Yani benaçılın mars retrosunun en şanslı burcusu geldi
Yaaa çok naifsin sen reyyanım :)Evet sakinim ben. Herkeste öyle söyler. Çok sabrederim çok içime atarım. Ama patlamamda kötü olur işte
Bence bir ayda sizin ev de satılır ablaa, öyle hissediyorum :)Canım alacağımız kişi bize bir ay zaman tanidi. Kapora verdik. Dua edip duruyorum bizim ev satılsın diye... inşallah olur da gelirsiniz
Bilmiyorum ki gülnihalım, öyle işşteeeEn iyisini yapıyorsun nurum
Ben de varım ben de hattaaa biz deaçılın mars retrosunun en şanslı burcusu geldi
Bu kadar naif olmasa idim keşke kuzum. Az sert, biraz çirkef ve kinci olaydım...Yaaa çok naifsin sen reyyanım :)
Ciddi olamazsın. Ne olacak şimdi.yok cidden en karlı çıkan burclardaydi ikizleryengeci biliyom onun için zor geçecekmis
iyiyim nurum kafam güzelkp im gel bizi al dedi eşime
Ne zamaannnyok cidden en karlı çıkan burclardaydi ikizleryengeci biliyom onun için zor geçecekmis
İyi seyirler gülnihalım :))Başladı ☺
Çok iyi anlıyorum seni reyyanım bunu bende diyorum bazen. Yapı ama bu değiştirmek çok zor oluyor dimiiBu kadar naif olmasa idim keşke kuzum. Az sert, biraz çirkef ve kinci olaydım...
Bide ordan vursunlaryok cidden en karlı çıkan burclardaydi ikizleryengeci biliyom onun için zor geçecekmis
Gözün aydınnnnnnnyok cidden en karlı çıkan burclardaydi ikizleryengeci biliyom onun için zor geçecekmis
Değişmiyor malesefÇok iyi anlıyorum seni reyyanım bunu bende diyorum bazen. Yapı ama bu değiştirmek çok zor oluyor dimii
Ciddi olamazsın. Ne olacak şimdi.
Sağ ol kuzum ucundan azicik iste☺İyi seyirler gülnihalım :))
Çok iyi anlıyorum seni reyyanım bunu bende diyorum bazen. Yapı ama bu değiştirmek çok zor oluyor dimii
Bide ordan vursunlar
Bide gidip alacakmış heee lükse bak lüksee. Napcaksınız samdanım
Ne zamaannn
İyi seyirler gülnihalım :))
Çok iyi anlıyorum seni reyyanım bunu bende diyorum bazen. Yapı ama bu değiştirmek çok zor oluyor dimii
Bide ordan vursunlar
Bide gidip alacakmış heee lükse bak lüksee. Napcaksınız samdanım
Gözün aydınnnnnnn
Allah sabır versin sana samdanim.zaman vermediler gel al dediler nihalim
işte bize corona getirmeyecekler akılları sıra nurum özel adabayla gelincekaynim da karantinadaymis arkadaşı Corona olmuş onla görüşmüş o da
gözüm yollarda kalmıştı biliyosunuz
Ee sen işe gidiyorsun eşin de gidiyor sanki sizden geçmeyecek mi? Allah korusungeçen perşembe bizim dairede birinde corona çıktı. bugün Corona olan bi vatandaş gelmiş. dün de babasi coronadan vefat eden kendisi de corona olan abi geldi.
isterlerse gelsinler
Evet reyyanım biraz törpüleniyor sadece :)Değişmiyor malesef
Yaa bebeklerden demi gülnihalım :)Sağ ol kuzum ucundan azicik iste☺
Ahhh nasıl düşüncelilerzaman vermediler gel al dediler nihalim
işte bize corona getirmeyecekler akılları sıra nurum özel adabayla gelincekaynim da karantinadaymis arkadaşı Corona olmuş onla görüşmüş o da
gözüm yollarda kalmıştı biliyosunuz
Hadi ya bilmiyordum,bizim öyle çok iyi anlaştığımiz söylenemez gerçiİkizler ve kova en iyi anlaşan burçlardır. Güzel denk gelmiş ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?