- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Noldu diyete mi basliyoruzŞimdi hocam şöyle bir şey var hocam, çok merak ettiğim bi kurabiye tarifi vardı bugün onu denesem ben yiyemicem mii :))
Bu sefer istikrarlı gidelim samdanım bırakmayalım, peşindeyim
Teşekkür ederim çayım napıyosun :))
Noldu diyete mi basliyoruz
Ama trilece yaptim cay da koydum demlenmeye napabiliriz hojammm yemesem olmaz
Hiç bakmadım şu sıralar formdan düştümnaber nihalim
bugün film var mı
Ben de bir ara diyetteydim ama noldu ki onabı çatal al bırak çayım:)
diyete başladık evet ama mütemadiyen başlıyoruz zaten biliyosun
teşekküür ettim samdanım gittiim geldiim :) burdasın mııı ?tamam ben de oğlanı uyutunca içerim o zaman kahveyi iyi dersler dicem ama sen çoktan gitmişsindir nurum
iyiyimm gülnihalımDaha iyiyim canım sen nasılsın
başlıyoruz gelseneeNoldu diyete mi basliyoruz
Ama trilece yaptim cay da koydum demlenmeye napabiliriz hojammm yemesem olmaz
Evet bir ses verse çok iyi olacakteşekküür ettim samdanım gittiim geldiim :) burdasın mııı ?
iyiyimm gülnihalımaklım limonsuza takılıyor. Haberleri gördüükçe çok üzülüyorum
başlıyoruz gelseneeama önce yavaşça o triliçeyi yerine bırak çayım :)) off o da çok güzel oluyor ama başımıza ne geliyorsa hepp bu yemezsem olmaz yüzündennn :)))
Aynen olmazz koca borcam tatli yapmisim ustelik karameli hosuma gitmedi 2 kez yaptimm nolamaz yicem tutmayin kucuk enisteyiteşekküür ettim samdanım gittiim geldiim :) burdasın mııı ?
iyiyimm gülnihalımaklım limonsuza takılıyor. Haberleri gördüükçe çok üzülüyorum
başlıyoruz gelseneeama önce yavaşça o triliçeyi yerine bırak çayım :)) off o da çok güzel oluyor ama başımıza ne geliyorsa hepp bu yemezsem olmaz yüzündennn :)))
Eline sağlık çayım ye gitsin eminim çok güzeldirAynen olmazz koca borcam tatli yapmisim ustelik karameli hosuma gitmedi 2 kez yaptimm nolamaz yicem tutmayin kucuk enisteyi
Yicem zatenEline sağlık çayım ye gitsin eminim çok güzeldir
Yicem zaten
Keskem sizlere de ikram edebilseydimkk birinci noteri vr HayatSevinceGuzel de karsi koyamazdi
İnşallah ulaşır yarın filanEvet bir ses verse çok iyi olacak
Tutamadık gitti, çayımAynen olmazz koca borcam tatli yapmisim ustelik karameli hosuma gitmedi 2 kez yaptimm nolamaz yicem tutmayin kucuk enisteyi
Evvveett şekersiz :))ben geldim kaffeler hazır mı
İnşallah ulaşır yarın filan
Tutamadık gitti, çayımafiyet olsunn baya uğraşmışsıın yemeden durmak zor :)
Evvveett şekersiz :))
Alışamıyorum şekersiz kahveye ama zor tutuyorum kendimiben orta içmis olabilirim
naber nurum:)
Alışamıyorum şekersiz kahveye ama zor tutuyorum kendimi
İyiyim samdanım dersler bitti, aklımda duracağına yapayım diye kurabiyeyi yaptım, şimdi ufak bi tadım yapcam :)
Sen nasılsın toplandı mı tüm ayakkabılar
Düzenlemek bir yerleri her zaman rahatlatıyor değil mi samdanım :) ben bir şeye canım sıkıldığında düzenleme toparlama işine girerim :)valla bugün toplamak için el atmadığım yer kalmado nurum. çok şükür kafam rahatladı biraz.
şekersiz de içerim şekerli de içerim. ama yanına tatlı çikolata aramayim diye orta yaptım:)
ne kurabiyesi yaptın bakiyim sen
Düzenlemek bir yerleri her zaman rahatlatıyor değil mi samdanım :) ben bir şeye canım sıkıldığında düzenleme toparlama işine girerim :)
Afiyet olsun samdanımküçük küçük çörekotlu kurabiye topları yaptım :) çok hoşuma gidiyor böyle şeyler de
Afiyet olsun samdanim ben de içeceğim inşallah sonraki günlerdevalla bugün toplamak için el atmadığım yer kalmado nurum. çok şükür kafam rahatladı biraz.
şekersiz de içerim şekerli de içerim. ama yanına tatlı çikolata aramayim diye orta yaptım:)
ne kurabiyesi yaptın bakiyim sen
Mmisss eline sağlık afiyet olsun nurumDüzenlemek bir yerleri her zaman rahatlatıyor değil mi samdanım :) ben bir şeye canım sıkıldığında düzenleme toparlama işine girerim :)
Afiyet olsun samdanımküçük küçük çörekotlu kurabiye topları yaptım :) çok hoşuma gidiyor böyle şeyler de
Afiyet olsun samdanim ben de içeceğim inşallah sonraki günlerde
Mmisss eline sağlık afiyet olsun nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?