İyiyimm reyyanımm:) yoktun neler yaptın bakalımmmİyiyim kuzum sen nasılsın ❤
Tabisimmmmİyiyimm reyyanımm:) yoktun neler yaptın bakalımmm
Bence o bilezik sahtedirbenimki gramı çok görür
Hosbuldum canimHemsehrimm hosgeldin ❤❤
Bişey de yapmadım ya, öyle boş boş duruyorum. Tek iyi tarafım kitap okuyorum hep. Giriyorum buraya ama yazmadan çıkıyorum. Öyle Bi tembellik mi ne bilemedim bende. Galiba sonbahar rehaveti..İyiyimm reyyanımm:) yoktun neler yaptın bakalımmm
Oluyormuş demekki valla. Tabi bizler bilmeyince öyle şeylerBence de öyle şey mi olurmus yavv
Benim arkadaşım antebe gelin gitti onunki yaparOluyormuş demekki valla. Tabi bizler bilmeyince öyle şeyler
Hemeen şurdan kayıt yapalıımmYeniyim
Ben Emine kayıt yapılınca devamı gelcekHemeen şurdan kayıt yapalıımmhoşgeldin yagber :) tanışalım :)
var var daha neler varOluyormuş demekki valla. Tabi bizler bilmeyince öyle şeyler
Ben bir şeye odaklanınca başka şeylere odaklanamıyorum Reyyanım, ders çalışırken mesela gelirdim buraya ama her zaman sohbeti takip edemezdim, aşırı tek yönlüyüm yaa hiç iyi değil buBişey de yapmadım ya, öyle boş boş duruyorum. Tek iyi tarafım kitap okuyorum hep. Giriyorum buraya ama yazmadan çıkıyorum. Öyle Bi tembellik mi ne bilemedim bende. Galiba sonbahar rehaveti..
Canıımm atom karıncam :)Tabisimmmm
Tamam şuan kaydınız yapılıyor emine hanım :) burda her saat sohbet, muhabbet, dert köşesi, geyik olur. Özellikle şunun için buradayım dediğiniz bir şey var mıı :)Ben Emine kayıt yapılınca devamı gelcek
Ben önceden öyle değildim biliyor musun? Çoğu şeye odaklanıp aynı anda halledebiliyordum. Ama şimdi öyle değilim. Beynim duruyor adeta. Düşünemiyorum. Biir bişeyler anlatırken bile donup kalıyorum. Çözüm üretemiyorum. En basitinden eşim eve bişey alınacak olduğu zaman ne zaman alalım vs diye sorular soruyor ama ona bile dur, şimdi düşünemiyorum diyorum. Öyle Bi durgunluk oluyor. Niye bilmemBen bir şeye odaklanınca başka şeylere odaklanamıyorum Reyyanım, ders çalışırken mesela gelirdim buraya ama her zaman sohbeti takip edemezdim, aşırı tek yönlüyüm yaa hiç iyi değil bu
Ne okuyorsun şuan Reyyanım :)
Canıımm atom karıncam :)
Yok valla kuzum öyle rastgele gezinirken denk geldim dedim bi bakayım bende 24 yaşındayım 2 çocuğum var konyaliyimTamam şuan kaydınız yapılıyor emine hanım :) burda her saat sohbet, muhabbet, dert köşesi, geyik olur. Özellikle şunun için buradayım dediğiniz bir şey var mıı :)
Ben Nur, 24 yaşındayım bekarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?