Güle güle git mehlikammmGünaydın kaç oldum acaba
Ben işe gittim şimdi geri dönüyorum,evde misafirlerim var,saatlik izin yaptım ,
Bir kaç iş vardı hızlıca halledip çıktım
Kaç milim karnı çıkıyor acebasii,o boya kiloya zannetmiyorum karnının çıkacağını , rejimlik bir şeyin yok bebem, formunu koruyan yeter ki korursun zaten bCanım ❤ çok teşekkür ederimgöbeğimi eritmeye çalışıyorum ya karnım çıkınca daha zor oluyor ondan yani çünkü ben yerim sınır tanımam
zayıflasak bile o göbek kalıyor nihalim. Bence spor şart göbek içinCanım ❤ çok teşekkür ederimgöbeğimi eritmeye çalışıyorum ya karnım çıkınca daha zor oluyor ondan yani çünkü ben yerim sınır tanımam
Ya çok tatlısın mehlikammmKaç milim karnı çıkıyor acebasii,o boya kiloya zannetmiyorum karnının çıkacağını , rejimlik bir şeyin yok bebem, formunu koruyan yeter ki korursun zaten b❤
Göbek fena ya her yerde karşıma çıkıyor bir de hani arkada olsa gormeyizzayıflasak bile o göbek kalıyor nihalim. Bence spor şart göbek için
Senin yerine yatmayı düşünürken kendimi mutfak ve banyo temizlerken buldumBenim yerime de yat
Ya çok tatlısın mehlikammm.. formu korumak önemli senin kadar olabilsem süper asıl manken gibi olan sensin
Göbek fena ya her yerde karşıma çıkıyor bir de hani arkada olsa gormeyiz
Aklımda temizleyeceğim yerler vardı. Beni düşünürken düşüncelerime ortak olmuşsunSenin yerine yatmayı düşünürken kendimi mutfak ve banyo temizlerken buldum
Çok fena empati yaparımAklımda temizleyeceğim yerler vardı. Beni düşünürken düşüncelerime ortak olmuşsun
Tamam anladık iyi değilsin hiç hiç iyi değilsinGunaaaaaaaaaydin bugün hiç iyi değilim hiç hiç hiç tekrar diyroum hiiiiic iyi değilim tamam mı
Uzandığım zaman düz oluyor. Maden içerde yer var kal orda diyorumYa çok tatlısın mehlikammm.. formu korumak önemli senin kadar olabilsem süper asıl manken gibi olan sensin
Göbek fena ya her yerde karşıma çıkıyor bir de hani arkada olsa gormeyiz
Empati kraliçesi seniÇok fena empati yaparım
Oh may godbenim arkada da var
Değilim limonsuzum. İyi değilim. Ne zaman iyi olsam bir şey oluyor ondan mütevellit iyi falan değilim benTamam anladık iyi değilsin hiç hiç iyi değilsinama neden ki?
Uzandığım zaman düz oluyor. Maden içerde yer var kal orda diyorum
ay düşünmek bile istemiyıorum yapma bunu işteOh may godbebeyim o iyi huylu düşünsene belimizde olduğunu
ay düşünmek bile istemiyıorum yapma bunu işte
Afiyet olsun calcimmmm belki ben de içerim ama önce evi süpürmek lazım
Bak bu olmadı fonunda yap bir kahve içelim falımda çıksın gözlerin olması gerekiyordu, Instagram'da herkes kahve fotosunu o şarkıyla paylaşıyor b
fondaki şarkı bu. Dinlemeni tavsiye ederimBak bu olmadı fonunda yap bir kahve içelim falımda çıksın gözlerin olması gerekiyordu, Instagram'da herkes kahve fotosunu o şarkıyla paylaşıyor b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?