- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Belki çocuklar büyüyünce tekrar beslersin gülnihalım :) ama o zaman koca bir maşallah derim sanaAh ah öyle tatlıydı kiçok özlüyorum
Kendileri söyleseler biz hastayız diye, benim de bir tanıdığım kendinden şüphelendiği halde ne test yaptırdı ne de hayatına sınır koydu, tekrar sormadım bile kızarım diyeBir anlsam 1 2 yakinimds duydum bize soyleyip kimseye soylemeyin dediler yasca bizden buyuklerdi cok bisey demedik esimle ama okdr sacma ki saklanmasi .. asil soyleynki senle temasi olan varsa dikkat etsn deglmi
Bodoslama daldimmm kac gndur buraya gelemedim pekk ya nasilsinizzz canlarrrr
Yaaa ban mıymışşş geçmiş olsun balonum şaşırmıştım zatenn, hoşgeldiinnn :)
Bunu en başa yapıştıralım da kim olduğumuz belli olsunçsen de unuttun sandiydim demek unutmadım başkan
Dur daha Nihal gelmediGüünnayydıınnn sonum
hoşbuldum nurummmmmmmmmmBelki çocuklar büyüyünce tekrar beslersin gülnihalım :) ama o zaman koca bir maşallah derim sana
Kendileri söyleseler biz hastayız diye, benim de bir tanıdığım kendinden şüphelendiği halde ne test yaptırdı ne de hayatına sınır koydu, tekrar sormadım bile kızarım diye
Bunu en başa yapıştıralım da kim olduğumuz belli olsunç
Deli kaymakam nerde uyanmadı mı
Dur daha Nihal gelmediReyyan var. Mehlika var
Saat 10 dan sonra gelene ne varDur daha Nihal gelmediReyyan var. Mehlika var
İyiyimm balonum şuan sıcak yatağımı hiiçç bırakasım yok inankii ama kalkmam lazımm :) asıl sen nasılsın ne geldi başınahoşbuldum nurummmmmmmmmm
nasılsın özledik yaaaaa
sen gönüllerin birincisisin
Zaten ben de dahil alışkınız aramızda bölüşürüzsonunculugu genelde çay alırhiç acelesi yok hatunun HayatSevinceGuzel kusura bakma canısı sonunculuk kadromuz dolu
dağlarda ceylan gibi gezdim nurum sormaSaat 10 dan sonra gelene ne var
İyiyimm balonum şuan sıcak yatağımı hiiçç bırakasım yok inankii ama kalkmam lazımm :) asıl sen nasılsın ne geldi başına
Zaten ben de dahil alışkınız aramızda bölüşürüz
Saat 10 dan sonra gelene ne var
İyiyimm balonum şuan sıcak yatağımı hiiçç bırakasım yok inankii ama kalkmam lazımm :) asıl sen nasılsın ne geldi başına
Saat 10 dan sonra gelene ne var
Yok beslemem nurum ölünce çok kötü olmuştum günlerceBelki çocuklar büyüyünce tekrar beslersin gülnihalım :) ama o zaman koca bir maşallah derim sana
Kendileri söyleseler biz hastayız diye, benim de bir tanıdığım kendinden şüphelendiği halde ne test yaptırdı ne de hayatına sınır koydu, tekrar sormadım bile kızarım diye
Güldüm ama konuya hakim değilim
Hayir ben sonum gunaydinnGüünnayydıınnn sonum
Aslnda tam 09.59 du sanirim tlfnu elme alnca saate bakmstm ama buraye gelmedm10 dan sonra gelenlere yapıacakların özeti
Nasilda bilirrmis 10 da kalktm valla surune surune kazidim yataktan kendmisonunculugu genelde çay alırhiç acelesi yok hatunun HayatSevinceGuzel kusura bakma canısı sonunculuk kadromuz dolu
Nasilda bilirrmis 10 da kalktm valla surune surune kazidim yataktan kendmi
Aman ben hic oyle aceleci olmayan rahat bi insan degilim iste keske olsamaynen hayatta hiç bişeye acele etmeyen insanlar vardır ya çayım seninle konuşunca da insana bı rahatlama geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?