Yavru tanıdık manıdık çıkar ya burda paylaşmayımörgülerinii burda paylaşsanaa serooo çok güzeldii :)))
Ben kek yaptim kandil simidini esim getirdiKimler kandil simidi yapacak bugün
Ne oruyorsun cnmYavru tanıdık manıdık çıkar ya burda paylaşmayım
Ayy doğru doğru serom aman amanYavru tanıdık manıdık çıkar ya burda paylaşmayım
Evet beyti benzemiş miBeytimi bu
Sağol canım,ev ahalisi bayıldı, kaç gündür düzgün bir yemek yedik diyor eşim
Sukretsin napican kadin olmak oyle zor ki ... ufak bebekli bir kadin olmak ayrica zor hazir yemek bulsan yiyemeyecegn zamanlar olurSağol canım,ev ahalisi bayıldı, kaç gündür düzgün bir yemek yedik diyor eşim
Aynen canım,ben bir kerede oturup yiyemiyorum mesela,akşam yerken yarıda bırakıp çocukla ilgilenmek zorunda kaldımSukretsin napican kadin olmak oyle zor ki ... ufak bebekli bir kadin olmak ayrica zor hazir yemek bulsan yiyemeyecegn zamanlar olur
Bebek örgüleri kuzum
Bende kizima yelek oruyorum suan da ilgimi cekti ondan sordumBebek örgüleri kuzum ☺
Bende bi elbise 2 takım kaşkol şapka patik bi yelek ördüm. Şimdi başka bi yeleğe başladımBende kizima yelek oruyorum suan da ilgimi cekti ondan sordum
Bu kis basladm bende bu islere esime atki arkadasmn cocklarna yelek 3 adet 1 tane kizima yelek ormustum smdi baska model oruyorumBende bi elbise 2 takım kaşkol şapka patik bi yelek ördüm. Şimdi başka bi yeleğe başladım ☺
Ay ozelden elbiseyi atar misinBende bi elbise 2 takım kaşkol şapka patik bi yelek ördüm. Şimdi başka bi yeleğe başladım ☺
Bende isteremmmAy ozelden elbiseyi atar misin
Bence seni tanimiyorumdur
aynen bide başlayınca bitsin diye acele ediyorumBu kis basladm bende bu islere esime atki arkadasmn cocklarna yelek 3 adet 1 tane kizima yelek ormustum smdi baska model oruyorum
2 bere 1 de atki ordum ordukce oresi geliyor insanin mutluluk veriyor ya dadandim birakamiyorm
Atayım kızlar ama sabah atayım olur muAy ozelden elbiseyi atar misin
Bence seni tanimiyorumdur
Kuzum yeni gördüm mesajını. Evet yaptık hemde kızımla birlikteBen kek yaptim kandil simidini esim getirdi
Sen yaptnmi
Senin küçüklüğün
Size de günaydıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?