Nolmus nooolmusKomik diyince heyecanla okuyordum işte saf saf. Ne zaman gülecem diye bekliyordum
Kolay kolay yorum yapmam konulara ama ayda yılda yapsam da nerde sıkıntılı mevzu var orası denk gelirbende hiç gülmedim nedense
değişk birşeydi. bem birşey anlamadımKolay kolay yorum yapmam konulara ama ayda yılda yapsam da nerde sıkıntılı mevzu var orası denk gelir
Çok şükür canım sen nasıl oldun daha iyisin di minasilsin canim iyisin insallah
He amandeğişk birşeydi. bem birşey anlamadım
iyiyim canim şükür. aksamlari giremiyorumÇok şükür canım sen nasıl oldun daha iyisin di mi
icimden gelmiyor bu aralar reyyanım ya :)He aman
Ne yaptın şiirler yazdın mı
Olur öyle bazen. Zorla da yazılmıyor işte..iyiyim canim şükür. aksamlari giremiyorumbugun firsat oldu da girebildim.
icimden gelmiyor bu aralar reyyanım ya :)
İyi yaptın denk gelemiyorduk senleiyiyim canim şükür. aksamlari giremiyorumbugun firsat oldu da girebildim.
icimden gelmiyor bu aralar reyyanım ya :)
zorlayınca güzel şeyler çıkmıyor zaten :)Olur öyle bazen. Zorla da yazılmıyor işte..
balsınız hepinizİyi yaptın denk gelemiyorduk senle
Evet evet kesinliklezorlayınca güzel şeyler çıkmıyor zaten :)
sen nasilsin reyyancimEvet evet kesinlikle
İyiyim inşallah iyi gibiyim. Öyle karışık ruh hallerisen nasilsin reyyancim
iyi olur insallah merak etme :)İyiyim inşallah iyi gibiyim. Öyle karışık ruh halleri
Demi olur gider. Su akar yolunu buluriyi olur insallah merak etme :)
Bilmiyorum ki canım reyyana şikayet olabileceğini söylemişbalsınız hepinizcalci napti yine gitti
ben hep bunu derim. tevekkul edelim yeterkiDemi olur gider. Su akar yolunu bulur
İnşallah canım inşallahben hep bunu derim. tevekkul edelim yeterki
amaaaan. gitmeseydi keske. onunlada iki kelam ederdikBilmiyorum ki canım reyyana şikayet olabileceğini söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?