Mizahşörler Çıkmazı

Canım ❤ çok teşekkür ederim göbeğimi eritmeye çalışıyorum ya karnım çıkınca daha zor oluyor ondan yani çünkü ben yerim sınır tanımam
Kaç milim karnı çıkıyor acebasii,o boya kiloya zannetmiyorum karnının çıkacağını , rejimlik bir şeyin yok bebem, formunu koruyan yeter ki korursun zaten b

Canım ❤ çok teşekkür ederim göbeğimi eritmeye çalışıyorum ya karnım çıkınca daha zor oluyor ondan yani çünkü ben yerim sınır tanımam
zayıflasak bile o göbek kalıyor nihalim. Bence spor şart göbek için

Kaç milim karnı çıkıyor acebasii,o boya kiloya zannetmiyorum karnının çıkacağını , rejimlik bir şeyin yok bebem, formunu koruyan yeter ki korursun zaten b❤
Ya çok tatlısın mehlikammm .. formu korumak önemli senin kadar olabilsem süper asıl manken gibi olan sensin
zayıflasak bile o göbek kalıyor nihalim. Bence spor şart göbek için
Göbek fena ya her yerde karşıma çıkıyor bir de hani arkada olsa gormeyiz

Gunaaaaaaaaaydin bugün hiç iyi değilim hiç hiç hiç tekrar diyroum hiiiiic iyi değilim tamam mı
Tamam anladık iyi değilsin hiç hiç iyi değilsinama neden ki?
Ya çok tatlısın mehlikammm .. formu korumak önemli senin kadar olabilsem süper asıl manken gibi olan sensin

Göbek fena ya her yerde karşıma çıkıyor bir de hani arkada olsa gormeyiz
Uzandığım zaman düz oluyor. Maden içerde yer var kal orda diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…