- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Duayı da tam ediyorsun helal olsun. Eksik etmemek lazım.
Uykulu usluinşallah hosbuldum canim
Olur olur ben bak bugün cocuklara özel makarnadan ne yaptım can skntisitabi boşlukları dolduruyorum direk, annenin rahat etmesi de önemli
resimler hala aklımda biliyo musun dün denedim ama olmadıcizince sendeyim
İnşaallah puanın güzel gelecek canım hakkında hayırlısı artık heyecanlı bekleyiş kaldıCanlarım güzel dilekleriniz, bir sene boyunca sınav muhabbetimi dinleyip destek olduğunuz için hepinize herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim ❤
Sınavım çok istediğim gibi güzel geçmedi ne yazık ki. Yorumlara bakıyorum çok kolaydı diyen var, Ösym soru tarzını burda değiştirmiş yorumu da katmış bu yüzden zordu diyen de var. Ben de bundan dolayı biraz zorlandım. Online eğitim hocam da 63 64 ten aşağı net olmamalı ilk sınav puanlarının düşmemesi için dedi. Bakalım artık nasip diyorum.
Şu an şok içindeyim
Olur olur ben bak bugün cocuklara özel makarnadan ne yaptım can skntisiEki Görüntüle 2693890
Neden uyumadın, iyi misinHiç uyumadım ama yine de bence bir sayılırım
Ben ezilenlerin gür sesiyimde ondanona ilk sümüklü sofi diyen biziz ortak gıcık olduğunuz kişi oneden kendini sofi yaptın şalgam kafa yapsan yine severdik seni Zuhal
İşler ya en zor yerleri yaptım basit gözüken yeri yapamıyorumNeden uyumadın, iyi misin
Sen nerelerdesinnnnnnnn bakimmmmm baloncukumuzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmSen nerelerdesinnnnnnnn bakimmmmm baloncukumuz
oh ohhhhhhhgünaydın baya kalabalık bugünsaymadim kaçıncı oldum artık bi önemi kalmamış gibi
kocamın çeyizini düzdümde geldimantep yaptım 3 gündür..
valla haşatım çıktı
kollarımı oynatamıyorum
hepinizi çok özledimmmmmmm
Ben ezilenlerin gür sesiyimde ondaniyileri herkes seçer, ben sümüklülere sahip çıkarım
şimdilik bitti gibi ama heran herşey olabilirhayırlı olsun baloncukumbitti mi tamamen işin:)
hoşgeldin biz de seni özledik
Merak ettik nerelerde dedikkocamın çeyizini düzdümde geldimantep yaptım 3 gündür..
valla haşatım çıktı
kollarımı oynatamıyorum
hepinizi çok özledimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?