- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Ben ilk buraya taşındığımda TV açık daha kolay uykuya geçiyordum. Sonra bu dizi açıkken uyumuşum. Sabaha kadar kocam beni aldattı rüyamdaSadakatsizgerçi benim gibi takıntılı birinin izlemesi için iyi değil ama her defasında heyecan sonraki haftaya kalınca bırakamıyor insan
Ne istersin canım.Biri beni buraya etiketlemiş.Ben de hiç naza çekmedim.Hemen daldım araya.Çayınıza bile ortak oldum.HoşgeldinMountainsgirl . Kısaca kendini tanıtır mısın
Hoşgeldin olsun gel tabi. Muhabbet gırgır şamata bizimki. İstediğin her şeyi konuşabilirsin burda. Yaşın evli bekar çocuk ve söylemek istersen mesleğin bu kadarNe istersin canım.Biri beni buraya etiketlemiş.Ben de hiç naza çekmedim.Hemen daldım araya.Çayınıza bile ortak oldum.
Benim adam istemiyor onu izlememi.İzleyince adamı sorguya çekiyorum.Ben ilk buraya taşındığımda TV açık daha kolay uykuya geçiyordum. Sonra bu dizi açıkken uyumuşum. Sabaha kadar kocam beni aldattı rüyamda
Eskiden de bdvyi okuyunca aynısı olurduBenim adam istemiyor onu izlememi.İzleyince adamı sorguya çekiyorum.
Yaşım kırkı yeni devirdi.Evliyim.Bir oğlum var.Eğitimciyim.Hoşgeldin olsun gel tabi. Muhabbet gırgır şamata bizimki. İstediğin her şeyi konuşabilirsin burda. Yaşın evli bekar çocuk ve söylemek istersen mesleğin bu kadar
Ahh bir eğitimci daha ne güzelYaşım kırkı yeni devirdi.Evliyim.Bir oğlum var.Eğitimciyim.
Tanıştık .Nerde bu millet.Kapı arasından bakmak yok.
Kim meslektaş.Tanışalım. Nerde bu millet.Kapı arasından bakmak yok.Ahh bir eğitimci daha ne güzel
Siz yazın mutlaka gelirlerTanıştık .Nerde bu millet.Kapı arasından bakmak yok.
Kim meslektaş.Tanışalım. Nerde bu millet.Kapı arasından bakmak yok.
Haklısın ama çok meraklıyımBence izleme çok etkiliyor insanı
Sen de bizdensinBen ilk buraya taşındığımda TV açık daha kolay uykuya geçiyordum. Sonra bu dizi açıkken uyumuşum. Sabaha kadar kocam beni aldattı rüyamda
Siz yazın mutlaka gelirler
olive_bluto Elhan öğretmen
HayatSevinceGuzel adayımız
Jawlensky inşallah aday olacak o da
İzle sonra adamı sorgu odasına alHaklısın ama çok meraklıyım
Topikimizin annelerinin misminiklerinin fahri öğretmeniyimTanıştık .Nerde bu millet.Kapı arasından bakmak yok.
Kim meslektaş.Tanışalım. Nerde bu millet.Kapı arasından bakmak yok.
Daha önce bu konuda çok başını yedim garibimin su günlerde pek üstüne varmiyorumİzle sonra adamı sorgu odasına al
Adamlara da yazık nedir bizim hallerimizden çektikleriDaha önce bu konuda çok başını yedim garibimin su günlerde pek üstüne varmiyorum
Uykudan uyanıp boğmaya kalkmisligim varAdamlara da yazık nedir bizim hallerimizden çektikleri
Ne yazdın ki ben göremedim.Tamlama yapacakken otomatik yazmış klavyekusura bakmayın kızlar valla.
Kuzu ben de görmedimTamlama yapacakken otomatik yazmış klavyekusura bakmayın kızlar valla.
Buradaki annelerin öğretmeniymişim gibi olmuş, düzelttimNe yazdın ki ben göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?