Yaaaaniii iyi dedin samdanim.o zaten sofiyi seçerek öldü
Uyumaya hazırlanıyorum inşaallahPitirciklarimmm naaaabiyonuz
Uykum geldi ama az takiliyorm oyle tlfn tv bugun hem temzlk hem yemek yaptm yorgnum halsizdim kendmi zorladjm yaptm belki dha iyi hissederm diye ama . Insallah yarn dha enerjk olurumUyumaya hazırlanıyorum inşaallah
Sen napiuorsun
Bugün ben de temizlik yaptımUykum geldi ama az takiliyorm oyle tlfn tv bugun hem temzlk hem yemek yaptm yorgnum halsizdim kendmi zorladjm yaptm belki dha iyi hissederm diye ama . Insallah yarn dha enerjk olurum
Olsun cnm o kusur sayilmaz bebislern var senjnBugün ben de temizlik yaptımama balkonu halaaa yikamadim yarin inşallah
Elelrine sağlık inşallah yarın güzel bir hava olur gezersiniz ana kızOlsun cnm o kusur sayilmaz bebislern var senjn
Yarin hava azck ilik olss bari biraz yuruyuse ciksam kizimla yarina isim yok evde bi camasr yikiycam bide banyo fayanslarni slcem bi ara acelesi yokta aklma girdi ya yapana kdr kafamda yoruyor beni
Sen yat cnm bende yatacagm birazdan iyigeceler
Bir yere kadar gitti gelecek. Önemliyse çağırayımİyi akşamlaaarnabersiniz
kk birinci noteri ı aramaya çıktım onlinesa buradadır bir uğrayayım dedim. Burda mısııınn
Yok yok önemli değil beni bir ipe bulaştırdı onla ilgili bişi sorcam aciliyetsizBir yere kadar gitti gelecek. Önemliyse çağırayım
İyi ne olsun uyku moduna doğru gidiyorum. Sen nasılsınYok yok önemli değil beni bir ipe bulaştırdı onla ilgili bişi sorcam aciliyetsiznabersiiinnn
Aynı ben de az yuvarlanıyom az sürünüyom yaşayıo gidiyomİyi ne olsun uyku moduna doğru gidiyorum. Sen nasılsın
Nooruyosun bakiimYok yok önemli değil beni bir ipe bulaştırdı onla ilgili bişi sorcam aciliyetsiznabersiiinnn
Henüz ne ördüğüm hakkında benim de bi fikrim yokNooruyosun bakiim
İyi akşamlaaarnabersiniz
kk birinci noteri ı aramaya çıktım onlinesa buradadır bir uğrayayım dedim. Burda mısııınn
Napim uyku moduna geçmeye çalışıyorum sen napıyosuunbeybisi yeni geldim şarjım bitmiştinapiyosun canım
Napim uyku moduna geçmeye çalışıyorum sen napıyosuun
evet :)
köle izaurayım ya ben. sen cagirinca hemen gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?