Öylemi. Allah Allah merak etmistim birseymi oldu diye.Ben bilmiyorben geldigimde yoktu
Öylemi. Allah Allah merak etmistim birseymi oldu diye.
Acaba yine şifre falanmi unuttuki
Bilmiyorum ki. Uzun zamandir yokAcaba yine şifre falanmi unuttuki
Gelip bi ses bi nefes verip yine gideydi ya. İnş iyidirbebemi uyutum geldim:)
nörüyon
elleham
götürüve
eegidive
bizde de var kızlar
napiyosunuz bakalım
Youlost16 tan haberim yok:) belki müsait değildir belki kafa dinliyodur. inşallah gelir artık
Kendini kontrol etsin canım Bi. Tat koku kaybı veya eklem baş ağrısı gibi şeyler olursa test yaparlar. Geçmiş olsun.Sagolun canlar iyi dileklerniz icin
Ilk bas cok tinlamadi esim ama sonra sonra sigara da kullandgi icin baya korkmaya basladi suan psikolojk oldgnu dusunuyorm o 2 kisi bugunmu isbasi yapti diye sordm direk zaten evet dedi atesm var gbi dedi eve girmeden 35.7 cikti yani ates yok o yuzden o kendni pskolojk oyle hissediyor diye dusunuyorm insallah oyledir belkide oyle oldgna inanmak istiyorum
Sagolun canlar iyi dileklerniz icin
Ilk bas cok tinlamadi esim ama sonra sonra sigara da kullandgi icin baya korkmaya basladi suan psikolojk oldgnu dusunuyorm o 2 kisi bugunmu isbasi yapti diye sordm direk zaten evet dedi atesm var gbi dedi eve girmeden 35.7 cikti yani ates yok o yuzden o kendni pskolojk oyle hissediyor diye dusunuyorm insallah oyledir belkide oyle oldgna inanmak istiyorum
Gelip bi ses bi nefes verip yine gideydi ya. İnş iyidir
Çok sohbetimiz olmadi ama gelsin tabi merak ediyoruz :)inşallah canım:)
gelir belki yakındaözler o bizi duramaz:)
Evet yapiliyor ama ates her korona vakasnda olmuyor sanki samdanim ya tek kriter ates degjl ya oyuzden guvenemiyorm ben onapsikolojiktir çayım ya. biz de duydukça etkileniyoruz cevremizden
ateş ölçümü yapiyolar mi her gün eşinin is yerinde
Suan hicbiri yok cnm tanimlayamadgm bi tuhaflk vae agzmda diyor tat koku kaybi yok . Sagolasn bende dedm sn bilirsin istersen git test yaptir istersen yarin bi duruma bak haline dedm iste yatti erkenden yarin bakacagz artkKendini kontrol etsin canım Bi. Tat koku kaybı veya eklem baş ağrısı gibi şeyler olursa test yaparlar. Geçmiş olsun.
Evet canım bende ateş olmamıştıEvet yapiliyor ama ates her korona vakasnda olmuyor sanki samdanim ya tek kriter ates degjl ya oyuzden guvenemiyorm ben ona
Cok duydugum vaka var benmde o yuzden ates yok diye guvenmiyorum korona konsndaEvet canım bende ateş olmamıştı
Ahahahajaaahaja illerin çocukları
Ben seni bebenle uyursun sanmıştımbebemi uyutum geldim:)
nörüyon
elleham
götürüve
eegidive
bizde de var kızlar
napiyosunuz bakalım
Youlost16 tan haberim yok:) belki müsait değildir belki kafa dinliyodur. inşallah gelir artık
Ben seni bebenle uyursun sanmıştım
Evet yapiliyor ama ates her korona vakasnda olmuyor sanki samdanim ya tek kriter ates degjl ya oyuzden guvenemiyorm ben ona
Çok sohbetimiz olmadi ama gelsin tabi merak ediyoruz :)
Ben de bir doz deli Deli küpeli aldimşimdi gitcem yatmaya nihalimyoruldum ya
yakın arkadaşım Corona oldu. bel ve baş ağrısı olmuş sadece.
beklemekte fayda var ama. tam mevsim geçişibasit bişey de olabilir.
çok tatlıdır bi tanısan vazgeçemezsin zuhalim:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?