- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.313
- 598
- 37
Hava soğuk koca yok ne yapsın nenembattaniyeyi çekmiş uyuyordur baloncuk nenemiz
Süvari içiyordun şimdi o. Pamuklu çoraplarını picamanın içine sokmuştur
battaniyeyi çekmiş uyuyordur baloncuk nenemiz
Hiiii sendemiiiiiiEvet nene oldu başımıza
İyiyiz cnm sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Naynnnn yettim gariiiii
senin kocan yok diye bizimki de mi yok sandinLeee nere kayboldunuzzzz
Ayni kuzim senden naberSelam kızlar nasılsınız
Beni onlar kışkırttı kardeşÖhöm öhömm toplu cevabımmmmm şu;
uzun zamandır yoktum biri demiş öldü, şimdi de yazsınlar Bal0ncuk geri döndü
Hiiii sendemiiiiii
İyiyiz cnm sen nasılsın
İyim tatlım çocukları yatırdım çay içicemAyni kuzim senden naber☺
afiyet olsunİyim tatlım çocukları yatırdım çay içicem ☺
Afiyet olsun canım ben yarım yamalak içtim yoksa yolumu bulamıyorumİyim tatlım çocukları yatırdım çay içicem ☺
hiç duramıyoruuz hiiçç, arada yaraamazlık yapmadan bünye devam edemiyo mu ne gülnihalımOooo nurum sen yovmiyeyi dogrultmussun neyse 1 seferlikten bir şey olmaz ben de 3 gündür rejimi bozdum
hiç duramıyoruuz hiiçç, arada yaraamazlık yapmadan bünye devam edemiyo mu ne gülnihalım
Olmuyor nurumhiç duramıyoruuz hiiçç, arada yaraamazlık yapmadan bünye devam edemiyo mu ne gülnihalım
sen baya verdin ama kiloları gülnihalım :) çoook yakında benm de göbek eritme seanslarım başlıyo kendimceOlmuyor nurumhele ki sevdiğim bir yemek varsa tutmayın beni
Sağol canımafiyet olsun
Çay önemliAfiyet olsun canım ben yarım yamalak içtim yoksa yolumu bulamıyorumşimdi de uyutmaya çalışacağım
senin de tempon epey yoğun mehlikaam, Güç kuvvet versin AllahYarasın canım, dinlen bol bol,
Ben pek uyuyamadım, yatınca ilk başta 40 kere çise gidiyorum, sabahta 6 da eşim ise gidiyor onun alarmına tikirtisina uyanıyorum tekrar uyuyamadan ise gitme saati geliyor
olmadığı kaderyaptım oldugu kadar
yaa bunları benm bile alıp okuyasım geliyo bazenBu kitaplar çok güzel kızlar. Bulursanız alın. Uygun fiyatlı
Eki Görüntüle 2699105
battaniyeyi çekmiş uyuyordur baloncuk nenemiz
iyiyiimm limonsuzumm senn :)Selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?