- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Utanma sen bizim reisimizsinYaaaaa ama utaniyoruuuum
Nasılsın mehlika anne bebiş nasıl
GeldımYoulost16
@Cay6
@Casper25
HayatSevinceGuzel
@samdan
M mehlika nur
@Elhan
@Limonsuzzcay
Gsyabk
K KurkmantoluS
@Mmmmmerveeeee
@Gulumse25
@Calciferr
benneyanginlargordum
pawlover
Unuttuğum arkadaşlar kusuruma bakmayın
Hadi gelin sohbete
Reis oralar derya deniz yaaIssizlikten cinsellik konularında bile gezinir oldum tövbe Allahım affetsin beni
İyilik yangıncım seni sormalı sen nasılsınGeldımNasılsıniz kızlar ♥
İnşaallah canım. Bir umut işte içiyorum ne bulursamAfiyyet olsun Gülnihalim, ikizlere bol ve kaliteli süt olsun inşaallah,
Ben de çay içiyorum
İyiyim canım bende elite dizisini yarıda bırakmıştım sıkıntıdan ona basladım gerıİyilik yangıncım seni sormalı sen nasılsın
Gezin gııııı nolcek, bir zamanlar ben de çok gezindim,Allah affetsin, artık geçti bizdenIssizlikten cinsellik konularında bile gezinir oldum tövbe Allahım affetsin beni
Hoşgeldin bdv nin emektar insaniGeldımNasılsıniz kızlar ♥
Dimi böyle bir şey vardıBağyan değil kadın tağammı
Karsılastıgımız baslıklar....Issizlikten cinsellik konularında bile gezinir oldum tövbe Allahım affetsin beni
İyi canım anakucaginda yatıyor sallıyorum,ses çıkarıyor uyanacak gibi,İnşaallah canım. Bir umut işte içiyorum ne bulursam
Kara kuzumuz nasil
Valla uzanmışım reis, oğlanı da yatirdim bebesizligin tadini çıkarıyorumUtanma sen bizim reisimizsin
İyiyim çok şükür, ayağımla bebek sallayıp elimle çay içip topigimize yazıyorum
Sen nasılsın
Afiyet olsuunHoşgeldiniz. Emziren anneler için çayımı aldımmmm daldım buraya
Kalplerimiz bir, biiiir!!!Karsılastıgımız baslıklar....
Biri kucağımda biri uyuyorİyi canım anakucaginda yatıyor sallıyorum,ses çıkarıyor uyanacak gibi,
Seninkiler nasıl
Eglenceli biseyler ciksa da ekmeğimizi yesekGezin gııııı nolcek, bir zamanlar ben de çok gezindim,Allah affetsin, artık geçti bizden
Acısını minikkus alır ne de olsaValla uzanmışım reis, oğlanı da yatirdim bebesizligin tadini çıkarıyorum(2 ay sonra bu lafın acısını al benden reis)
Beni cagırmayı unutmuyosunEglenceli biseyler ciksa da ekmeğimizi yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?