Mizahşörler Çıkmazı

Noldu diyete mi basliyoruz
Ama trilece yaptim cay da koydum demlenmeye napabiliriz hojammm yemesem olmaz

tamam ben de oğlanı uyutunca içerim o zaman kahveyi iyi dersler dicem ama sen çoktan gitmişsindir nurum
teşekküür ettim samdanım gittiim geldiim :) burdasın mııı ?
Daha iyiyim canım sen nasılsın
iyiyimm gülnihalım aklım limonsuza takılıyor. Haberleri gördüükçe çok üzülüyorum
Noldu diyete mi basliyoruz
Ama trilece yaptim cay da koydum demlenmeye napabiliriz hojammm yemesem olmaz
başlıyoruz gelsenee ama önce yavaşça o triliçeyi yerine bırak çayım :)) off o da çok güzel oluyor ama başımıza ne geliyorsa hepp bu yemezsem olmaz yüzündennn :)))

Evet bir ses verse çok iyi olacak

Aynen olmazz koca borcam tatli yapmisim ustelik karameli hosuma gitmedi 2 kez yaptimm nolamaz yicem tutmayin kucuk enisteyi

valla bugün toplamak için el atmadığım yer kalmado nurum. çok şükür kafam rahatladı biraz.

şekersiz de içerim şekerli de içerim. ama yanına tatlı çikolata aramayim diye orta yaptım:)
ne kurabiyesi yaptın bakiyim sen

Düzenlemek bir yerleri her zaman rahatlatıyor değil mi samdanım :) ben bir şeye canım sıkıldığında düzenleme toparlama işine girerim :)

Afiyet olsun samdanım küçük küçük çörekotlu kurabiye topları yaptım :) çok hoşuma gidiyor böyle şeyler de

ooooo onun bütün hepsini affetmeden yerim ben nurum

aynen biraz kafam bozulunca hemen kendimi çekmecelere dolaplara veriyorum

Afiyet olsun samdanim ben de içeceğim inşallah sonraki günlerde
Mmisss eline sağlık afiyet olsun nurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…