en uygun zamanda gelecekYok cnm. Bi sıkıntı yok şükür ikimizdede. Ama yine birsürü şey denendi. Aşılama 2 kez tüp 1 kez. Hormon ilaçları iğneler vs. Ama nasip olmadı işte.
Bakıldı cnm. Benim biraz pıhtılaşmam varmış. Ama hamile kalmaya engel değilmiş. Sadece kalırsam 9 ay pıhtılaşma iğnesi yapcam.evet ben kendim istedimkaptım oğlanları
canm genetiğe baktırdınızmı
nerde yaptırdın tüpü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?