Mizahşörler Çıkmazı

ooooo onun bütün hepsini affetmeden yerim ben nurum

aynen biraz kafam bozulunca hemen kendimi çekmecelere dolaplara veriyorum
Susamlı minik toplar da harika oluyoorr ben yapmayı da yemeyi de çok severim vallahi bu ikiliyi samdanım

Demin şöyle bir dışarı bakayım dedim, bi kalabalık insan sesi geldi. Binadan komşumuza tam 3 araba misafir gelmiş gittiler şok oldum. Her şey hem çok normal hem de değil gibii ya samdanım
Afiyet olsun samdanim ben de içeceğim inşallah sonraki günlerde

Mmisss eline sağlık afiyet olsun nurum
Teşekkür ettim gülnihalım ❤ suyu unutma ben de söyleyeyim :))

HayatSevinceGuzel afiyet olsn ellerne saglk cnm sende bana benziyorsn biraz tarif denemeyi yapmayi da yemeyi de seviyoruz keske sevmeseydik amma
Yahut yiyip kilo almayanlardan olsaydik bak bu dha guzel olurdu
Evet ya cayım vaktim oldukça kafa dağıtmak için hem de öyle dediğin gibi tarif denemeyi seviyorum ama ocak yemekleri değil de benim işim fırınla olan her şeyle daha çok :) güzel olunca da yememek imkansız
❤❤ İyi denk, geldik çayım bu ara gelemiyoruz kii

kendilerini önemsemiyolar anladım da bizlerin ne günahı var ya Allah akıl fikir versin nurum. gelirler giderler utanmasalar neler neler yaparlar.

susamlı da yerim çörek otlu da tuzlu kurabiye galp ben

Canimmm çok teşekkür ederim içtim şimdi

Ayniyiz iste bu konuda bende tencere yemwgi degl kek tatli kurabiss
Bi pastacı dükkanımız olsa fena olmaz mıydı, çayım :)
kendilerini önemsemiyolar anladım da bizlerin ne günahı var ya Allah akıl fikir versin nurum. gelirler giderler utanmasalar neler neler yaparlar.

susamlı da yerim çörek otlu da tuzlu kurabiye galp ben
Öyle öyle samdanım insanlar çok değişik.

Ağzının tadını bilen de bir başka oluyor :))
Havuç varsa yarın ben de tarator yapayım da başka şeylere sarmayım evde bari samdanım :)
C Calcifer banin hala açılmamış galiba
Gelecekti aslında ama belki 12 den sonra açılır

yoğurtla yulafı karıştır nurum. içine az zerdeçal, biraz çörek otu koy mis gibi ferah bişey oluyo.

açılmamış daha açılır belki birazdan nurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…