Yine tatlısamdan kaynana
Ben de içimden bunun planlarını yapıyordumkızını verirsen dünyada cenneti yasatirim nihalim
Ahahah bi dahaki gelmem doğurduktan sonra o zaman bays
Aranan muzurluk geri gelmiş
Yine tatlı
Ben de içimden bunun planlarını yapıyordum
Tsmam ayarlıcam sözçocuk okula başlamadan gelsen iyi olur
Yok yok biz birbirimizi dunurler olarak çok severiz kk tarihinde görülmemiş şekilde hem dekk birinci noteri ile dünür olsanız burda durumlardan isim vermeden laf sokardınız. bizde çekirdek çitleyerek okurduk
bence de öyle olurYok yok biz birbirimizi dunurler olarak çok severiz kk tarihinde görülmemiş şekilde hem de
DünürYok yok biz birbirimizi dunurler olarak çok severiz kk tarihinde görülmemiş şekilde hem de
Biz de TRT çocuk açık. İbi izliyoruzArkadaşlar dram yerine komedi izleyin lütfen.Mesela şuan güldür güldür izleyin derim.Dram dizilerinin kim kime sarkmış konuları beynimizi yemesin.Yine ciddileştin.Güldür güldürü izleyince modum yükselir.
Merhaba, biz bu hafta geçtik,önce uygulamadı kurum,kurumda vakalar artınca bir de İstanbul'da idari izin çıkınca dönüşümlüye geçti, 10 iş günü çalışıp 10 iş günü izin yapacağız,şimdilik öyle bir sistem getirdilerMerhaba
Dönüşümlü çalışmaya geçmedi miydi
Bizde 1,5 ay sürdü iyiydi ama yapacak bi durum yok
Saatlik sistem olacakmiş mesela 6-15 7-16 8-17 gibi
Hiç hoş degil ama nasıl olacak bilmiyorum sabahları kalkmak iskence gibi
Öyle düşünme burası herkese açık buyur gel sohbete katılSayfaya girdiğime kusura bakmayın mehlikaya yazdım sizin benı sevmedıgı biliyorum
İstanbulda vakalar çok fazla.Merhaba, biz bu hafta geçtik,önce uygulamadı kurum,kurumda vakalar artınca bir de İstanbul'da idari izin çıkınca dönüşümlüye geçti, 10 iş günü çalışıp 10 iş günü izin yapacağız,şimdilik öyle bir sistem getirdiler
Teşekkür ederimÖyle düşünme burası herkese açık büyür gel sohbete katıl
Allah korusun ya, dikkat ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz, olacaksa da yapacak bir şey yok, tedbir bizden takdir Allah'tanİstanbulda vakalar çok fazla.
bence daha iyi olmuş senin için çocuğuyla bol bol vakit geçirirsinbizde burada ne olacak bilmem şimdilik iyi de burada da Hesde kırmızı alarm çok görünüyor
İnşallah korona olmayız
Kapı arasından bakma kardeş.Gel istersen.Arkadaşlar misafirperver.Çay var komedi var.Daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?