Senii operimmmLafın gelişi canım
İçmedim ben de şimdi içersen uykum kaçabilirSenii operimmm
Bugun kahve icmedim dusunebiliyormusun ya kendi kendime hayret ettm suan sen ictinmi
Yok canim bende icmeyeyim yarn acisini cikaririz uyu artk bence sende hem gozlerinde dinlensnİçmedim ben de şimdi içersen uykum kaçabilir
Benim yerime de iç
Kizlar show da bizim aile varJawlensky sen de seversin
ben çok severim çayım
ama kendimi kuledeki prenses gibi odaya kapattım
Kiz bitmis zaten sonuna denk gelmisim bende yatiyorum iyigeceler hepinize
Bizim burası da sıcaktıaynen nihalim yapacak bişey yok. hepimiz sıradan gecircez bu hastalığı sanırım.
burda hava bugün 23 dereceydi biliyo musunyaz gibi sıcaktı
Bu meydan er meydanı değil haberin ola yazsaydın ama senin gibi narin zarif biri bunu yapamazdıBugün arkadaşın biri fena sinirlendirdi beni. Çok fena laf sayacaktım tlfu elimden aldılar. Bu arkadaş hiç evinde durmaz yürüyüş bahanesi ile sürekli birilerine gider. Gitmediği günde kesin evine misafir gelir. Bana gelmek istiyor bende kabul etmiyorum. Bugün yine sordum nerdesin evindesin demi diye. Yok arkadaştayım yazmış. E dedim evinde otursana hasta falan olursun. Yürüyüş yapmam gerek yazmış dedim tamam yap ama geri evine git. Bu şekilde devam edersen ben seninle uzun süre görüşmem. Neden ya diye karşı çıktı. Mubarek sürekli geziyorsun dedim. Verdiği cevabı aşağıya ekliyorum :
Haklısın da, Nereye kadar uzak duracaz
Er yada geç herkes yakalanacak.
Günaydın balım.
noldu ki bir anda gittin. Ben sen gittin sandım ama haber vermeden de gitmez dedim. Seni bekledim yani
İlk banın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?