Mizahşörler Çıkmazı

Bişey de yapmadım ya, öyle boş boş duruyorum. Tek iyi tarafım kitap okuyorum hep. Giriyorum buraya ama yazmadan çıkıyorum. Öyle Bi tembellik mi ne bilemedim bende. Galiba sonbahar rehaveti..
Ben bir şeye odaklanınca başka şeylere odaklanamıyorum Reyyanım, ders çalışırken mesela gelirdim buraya ama her zaman sohbeti takip edemezdim, aşırı tek yönlüyüm yaa hiç iyi değil bu

Ne okuyorsun şuan Reyyanım :)
Canıımm atom karıncam :)

Ben önceden öyle değildim biliyor musun? Çoğu şeye odaklanıp aynı anda halledebiliyordum. Ama şimdi öyle değilim. Beynim duruyor adeta. Düşünemiyorum. Biir bişeyler anlatırken bile donup kalıyorum. Çözüm üretemiyorum. En basitinden eşim eve bişey alınacak olduğu zaman ne zaman alalım vs diye sorular soruyor ama ona bile dur, şimdi düşünemiyorum diyorum. Öyle Bi durgunluk oluyor. Niye bilmem
Dün yeni kitaba başladık C Calcifer ile. Beraber okucaz. Kral Kaybederse - Gülseren Budayıcıoğlu

Yok valla kuzum öyle rastgele gezinirken denk geldim dedim bi bakayım bende 24 yaşındayım 2 çocuğum var konyaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…