- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
çok zorlama kendini reyyanım arada pause tuşuna bas :))Bence de böyle. Artık yeter diyor beynim
artık çok geeçBurayı okuyan bekar kizlarimiz varsa antepli kaynanalarin hisse senetleri yükseliyor haberiniz olsun
iyiyim limonsuuzmm, düzelmiyor mu telefonSelam kızlar nasılsınız ☺
öyle düüşünme gülnihalım, bu ara birileriyle daha yakın ortamlarda olduğun için psikolojik olarak öyle etkiliyor gerçekten . ama sıcak şeyler içç bak kendineeGetirmemeye çalışıyorumama didikliyor beynimi
Mahvetti psikolojimizi bu pis hastalıkAman aman sana diyorum da bende nerem agrisa ona yormaya başlıyorumduyma duyma
Ihlamur bal nane üçlüsünü yapacağım birazdançok zorlama kendini reyyanım arada pause tuşuna bas :))
artık çok geeç
iyiyim limonsuuzmm, düzelmiyor mu telefon
öyle düüşünme gülnihalım, bu ara birileriyle daha yakın ortamlarda olduğun için psikolojik olarak öyle etkiliyor gerçekten . ama sıcak şeyler içç bak kendinee
Bana da hızlı geçiyor kuzum. Ahir vakit...günler bir bana mı hııııpphızlı geçiyorrr, yine akşam oldu
Banada öyle ve kuzu ne çabuk geçip gitti bugünde diyorum ,ayın sonu hemende geliyo yaş ilerliyogünler bir bana mı hııııpphızlı geçiyorrr, yine akşam oldu
afiyet şifa olsun gülnihalım.Mahvetti psikolojimizi bu pis hastalık
Ihlamur bal nane üçlüsünü yapacağım birazdan❤
Bana da hızlı geçiyor kuzum. Ahir vakit...
ahhh perim Allahtan tek bana değilmiş , tembel gibii hissettim kendimiiiBanada öyle ve kuzu ne çabuk geçip gitti bugünde diyorum ,ayın sonu hemende geliyo yaş ilerliyo
Yok kuzu yok yalnız degilsinahhh perim Allahtan tek bana değilmiş , tembel gibii hissettim kendimiii
Amin tabisimafiyet şifa olsun gülnihalım.
hakkaten öylee, baksana her şeyler nasıl değişti aartık, günler dee. Yetişemiyoruumm
yarın sabah 8 de ayaklanıp daha yatmıcaamm innşşşYok kuzu yok yalnız degilsin
Tavik gibisin ha nasıl yatabiliyosunyarın sabah 8 de ayaklanıp daha yatmıcaamm innşşş
uyku düzenim acayip bozuldu perim zaten geç yatıyorum sonra 5 6 gibi uyanıyorum, biraz takılıp soonra geri uyuyorum, sonraaa 7 8 gibi bdaha uyanıyorumTavik gibisin ha nasıl yatabiliyosunbencede yatma tabi kısalır sana zaman
Gözünü seveyim dur daha bahsetmeuyku düzenim acayip bozuldu perim zaten geç yatıyorum sonra 5 6 gibi uyanıyorum, biraz takılıp soonra geri uyuyorum, sonraaa 7 8 gibi bdaha uyanıyorumondan sonra uyursam fenaaa uyumamaya çalışıyorum
devam ediyorummmmmGözünü seveyim dur daha bahsetme
uzanıyoruum gülnihalıımm. kalkıp yüzümü yıkayıp temizleyip yatmam lazım ama kalmasım gelmedi bi türlüü :)Napiyorsunuzz❤❤
geçmiş olsun canımAynı canım. Ugrasmaca işte. Boğazim ağrıyor
off bana göre karınca gibigünler bir bana mı hııııpphızlı geçiyorrr, yine akşam oldu
günaydın.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım
off bana göre karınca gibi
yaındaki tayin almış uçmuşgünaydın.kk birinci noteri nerede?
yeni birini atarlar heralde ya. Allah kolaylik versin ne diyelimyaındaki tayin almış uçmuş
samdan yoğunmuş
en son geldiğinde öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?