Mizahşörler Çıkmazı

bebemi uyutum geldim:)

nörüyon
elleham
götürüve
eegidive
bizde de var kızlar

napiyosunuz bakalım

Youlost16 tan haberim yok:) belki müsait değildir belki kafa dinliyodur. inşallah gelir artık
Gelip bi ses bi nefes verip yine gideydi ya. İnş iyidir

Sagolun canlar iyi dileklerniz icin
Ilk bas cok tinlamadi esim ama sonra sonra sigara da kullandgi icin baya korkmaya basladi suan psikolojk oldgnu dusunuyorm o 2 kisi bugunmu isbasi yapti diye sordm direk zaten evet dedi atesm var gbi dedi eve girmeden 35.7 cikti yani ates yok o yuzden o kendni pskolojk oyle hissediyor diye dusunuyorm insallah oyledir belkide oyle oldgna inanmak istiyorum

Kendini kontrol etsin canım Bi. Tat koku kaybı veya eklem baş ağrısı gibi şeyler olursa test yaparlar. Geçmiş olsun.

psikolojiktir çayım ya. biz de duydukça etkileniyoruz cevremizden

ateş ölçümü yapiyolar mi her gün eşinin is yerinde

psikolojiktir çayım ya. biz de duydukça etkileniyoruz cevremizden

ateş ölçümü yapiyolar mi her gün eşinin is yerinde
Evet yapiliyor ama ates her korona vakasnda olmuyor sanki samdanim ya tek kriter ates degjl ya oyuzden guvenemiyorm ben ona

Kendini kontrol etsin canım Bi. Tat koku kaybı veya eklem baş ağrısı gibi şeyler olursa test yaparlar. Geçmiş olsun.
Suan hicbiri yok cnm tanimlayamadgm bi tuhaflk vae agzmda diyor tat koku kaybi yok . Sagolasn bende dedm sn bilirsin istersen git test yaptir istersen yarin bi duruma bak haline dedm iste yatti erkenden yarin bakacagz artk

Ben seni bebenle uyursun sanmıştım

şimdi gitcem yatmaya nihalim yoruldum ya

Evet yapiliyor ama ates her korona vakasnda olmuyor sanki samdanim ya tek kriter ates degjl ya oyuzden guvenemiyorm ben ona

yakın arkadaşım Corona oldu. bel ve baş ağrısı olmuş sadece.
beklemekte fayda var ama. tam mevsim geçişi basit bişey de olabilir.

Çok sohbetimiz olmadi ama gelsin tabi merak ediyoruz :)

çok tatlıdır bi tanısan vazgeçemezsin zuhalim:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…