Mizahşörler Çıkmazı

Evet sakinim ben. Herkeste öyle söyler. Çok sabrederim çok içime atarım. Ama patlamamda kötü olur işte
Yaaa çok naifsin sen reyyanım :)
Canım alacağımız kişi bize bir ay zaman tanidi. Kapora verdik. Dua edip duruyorum bizim ev satılsın diye... inşallah olur da gelirsiniz
Bence bir ayda sizin ev de satılır ablaa, öyle hissediyorum :)
En iyisini yapıyorsun nurum
Bilmiyorum ki gülnihalım, öyle işşteee
Başladı mı film :)
açılın mars retrosunun en şanslı burcusu geldi
Ben de varım ben de hattaaa biz de Jawlensky Bal0ncuk var mı başka

Napıyosun samdanım

yok cidden en karlı çıkan burclardaydi ikizler yengeci biliyom onun için zor geçecekmis

iyiyim nurum kafam güzel kp im gel bizi al dedi eşime

İyi seyirler gülnihalım :))
Bu kadar naif olmasa idim keşke kuzum. Az sert, biraz çirkef ve kinci olaydım...
Çok iyi anlıyorum seni reyyanım bunu bende diyorum bazen. Yapı ama bu değiştirmek çok zor oluyor dimii
yok cidden en karlı çıkan burclardaydi ikizler yengeci biliyom onun için zor geçecekmis

iyiyim nurum kafam güzel kp im gel bizi al dedi eşime
Bide ordan vursunlar

Bide gidip alacakmış heee lükse bak lüksee. Napcaksınız samdanım

Ciddi olamazsın. Ne olacak şimdi.

geçen perşembe bizim dairede birinde corona çıktı. bugün Corona olan bi vatandaş gelmiş. dün de babasi coronadan vefat eden kendisi de corona olan abi geldi.

isterlerse gelsinler

Sağ ol kuzum ucundan azicik iste☺

zaman vermediler gel al dediler nihalim

işte bize corona getirmeyecekler akılları sıra nurum özel adabayla gelince kaynim da karantinadaymis arkadaşı Corona olmuş onla görüşmüş o da

Gözün aydınnnnnnn

gözüm yollarda kalmıştı biliyosunuz

Allah sabır versin sana samdanim. Şu sıralar hiç gelmeseler düşünceli davransalar.

geçen perşembe bizim dairede birinde corona çıktı. bugün Corona olan bi vatandaş gelmiş. dün de babasi coronadan vefat eden kendisi de corona olan abi geldi.

isterlerse gelsinler
Ee sen işe gidiyorsun eşin de gidiyor sanki sizden geçmeyecek mi? Allah korusun

Değişmiyor malesef
Evet reyyanım biraz törpüleniyor sadece :)
Sağ ol kuzum ucundan azicik iste☺
Yaa bebeklerden demi gülnihalım :)
Ahhh nasıl düşünceliler kaynın gelmeyi düşünüyor mu? Ben senin kp yi akıllı sanırdım ya samdanım bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…