Benim arkadaşım antebe gelin gitti onunki yapar
Yani illaki Antep diyorsunuzvar var daha neler var
Benim gördüğüm oYani illaki Antep diyorsunuz
Yani illaki Antep diyorsunuz
Ben de üniversite ile beraber böyle oldum ya Reyyanım, zaten b12 flan her bir şeyim de eksikmiş beniimm.. Ama bence şunun etkisi var. Zaman geçtikçe sorumluluklarımız ve düşünmemiz gereken şeyler artıyor ve vücutta bi yerden alarm veriyor olabilir mii :SBen önceden öyle değildim biliyor musun? Çoğu şeye odaklanıp aynı anda halledebiliyordum. Ama şimdi öyle değilim. Beynim duruyor adeta. Düşünemiyorum. Biir bişeyler anlatırken bile donup kalıyorum. Çözüm üretemiyorum. En basitinden eşim eve bişey alınacak olduğu zaman ne zaman alalım vs diye sorular soruyor ama ona bile dur, şimdi düşünemiyorum diyorum. Öyle Bi durgunluk oluyor. Niye bilmem
Dün yeni kitaba başladık @Calciferr ❤ile. Beraber okucaz. Kral Kaybederse - Gülseren Budayıcıoğlu
oo maşallahhh :) Hoşgeldiiin öyleyseee :))Yok valla kuzum öyle rastgele gezinirken denk geldim dedim bi bakayım bende 24 yaşındayım 2 çocuğum var konyaliyim
Yok valla kuzum öyle rastgele gezinirken denk geldim dedim bi bakayım bende 24 yaşındayım 2 çocuğum var konyaliyim
bende cok severim
dilime de şu şarkı takıldıı, buyruuunn :)
Değil mi?Bence de öyle şey mi olurmus yavv
Konya mııı? Aynı yerdeyiz yani. HoşgeldinYok valla kuzum öyle rastgele gezinirken denk geldim dedim bi bakayım bende 24 yaşındayım 2 çocuğum var konyaliyim
Bence de böyle. Artık yeter diyor beynimBen de üniversite ile beraber böyle oldum ya Reyyanım, zaten b12 flan her bir şeyim de eksikmiş beniimm.. Ama bence şunun etkisi var. Zaman geçtikçe sorumluluklarımız ve düşünmemiz gereken şeyler artıyor ve vücutta bi yerden alarm veriyor olabilir mii :S
harikaaaa, keyifli okumalaaarrr :)))
Bana böyle bir hediye verse sanırım kv ye sarılırım uyurum eşimi kanepeye yollarimDeğil mi?
benm kaynana hataylı ama hataylılar böyle cimri olmazBurayı okuyan bekar kizlarimiz varsa antepli kaynanalarin hisse senetleri yükseliyor haberiniz olsun
Sen ucundan yakaladın olmaz mıkim gidiyor antebe
Kokunu araştırmak lazım iç anadoluysa fenabenm kaynana hataylı ama hataylılar böyle cimri olmazbu kadın kime çektiyse
onun kendisine katlanamıyorumKokunu araştırmak lazım iç anadoluysa fena
O zaman hiç oraları desmeyelimonun kendisine katlanamıyorum
kökü köşede dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?