iyi bir dr görün bence kuzum.. artık tüp bebekte şans işi zatenBakıldı cnm. Benim biraz pıhtılaşmam varmış. Ama hamile kalmaya engel değilmiş. Sadece kalırsam 9 ay pıhtılaşma iğnesi yapcam.
İnşaallah cnm inşallaho zaman zamanı gelmemiş daha. İçini ferah tut o sana en uygun zamanda gelecek
Aşılamalar devlet hastanesinde, tüp bebek özelde olduyduevet ben kendim istedimkaptım oğlanları
canm genetiğe baktırdınızmı
nerde yaptırdın tüpü
En son gittiğim Dr. Herşey yapılmış bişeyimde yok. Nasip de otur dediiyi bir dr görün bence kuzum.. artık tüp bebekte şans işi zaten
Reyyanim nasip olsun inşallah bu ayEn son gittiğim Dr. Herşey yapılmış bişeyimde yok. Nasip de otur dedi
Ali Acar ama eşim erkek Dr.a göndermiyorReyyanim nasip olsun inşallah bu ay ❤❤
Ali diye bir profesör var Meram tıpta ona gittin mi hiç canım soyadini unuttum ama bulurum
Hah evet o. Konya'da 1 numara deniyor. Esin illaki kabul edecek. doğumda ameliyathanede ya da başka kontrollerde erkek illaki oluyor.Ali Acar ama eşim erkek Dr.a göndermiyor
O kadar ett muhabetti dönmüş ama şuan canım ısrarla patos cips istiyoooCan boğazdan gelir ye kuşumbak bende cips ve çay keyfi yapıyorum Elhan abla görmesin de
Ben de yedim az önce ye gitsin balim sen gencsin sınava gireceksin
Yasaklı olan her şeeyy güzel geliyo ondan çayımYa gece yenen yemekler neden bukdr guzel geliyorrr
Hic erkek kalmamis gibi birbirlerinin elinden kocalarini caliyorlaro tolga karel köpeği gitti amariga da tir şöförü oldu hakkettiğini buldu
Yaaaa inşalllahh ablaaGünaydıııııııınn
Allah işimizi , gücümüzü rast getirsin. Dünden daha güzel bir gün gecirmemiz nasip olsun.
Emekçi bacilarim kolaylıklar sizinle olsun.
Alırıım kıymıızııı
baloncu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
rengarenk balonlarım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
balon alırmısın abla ?
Hayırlı olsun baloncukum, güzel şeyler devam etsin inşallahayyyyyyyyyyyyyyy
biz dönüşümlü çalışmaya başladıkkkkkkkkkkkkkkkkk
bir hafta 3 gün gelecem
bir hafta 2 gün
tüp bebek sürecinde süper olacak süper
Yiyeni görür AllahCan boğazdan gelir ye kuşumbak bende cips ve çay keyfi yapıyorum Elhan abla görmesin de
veriyim hemen kırmızı balon ablam... mutluluk bulaştırıyor kırmızı balonlarımO kadar ett muhabetti dönmüş ama şuan canım ısrarla patos cips istiyooo
Yasaklı olan her şeeyy güzel geliyo ondan çayım
Yaaaa inşalllahh ablaa ❤
Alırıım kıymıızııı ❤
Hayırlı olsun baloncukum, güzel şeyler devam etsin inşallah
Şu süreç hafiflerse tekrar Bi diyeyim cnm. Aslında ben o doktora gitmeyi çok istiyorum.Hah evet o. Konya'da 1 numara deniyor. Esin illaki kabul edecek. doğumda ameliyathanede ya da başka kontrollerde erkek illaki oluyor.
İnşaallah kabul eder. Benim eşim de bana derdi kadın doktora git diye ama sonra radyologu, anestezi doktoru vs derken zaten birçok erkek doktor oluyor. Şimdi sizin ilk olacak ya inşallah eşin ondan acemi davranıyorŞu süreç hafiflerse tekrar Bi diyeyim cnm. Aslında ben o doktora gitmeyi çok istiyorum.
Amaa Been istediimveriyim hemen kırmızı balon ablam... mutluluk bulaştırıyor kırmızı balonlarım
sana dedim zaten kız
sana dedim zaten kız
hani baloncular derya veriyim hemen ablam diye
kıyamammmmmmmmmmmmmYaaaa çok utandım şuan başım biraz ağrıyo daaa ondan şeeettim galiba
Neeeyyyseee hemen değişelim konuyukıyamammmmmmmmmmmmm
iyi cnm işte cuma kararnameler çıkacakNeeeyyyseee hemen değişelim konuyu
Eee daha daha baloncukum
Ayy bir şey kalmamış baloncukummiyi cnm işte cuma kararnameler çıkacak
ev temizliği taşınma vs vs 2 ev kurmuş olcaz
Eşim ikizler ben kova,ikimiz de kârlı cikacumuşuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?