- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kendi sümüklerinden haberleri yok
izledimmmmmmmmmmmmmmm
dedim ya ben sophie olmak istiyorum diye
çümük benim işim değilllllllllllllllheeee sen sümüklü bulmadin yani
bize mızmız fazla sıradışı geldi
ne ezilmesi yaw herkesi parmağında oynattı sümüklüBen ezilenlerin gür sesiyimde ondaniyileri herkes seçer, ben sümüklülere sahip çıkarım
Ay evet samdanimm hepsi üst üste geldi Leyla da reklamda sürekli yürüyerek karşıma çıkıyor zaten
Calciiiine ezilmesi yaw herkesi parmağında oynattı sümüklü
Günaydın Baloncuk. Hayırlı olsun ❤
Ay evet samdanimm hepsi üst üste geldi Leyla da reklamda sürekli yürüyerek karşıma çıkıyor zatenyani sokak adı olacak kadar yakışıyor bir de sümüklü sofi. Başka olamazdı.
İzleyen hiç kimse howl olmak istemezdi zatenizledimmmmmmmmmmmmmmm
dedim ya ben sophie olmak istiyorum diye
ahahahaha bu çok iyiydi yaaaaaaaİzleyen hiç kimse howl olmak istemezdi zaten
Pembe kabanı yok ama kıyafeti pembe sanırım samdanimpembe kabani da üstünde mi nihalim sofinin de salı vardı
tşk ederim calcimmmmmmmmmGünaydın Baloncuk. Hayırlı olsun ❤
bir kere oda bir marifet işi
ama öyle. O yüzden gıcık olmadık mı. MAzlum ayağına yatıp alttan alttan herkesi kendine aşı ketti. Ferhunde'den bile yılan bu SofiCalciiii
miyazakiye yalvarsak da 2. Filmi çekse ayirsa şunları olmaz mı acabaama öyle. O yüzden gıcık olmadık mı. MAzlum ayağına yatıp alttan alttan herkesi kendine aşı ketti. Ferhunde'den bile yılan bu Sofi
miyazakiye yalvarsak da 2. Filmi çekse ayirsa şunları olmaz mı acaba
Neymis bu kadar çıldırmış bunlarkitabi filminden daha güzelmiş nihalim. ama piyasada yokikinci eli 100 lira namussuzun
ay ayrılsa o sümüklü gider daha yakışıklısını bulur. Baksana yaşlı hakiyle bile kimleri ayarttı.miyazakiye yalvarsak da 2. Filmi çekse ayirsa şunları olmaz mı acaba
Çok eski olduğu için yeni basım yapmamışlar. Elinde olan da koleksiyon değerine düşmüş.Neymis bu kadar çıldırmış bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?