burçlardan da pek anlamamYok canım benim yükselen akrepmis bir de kızlarım akrep bana diyor ki kaçacak uzaklasacam akrep sevemem diyor
Yengeçler de zordur canım kendimden bilirim ama daha zorunu biliyorumYok yok burç uymuyor oğlakım ben. Ama eşim yengeç işte
akrep görünce ben
Ben de çok anlamam da işte yengecleri bilirim az çokburçlardan da pek anlamam
Anlaşmanız nasıl reyyanım :)Yaaa yemicek olsam, da yerimmm
Yok yok burç uymuyor oğlakım ben. Ama eşim yengeç işte
kabul edilmiştir
ben tatlı bir yengecim
Yengeç olarak hayatın yükünü sırtlandınız mı?
sırtladımYengeç olarak hayatın yükünü sırtlandınız mı?
Tam da bu işte
Anlaşmamız iyi. Çok ortak noktamız var. Yemek seçimi ve düşüncelerimizde vs. Tabi zıt olan noktalarımızda var. Ama ikimizinde geri vitesi yok işte bu en kötüsü galiba.Anlaşmanız nasıl reyyanım :)
pöff hiç çekilmezsiniz beesırtladım
cok duygusalım ota poka ağlarım
herşeye üzülürüm
biri üzülse bende oturur ağlarım
gibi gibi
Yengeçte de var inat evet :) oğlaklar sakin oluyo ya genel olarak değil mi :)Anlaşmamız iyi. Çok ortak noktamız var. Yemek seçimi ve düşüncelerimizde vs. Tabi zıt olan noktalarımızda var. Ama ikimizinde geri vitesi yok işte bu en kötüsü galiba.
Evet sakinim ben. Herkeste öyle söyler. Çok sabrederim çok içime atarım. Ama patlamamda kötü olur işteYengeçte de var inat evet :) oğlaklar sakin oluyo ya genel olarak değil mi :)
Tamamda niye ama. Ben kendimi hic oyle algilamiyorum meselaTam da bu işte
Ne güzel kendini sevmenTamamda niye ama. Ben kendimi hic oyle algilamiyorum mesela
Eveeet gecende izahli anlatimli gösterdim yaYengeç olarak hayatın yükünü sırtlandınız mı?
ay inşallah izlerim. Benimki 21.30 yatağa gidiyor artık ne zaman dalarsa
Kin var mı kinYengeçte de var inat evet :) oğlaklar sakin oluyo ya genel olarak değil mi :)
20 de başlar büyük ihtimalle ilk filmi bitirirsinay inşallah izlerim. Benimki 21.30 yatağa gidiyor artık ne zaman dalarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?