- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
tamamm o zman gülnihalım :)İyiyim canım çok şükür Rabbime
Gezdiniz mi anne kız
Burada da çok sıcak bir hava vardı 30 derecetamamm o zman gülnihalım :)
biraz gezdk dolaştık öylee :) bugün aşırı sıcaktı hava ben de sanki kutuplarda gibi giyinmişim kiii :)
Yorgunum dostlarimm.. Burası da sıcaktı, üzerime bir agirlik çöktü oturdu çok sevdi gobusumu galiba gitmiyorNasılsınız kızlar, burada da hava sıcaktı bugün,gecesi de sıcaktı
Ben de iyiyim yatmaya hazırlanıyorum yavaş yavaş, malum sabah işe gidiyoruz,işte ayrı koşturmaca evde ayrı, dün tülleri yıkadım,çocuk odasının tülünü gunesligini ütüledim,Yorgunum dostlarimm.. Burası da sıcaktı, üzerime bir agirlik çöktü oturdu çok sevdi gobusumu galiba gitmiyor
Sen nasılsın bebeyimm
Miss miss ellerine sağlık mehlilammm bir de ben yikasam su tülleriBen de iyiyim yatmaya hazırlanıyorum yavaş yavaş, malum sabah işe gidiyoruz,işte ayrı koşturmaca evde ayrı, dün tülleri yıkadım,çocuk odasının tülünü gunesligini ütüledim,
Geçen hafta perşembe günü kardeşim gelmişti cuma günü kv gile gittiler,bu Perşembe tekrar davet ettim,pazar günü gidecekler gitmeden tekrar görsek diyorum ama eşinin teyzesi ve kocası korona olmuş,kvsigille aynı mahallede,son zamanlarda pek gorusmemisler kimseyle ama daha bir hafta olmuş testleri pozitif çıkalı,tedirginim biraz,yine de davet ettim kardeşim ve eşini,
İlk bize geldiklerinde bir kaç gün kalın dedik, kv cenahi beklediği için kalmadılar
Günaydın
Günaydın serimmm bugün geçe kaldım yine kahvaltı için sen nasılsın?Günaydın hanımlar ☺Nasılsınız?
Günaydın canım nasılsınGünaydın herkese
İyiyim şükür canım sen nasılsınGünaydın canım nasılsın ❤
İyi maşallah Allah daim etsin inşallah cnmAynı ben de
sagol canim napim iyiyim sukur sen nasilsin. arada bakip kaciyordum öyle :)
Aminnnİyi maşallah Allah daim etsin inşallah cnm
Ben de kahvaltı hazırlıyorumsagol canim napim iyiyim sukur sen nasilsin. arada bakip kaciyordum öyle :)
Afiyet olsun cnm. Bende yaptım da çay içiyorumBen de kahvaltı hazırlıyorumelim de yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?