İşyerinde maske takıyoruz öle duruyoruz vatandaş geliyor evrak kayıt almaya.Allah korusun ya, dikkat ediyoruz elimizden geleni yapıyoruz, olacaksa da yapacak bir şey yok, tedbir bizden takdir Allah'tan
Nerdesin ki. Amazonda indirim varmış kitaplarda
Kitap okuyordum uygulamadanNerdesin ki. Amazonda indirim varmış kitaplarda
Benim işler azalsa ben de bakacağım sipariş vereceğim de kafamı toplayamadım. Nermin yıldırım, Nazan Bekiroğlu alacağım ben deKitap okuyordum uygulamadanhemen oraya da bakayım. Daha sipariş vermedim nasılsa
Nassın samıdan
Senin bu ara çok yoğun geçiyor yaBenim işler azalsa ben de bakacağım sipariş vereceğim de kafamı toplayamadım. Nermin yıldırım, Nazan Bekiroğlu alacağım ben de
O zmn yaşasınınnnn
Amazon BKM hızlı getirir haberin olsunSenin bu ara çok yoğun geçiyor ya
Aynı fiyat oldu listeye ekledim hepsini.
İkiside hızlı mıAmazon BKM hızlı getirir haberin olsun
Bir de Hepsiburada da bugün YK yayınşarında %44 indirim vardı
Bizim büroda da dezenfektan var,ara ara sıkıyorum elime, bazen esiyor çift maske takıyorum,masamda otururken bir şey yiyip içiyorsam maskeyi indiriyorum, dışardan gelen olursa veya büroda biriyle konuşuyorsak falan mutlaka takıyorum maskeyiİşyerinde maske takıyoruz öle duruyoruz vatandaş geliyor evrak kayıt almaya.
gidince hemen üstüme kolonya fışlıyorum her yereyetmedi gidip lavaboya. Valla korona yüzünden hijyenle kafayı yedım gidişle Safiye olucam
BKM bu ara sıkıntı var benim kitap 1 ayda geldiİkiside hızlı mı
Aa senin kalan kitaplar ne oldu? Eksik geldiydiBKM bu ara sıkıntı var benim kitap 1 ayda geldi
İşte bugün geldiAa senin kalan kitaplar ne oldu? Eksik geldiydi
Valla tam işe girerken mutlaka dezenfekte sıkıyorum bide maskeyi değiştiriyorumBizim büroda da dezenfektan var,ara ara sıkıyorum elime, bazen esiyor çift maske takıyorum,masamda otururken bir şey yiyip içiyorsam maskeyi indiriyorum, dışardan gelen olursa veya büroda biriyle konuşuyorsak falan mutlaka takıyorum maskeyi
Oooİşte bugün geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?