Uyutmaya hazırlıyorum samdanim yine taşmış bezleri.sen şu iç bol bol nihalimuyudu mu kızlar:)
Susamlı minik toplar da harika oluyoorrooooo onun bütün hepsini affetmeden yerim ben nurum
aynen biraz kafam bozulunca hemen kendimi çekmecelere dolaplara veriyorum
Teşekkür ettim gülnihalım ❤ suyu unutma ben de söyleyeyim :))Afiyet olsun samdanim ben de içeceğim inşallah sonraki günlerde
Mmisss eline sağlık afiyet olsun nurum
Evet ya cayım vaktim oldukça kafa dağıtmak için hem de öyle dediğin gibi tarif denemeyi seviyorum ama ocak yemekleri değil de benim işim fırınla olan her şeyle daha çok :) güzel olunca da yememek imkansızHayatSevinceGuzel afiyet olsn ellerne saglk cnm sende bana benziyorsn biraz tarif denemeyi yapmayi da yemeyi de seviyoruz keske sevmeseydik amma
Yahut yiyip kilo almayanlardan olsaydik bak bu dha guzel olurdu
❤❤ İyi denk, geldik çayım bu ara gelemiyoruz kiiAyni anda yazmamiz pekiiHayatSevinceGuzel
Uyutmaya hazırlıyorum samdanim yine taşmış bezleri.Diş döneminde oluyor muydu böyle?
Susamlı minik toplar da harika oluyoorrben yapmayı da yemeyi de çok severim vallahi bu ikiliyi samdanım
Demin şöyle bir dışarı bakayım dedim, bi kalabalık insan sesi geldi. Binadan komşumuza tam 3 araba misafir gelmiş gittilerşok oldum. Her şey hem çok normal hem de değil gibii ya samdanım
Teşekkür ettim gülnihalım ❤ suyu unutma ben de söyleyeyim :))
Canimmm çok teşekkür ederim içtim şimdiSusamlı minik toplar da harika oluyoorrben yapmayı da yemeyi de çok severim vallahi bu ikiliyi samdanım
Demin şöyle bir dışarı bakayım dedim, bi kalabalık insan sesi geldi. Binadan komşumuza tam 3 araba misafir gelmiş gittilerşok oldum. Her şey hem çok normal hem de değil gibii ya samdanım
Teşekkür ettim gülnihalım ❤ suyu unutma ben de söyleyeyim :))
Bi pastacı dükkanımız olsa fena olmaz mıydı, çayım :)Ayniyiz iste bu konuda bende tencere yemwgi degl kek tatli kurabiss
Öyle öyle samdanım insanlar çok değişik.kendilerini önemsemiyolar anladım da bizlerin ne günahı var yaAllah akıl fikir versin nurum. gelirler giderler utanmasalar neler neler yaparlar.
susamlı da yerim çörek otlu da tuzlu kurabiye galp ben
Gelecekti aslında ama belki 12 den sonra açılır
Bi pastacı dükkanımız olsa fena olmaz mıydı, çayım :)
Öyle öyle samdanım insanlar çok değişik.
Ağzının tadını bilen de bir başka oluyor :))
Havuç varsa yarın ben de tarator yapayım da başka şeylere sarmayım evde bari samdanım :)
Gelecekti aslında ama belki 12 den sonra açılır
Canlarım benim gözlerim gidiyor yatayım en iyisi.
Hepinizi çok seviyorum öpüyorum❤
Uykusuz kalmayın siz de dinlenin ❤
Kahveleri ictiniz deeel mi bizde yeni iciyoruz simdi ama eslik etmek istersen biyirrr dostumiyi geceler nurum
eşimin anahtarı yokmuş ben onu beklicem mecbur
Ben de ilacimi bekledimiyi geceler nurum
eşimin anahtarı yokmuş ben onu beklicem mecbur
Suyumla sana eşlik ediyorumKahveleri ictiniz deeel mi bizde yeni iciyoruz simdi ama eslik etmek istersen biyirrr dostum
Kahveleri ictiniz deeel mi bizde yeni iciyoruz simdi ama eslik etmek istersen biyirrr dostum
Ben de ilacimi bekledim
Suyumla sana eşlik ediyorum
Ay nihall bu saatte kahve icmessin zaten normalde de biliyorum bebemBen de ilacimi bekledim
Suyumla sana eşlik ediyorum
Sagol kuzumüçle sınırlamaya çalışıyorum kendimi çayım:)
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?