- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Dırnah arasıÇok şükür canım. Ben Karabağlı değilim aslında ama düşününce o topraklardan ta o zamanlar canlarını kurtararak karda kışta kilometrelerce yolu ayakları yalın kaçan insanları, onların şu anki yaşadığı mutluluğu yaşıyor gibiyim. İnsanlar nasıl seviniyor, 30 senedir babamın annemin mezarını ziyaret edemiyorum diyen insanlar topraklarına kavuşuyorlar. Düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Dün sokakta hem dans edip hem gözünün yaşını silen bi adam gördüm nasıl garip bir his
He yaa çok samimi konuşmaydı. Tüm milletin adına konuştu sanki. Noooldu paşinyan demesi artık bizde replik haline dönüştüherkes nooooldu paşinyan diyo
Çok şükür canım. Zafer bizim oldu
Bebiş de iyi çok şükür. Eli kulağında inşAllah geliyor az kaldı
JudimmmÇok şükür canım. Ben Karabağlı değilim aslında ama düşününce o topraklardan ta o zamanlar canlarını kurtararak karda kışta kilometrelerce yolu ayakları yalın kaçan insanları, onların şu anki yaşadığı mutluluğu yaşıyor gibiyim. İnsanlar nasıl seviniyor, 30 senedir babamın annemin mezarını ziyaret edemiyorum diyen insanlar topraklarına kavuşuyorlar. Düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Dün sokakta hem dans edip hem gözünün yaşını silen bi adam gördüm nasıl garip bir his
He yaa çok samimi konuşmaydı. Tüm milletin adına konuştu sanki. Noooldu paşinyan demesi artık bizde replik haline dönüştüherkes nooooldu paşinyan diyo
Noluyor leynnn beni neden saymiyorsun diyecekken aktif kelimesini okudum
Noluyor leynnn beni neden saymiyorsun diyecekler aktif kelimesini okudum
Evet olivemmmYovv Yovv dostum sakin olalım
Alıştım kuzum ya çok şükür. Haftasonları evime gidiyorum zatenEvet olivemmmnasıl gidiyor tatlım alıştın mi
Hepinizin gözü aydın olsun canımÇok şükür canım. Ben Karabağlı değilim aslında ama düşününce o topraklardan ta o zamanlar canlarını kurtararak karda kışta kilometrelerce yolu ayakları yalın kaçan insanları, onların şu anki yaşadığı mutluluğu yaşıyor gibiyim. İnsanlar nasıl seviniyor, 30 senedir babamın annemin mezarını ziyaret edemiyorum diyen insanlar topraklarına kavuşuyorlar. Düşüncesi bile insanı mutlu ediyor. Dün sokakta hem dans edip hem gözünün yaşını silen bi adam gördüm nasıl garip bir his
İyim tatlım oturuyorum sen nasılsınLimonsuzzcay nasılsn cnm
İyiyim cnmmHepinizin gözü aydın olsun canım
İyim tatlım oturuyorum sen nasılsın
Çay ikizim limonsuzumHepinizin gözü aydın olsun canım
İyim tatlım oturuyorum sen nasılsın
Kalp kalbe karşıymış derler, en güzel örnek biz oldukEnee aynı anda yazdık
Çay ikizimmm nasılsınÇay ikizim limonsuzum
Oğlum hasta canım boğazı kızarmış,soğuk algınlığı davar, teşekkürler,Mehlikam biri mi hasta canım? Geçmiş olsun. Yok kız ne hamileliğinesnegatif bence bu ay hiç hamile hissetmiyorum
Çünkü ikizler birbirinin çay ihtiyacını hissederKalp kalbe karşıymış derler, en güzel örnek biz olduk
Çay ikizimmm nasılsın
Oyy kıyamam Allah acil şifalar versin canımmOğlum hasta canım boğazı kızarmış,soğuk algınlığı davar, teşekkürler,
O hiç belli olmuyor ya, olabilirsin de, ben de 7 haftalıkken öğrendim ve anlamamıştım normal adet öncesi belirtiler vardı, hayırlısı olsun canım, inşaallah bir an önce güzel haberlerini alırız
İyiler canim, bol bol yaramazlık yapıyorlar hergun bir tehlike atlatiyoruzSenin nasıl gidiyor Nihalim bebeler nasıl
Hissettin demiÇünkü ikizler birbirinin çay ihtiyacını hissederNasıl oliyim ve limonsuzum bin şükür iyiyim. Sen nasılsın cancağzım
Oyy kıyamam Allah acil şifalar versin canımm
Hadi İnşallah. Cumartesi belli olacak hanya Konya canım
İyiler canim, bol bol yaramazlık yapıyorlar hergun bir tehlike atlatiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?