Geldi mi tam gelir zaten bu murpybaşıma gelmeyen kalmadı murpyy şuan tam olarak ben de gülnihalım :S elimi attığım bütün elektronik aletleri kuruttum bugün :S anca doğru düzgün uyuyacağım :S
evet ya dünde bir sessizdi zaten
Sende mi Müge cisinBen de hazırlayacagim yumurta kaynayana kadar mugeye bakayım dedimafiyet olsun limonsuzum
Yoo psikolojim gayet sağlamSende mi Müge cisinçok izleme kız izleyenlerin psikolojileri bozuluyomuş öyle diyollaa
Hanııım hanııımmm o benim serseri serbest tarzımiki05:45te günaydın ben uyuyorum olmaz
Yaaabugünlük tamam de sen iki ol ben üç. kız bı sınav atlattı azcik keyif yapsın baloncukum ya
Hakkaten öyle gülnihalım, daha birşey olmasın inşallahGeldi mi tam gelir zaten bu murpygeçmiş olsun nurum❤
Napıyosun mehlika sultanıımMillet yeni kahvaltı yapıyor biz 6,5 ta kalktık ayıp ayıp
neden.. kim üzdüiyi canım:) bı süre gelemicekmis
İyiyim çok şükür eve geldim ortalık topla süpür tuvalet yıka, oğlusla banyo yaptık emiyor şimdi ,uykusu var gibi,uyursa yemek yapacağım ben de
Ne yapayım canım ise git gel, hafta sonu da ctesi temizlik pazar çamaşır ütü öyle geçiyor, sen nasılsınHanııım hanııımmm o benim serseri serbest tarzım
Yaaabölüşelim miiiiii altın madalyayı bozdurup
nasılsın bakalım baloncukumm. Hayırlı olsun eşinin düzenini kurmuşsunuuzz :)) sevdin mi oraları :)
Hakkaten öyle gülnihalım, daha birşey olmasın inşallah
Napıyosun mehlika sultanıım
iyiyim canım aynı bende işteİyiyim çok şükür eve geldim ortalık topla süpür tuvalet yıka, oğlusla banyo yaptık emiyor şimdi ,uykusu var gibi,uyursa yemek yapacağım ben de
Sen nasılsın,takip edemedim pek
İyiyim baloncukumm gezmeye çıktım biraz :) sen nasılsin bakalım
Tempoya başladın mehlikam allah kolaylık versin. Ben de iyiyim napayim dinleniyorum artık bi süre :)İyiyim çok şükür eve geldim ortalık topla süpür tuvalet yıka, oğlusla banyo yaptık emiyor şimdi ,uykusu var gibi,uyursa yemek yapacağım ben de
Sen nasılsın,takip edemedim pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?