YaaaMerhaba, günaydın, aleykümselam
MerhabaaMerhaba
Günaydın canımmGünaydın canlarım
Kahvaltı yapıldı mı bakımGünaydın canımm
Evettt ve başında çay içiyoruzzzzKahvaltı yapıldı mı bakım
Afiyet olsunEvettt ve başında çay içiyoruzzzz
Teşekkür ederimmm. Sizede afiyet olsun şimdidenAfiyet olsunbiz de birazdan inşallah
Teşekkürler canımTeşekkür ederimmm. Sizede afiyet olsun şimdiden
Sevinmeli sözcüğünü yirim seninÖyle çok da neşeli değilim de buraya girince sevinmeli oluyorum
hoşbuldum canımEnem kimleri görüyorum, Zuhal yıldızı gelmiş hoşgelmiş
İyiyim canım, mesainin dolmasını bekliyorum,sen nasılsınhoşbuldum canımnasılsın fahri hemşerim
iyiyim canim sagol. kolay gelsin.İyiyim canım, mesainin dolmasını bekliyorum,sen nasılsın
Bı güluuum dedim
Uyurken başı agrirmi insanın benim ağrıyor.. bazen tuttumu bırakmıyor bı uyu bı kalk diyene kadar anca poğaça yoğurdum çayı demledim işte canim majesik yuttum en son yarım 50 mg.sen yeni uyandınsa demek ki :) hayırlı günler canım
gecmis olsun canim. migren mi var sende yoksa normal bas agrisi miUyurken başı agrirmi insanın benim ağrıyor.. bazen tuttumu bırakmıyor bı uyu bı kalk diyene kadar anca poğaça yoğurdum çayı demledim işte canim majesik yuttum en son yarım 50 mg.
Hiç kullanmam ama mecbur kaldim
Sinüzit.... Kronik.. sağol canımgecmis olsun canim. migren mi var sende yoksa normal bas agrisi mi
Alıştım artık sürekli masaj ve şifa ayetleri..zordur Allah yardimcin olsun. dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?