Mizahşörler Çıkmazı

Okuyorum daha yaslardayim 25 40 dönem bitecek daha çok başındayım bugün ilerlerim az daha inşallah dün de çok isim vardı sen kaçıncı sayfadasin
sayfa olarak bilmiorum da ben de çok ilerleyemedim. Uygulamada sayfa yazmıyor

İyiyim inşallah. Bebeler de sürünüyor yerlerde hasta olmazlar inşallah üst dişler çıkacak falan öyle
Olmazlar canın inşaallah, benimki de sürünüyor her yerde,burda havalar iyi ince halılar serili,
Yaramazlıklar da başladı şimdiden dün mutfak dolabındaki plastikleri yere saçtı oynadı ben yemekle uğraşırken baktım ki cifi yere dökmüş eliyle sürüyor yerlere iyi ki tadına bakmadan farkettim

Ay aynenn tam zamanjnda yetismissin canim
Allah korusunn

Bende sabahtan islerimi hallettim simdi markete ve belki biraz yuruyuse cikip gelip yemegmi yapacagm insallah

Ay aynenn tam zamanjnda yetismissin canim
Allah korusunn

Bende sabahtan islerimi hallettim simdi markete ve belki biraz yuruyuse cikip gelip yemegmi yapacagm insallah
Kolay gelsin canım, hava almış olursun hem,
Herşeyi ağzına alıyor yalıyor zaten, iyi cifi yalamadan gördüm
Ben de acıktım sabah tost yapmıştım tost ekmeğiyle küçük ekmek olunca doyurucu olmadı,eve gidip bir şeyler yicem, bugün geciktim, çıkmadan bir işi yapman gerekiyordu onu yapıp çıkınca otobüsler de kaçtı o arada , oğlumun bu seneki ilk okul günü çok heyecanlıydı, bu hafta eşim bırakıp alabiliyor neyseki, sonraki haftalar nolacak bakalım,iki hafta gidip iki hafta gidemicek muhtemelen,çocuğu okula bırakıp alacak kimse yok,

Hay Allah ya ne zor isler Guvendgn bi komsun vs var mi

Canım ya kaşla göz arasında ne yaptıkları belli olmuyor ben de arkamı dönüyorum bir bakmışsın ki yaramazlık pesindeler

Hay Allah ya ne zor isler Guvendgn bi komsun vs var mi
Canım okul eve biraz uzak servisle gidip geliyordu ama servisler çalışmıyor, samimi komşum olsa bile her zahmet vermek istemem, bir iki kerelik bir şey değil ki, kızım bırakabilir belki ama güvenemiyorum ,belki deneme yaparız sorunsuz bırakabilirse sabah o bırakır öğleden sonra ben alırım eve gelince, haftada iki gün zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…