Kizinda kucuk ya ben olsam gozum arkada kalirdi Allah yardmciniz olsunCanım okul eve biraz uzak servisle gidip geliyordu ama servisler çalışmıyor, samimi komşum olsa bile her zahmet vermek istemem, bir iki kerelik bir şey değil ki, kızım bırakabilir belki ama güvenemiyorum ,belki deneme yaparız sorunsuz bırakabilirse sabah o bırakır öğleden sonra ben alırım eve gelince, haftada iki gün zaten
Aynen kızım bırakır bırakmaya da etrafa güvemem otobüsle 3 durak falan, son duraktayiz her otobüs gidiyor ama yol gececekler ışık yok o da çok sıkıntı ,amin canım teşekkürler, okula göndermeyen veliler de var, biz de böyle idare edeceğiz artık, bir diğer seçenekte işyerine söyleyip o günlerde ise gec gidip geç çıkmakKizinda kucuk ya ben olsam gozum arkada kalirdi Allah yardmciniz olsun
Ama senin pandemi ile alakasiz olarak bu skntin seneye filanda olacakAynen kızım bırakır bırakmaya da etrafa güvemem otobüsle 3 durak falan, son duraktayiz her otobüs gidiyor ama yol gececekler ışık yok o da çok sıkıntı ,amin canım teşekkürler, okula göndermeyen veliler de var, biz de böyle idare edeceğiz artık, bir diğer seçenekte işyerine söyleyip o günlerde ise gec gidip geç çıkmak
Okullar tam olarak başlarsa servisler çalışır ve sıkıntı ortadan kalkar inşaallah canım,Ama senin pandemi ile alakasiz olarak bu skntin seneye filanda olacak
Hee dogru pardon onu atlamisim cnmOkullar tam olarak başlarsa servisler çalışır ve sıkıntı ortadan kalkar inşaallah canım,
Sen neler yaptın markete gidip geldin mi
İyi masaallah hamarat hatun ,afiyyet şifa olsunHee dogru pardon onu atlamisim cnm
Evet gidip geldim erkenden yemegmjde yaptim bugun
Evet gülnihalimmBen 2. Bolumdeyim sayfaları göremiyorum kaçıncı olduğunu bilmiyorum sen de mi okuyorsun balomcugummm❤
Yok calcim henüz değilBelli ki sen
Nereden okuyorsunuz kız bize de deyiverin hele,vakit buldukça ben de okurum belki, benim için de vesile olur hem, kişisel gelişim kitapları da okusak ne iyi olurEvet gülnihalimm
Yok calcim henüz değil
Uygulama üzerinden okuyoruz amaNereden okuyorsunuz kız bize de deyiverin hele,vakit buldukça ben de okurum belki, benim için de vesile olur hem, kişisel gelişim kitapları da okusak ne iyi olur
Hangi uygulama yükleyelimUygulama üzerinden okuyoruz amaMehfam kitabı var
Amiin senn kdr hamarat olamam ben kiiİyi masaallah hamarat hatun ,afiyyet şifa olsun
Sen daha hamaratsin bence,ben onu yaptım bunu yaptım yazınca hamarat görüntüsü oluşuyorAmiin senn kdr hamarat olamam ben kii
burdayim canim. yuvarlanip gidiyoruz napalim. sen nasilsin bakalim :)
burdayim canim. yuvarlanip gidiyoruz napalim. sen nasilsin bakalim :)
Cok mutevazisiniz hanfendicimmSen daha hamaratsin bence,ben onu yaptım bunu yaptım yazınca hamarat görüntüsü oluşuyoralgı yaratıyorum
sen yaşıyor muydun
Akşamları çok girmiyorum artık. oğlumla zaman geçiriyorumsen yaşıyor muydun
en iyisini yapıyorsun cnm. ilgiye ihtiyaclari var yavrularinAkşamları çok girmiyorum artık. oğlumla zaman geçiriyorum
Aynen zaten akşam 2 3 saat beraberiz sadece o da özlüyor. Elimde TLF verimli olamıyorumen iyisini yapıyorsun cnm. ilgiye ihtiyaclari var yavrularin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?