Tebrik ederim canım.Minnoşlarıııımm ehliyet sınavından geçtiiimmşimdi dışarıdayım eve gideyim geleceğim ❤❤
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.Herkese iyi geceler bu havalar benim alerjimi coşturuyorPek bi keyifsiz yapıyor insanı boğaz ağrısı, baş ağrısı ve öksürük
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Yatağa girince baş ağrısı yaşamamız gayet normal bir durum aslında.Uyurken başı agrirmi insanın benim ağrıyor.. bazen tuttumu bırakmıyor bı uyu bı kalk diyene kadar anca poğaça yoğurdum çayı demledim işte canim majesik yuttum en son yarım 50 mg.
Hiç kullanmam ama mecbur kaldim
Ya kafa dinlenecegine atraksiyona giriyor ya o yüzden dedim şükür sık olmaz uyurken uykudan uyandırıyor bazen.Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Yatağa girince baş ağrısı yaşamamız gayet normal bir durum aslında.Benim de uyurken çok ağrır.
Kandilin mübarek olsun kuzum.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı kandiller
Minnoşlarıııımm ehliyet sınavından geçtiiimmşimdi dışarıdayım eve gideyim geleceğim ❤❤
Ahh bu corona ah bu corona pılımızı pırtımızı toplayıp geri gelmek zorunda bıraktı ya bizi
Seneyekk birinci noteri airlines bakalım nereye götürecek bizi
Abla onu da dondurduk bekliyor
Kaçırmışım izinli olduğunu ....ya çok sevindim evde iyi bir şekilde günlerin geçmesine. Merak etmicim tamam ama özlem duymama engel olamam tatlım...günaydın ablacım:) bu hafta izinliydim. dinleniyorum eşimle takılıyoruz. ama iyiyim merak etme
kaçaksın sen kaçakşamdan eski performansını gösteremiyo yaşlandı baloncukum yaşlandı
kaçaksın sen kaçak
Kaçırmışım izinli olduğunu ....ya çok sevindim evde iyi bir şekilde günlerin geçmesine. Merak etmicim tamam ama özlem duymama engel olamam tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?